homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Shopping de cosmetice-24

#438 2008-03-21 17:51:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: shopping de cosmetice

eh, eu mi-s deja baba, simt cum se apropie inevitabilul...

#439 2008-03-21 17:53:02

andrutza
Vizitator

smile cu atatea pe piata se poate rezolva pb

#440 2008-03-21 19:05:47

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

A incercat cineva cosmeticele Dr. Pierre Ricaud?

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#441 2008-03-21 22:33:05

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

andrutza a scris:

sunt f bune am citit si pe internet, plus ca sunt frantuzesti....si se vad rezultate imediat am inteles ca in 3 sapt. ee am sa folosesc si va zic smile

cum s cheama gelul p care l-ai cumparat? si care sunt rezultate (fermitate) ? mai multe detalii tongue

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#442 2008-03-21 22:35:26

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

GreenBubbles a scris:

tusu de ochi e mai greu de aplicat.eu il aplic doar sus...jos mi-e greu de tot. ca sa nu se intinda aplica inainte de creion putin fond de ten si apoi o pudra si nu se va mai intinde. eu sunt ff multumita de creioanele de la oriflame,dureaza 8 ore fara sa se intinda,chiar asa e!abia le scot cu demachiant

eu n-am mai folosit niciodata fond de ten si pudra (de fapt, doar o data, cand m-a machiat la salon). nu stiu care e povestea cu ele si nu inteleg de ce trebuie si fond de ten si pudra. fondul de ten se aplica peste tot si pudra pe obraji/pometi? intr-un fel as vrea sa fol fond de ten sa-mi mai acopar cearcanele dar nu-ti dauneaza pielii?si nu se aduna dupa un timp?
care sunt pasii intr-un machiaj? prima oara curatirea fetei cu o crema, apoi fondul de ten si restul machiajului(fard, ruj)? daca folositi fond de ten atunci anticearcanul isi mai are rolul in machiaj?
pe bune, pe masura ce scriu, ma simt o virgina in ale machiajului. cum am mai spus, eu nu pun pe fata decat rimel, creion, mai cateodata un fard de pleoape si luciu. restul imi sunt complet straine. aaa si stiti vreun fard care sa nu se adune dupa un timp?

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Publicitate

loading...

#443 2008-03-22 09:26:24

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

au venit ieri produsele...ce bine m-am simtit ..a venit si yves roche si avonu big_smile eram beata de fericire rodnar rotfl
imi plac tare produsele de la yves roche si gentutzele roz sunt f dragutze.
gelul de dush nu ma asteptam sa fie asa bun...adik dupa dush nici nu mai e nevoie de crema ca iti lasa o piele f fina si hidratata.
rimelul e bunicel e stil natural
luciul rezistaaaaaaaaaa si ma mir la 10 ron big_smile
fond de tenul este ceva in genul mai de vara dar m-am dat cu el si e ok ...
lotiunea si laptele de musetel miros frumos si par bune(mi-am dat decat de 2 ori din ele )
mostrele de parfum  sunt in sticlutze care imita sticla mare si sut tare simpatice...dar nu prea m-a incantat mirosul lor
am primit cadou ulei de masaj pentru unghii si maini care in catalog e 23 ron asa ca banui ca e bun de ceva lol
cam atat mi-am luat si sunt multumita de ele smile

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-22 09:27:03)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#444 2008-03-22 12:04:59

andrutza
Vizitator

paws gelul de bust pt fermitate de la galenyc din gama elancyl....asa se numeste. Il folosesc de 2 zile, iar pana acum am observat ca aspectul pielii e mult mai bun, mai ferm si asta dupa doar 2 zile...rezultatele se vad dupa min 3 sapt asa scrie pe sticlutza. tb sa te dai zilnic, eu ma dau o data dupa dus, seara si masez putin 1 min-2 pana intra in piele.

#445 2008-03-22 12:07:29

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

andrutza, cat costa gelul asta?

Just like a tattoo
I'll always have you...

#446 2008-03-22 12:20:47

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

girlish a scris:

GreenBubbles a scris:

tusu de ochi e mai greu de aplicat.eu il aplic doar sus...jos mi-e greu de tot. ca sa nu se intinda aplica inainte de creion putin fond de ten si apoi o pudra si nu se va mai intinde. eu sunt ff multumita de creioanele de la oriflame,dureaza 8 ore fara sa se intinda,chiar asa e!abia le scot cu demachiant

eu n-am mai folosit niciodata fond de ten si pudra (de fapt, doar o data, cand m-a machiat la salon). nu stiu care e povestea cu ele si nu inteleg de ce trebuie si fond de ten si pudra. fondul de ten se aplica peste tot si pudra pe obraji/pometi? intr-un fel as vrea sa fol fond de ten sa-mi mai acopar cearcanele dar nu-ti dauneaza pielii?si nu se aduna dupa un timp?
care sunt pasii intr-un machiaj? prima oara curatirea fetei cu o crema, apoi fondul de ten si restul machiajului(fard, ruj)? daca folositi fond de ten atunci anticearcanul isi mai are rolul in machiaj?
pe bune, pe masura ce scriu, ma simt o virgina in ale machiajului. cum am mai spus, eu nu pun pe fata decat rimel, creion, mai cateodata un fard de pleoape si luciu. restul imi sunt complet straine. aaa si stiti vreun fard care sa nu se adune dupa un timp?

uite cum se face:
te speli frumos pe fata cu un gel conform tenului tau,apoi o lotiune tonica si apoi o crema de hidratare,tot pt tenul tau. apoi aplici eventual o baza de machiaj (este incolora si ajuta ca fondul de ten si pudra sa stea mai bine) dar nu este obligatorie. aplici fondul de ten uniform pe TOATA fata (deci nu doar pometi) si eventual si pe gat,ca sa nu arate ca o masca. corectorul se foloseste mai mult pt cearcane si cosuri mai evidente,dak nu ai din astea,nu il folosi. pt cearcane se mai foloseste anti cearcanul care este verde,roz sau galben in functie de intensitatea si culoarea cearcanelor (nu mai stiu care pt care e). dupa fond de ten poti aplica o pudra,da un look mai finisat si matifeaza tenul (mai bine nu o folosi dak ai tenul uscat,doar dak ai tenul mai gras.)
dupa astea te machiezi la ochi sau la buze. nu te machia si la ochi si la buze tare,pt k vei arata ca o paparuda rotfl dak te machiezi la ochi atunci p buze foloseste doar un gloss. dak vrei buze puternic colorate atunci machiaza-te la ochi numai cu rimel. si dak vrei sa nu curga creionul sau sa dureze mai mult machiajul aplica pe pleoape pudra sau baza de machiaj!!chiar ajuta,crede-ma,si eu inainte ma confruntam cu problema asta,imi curgea mereu si cand am pus pudra a tinut all day big_smile bafta si sper k ti-am fost de ajutor smile dak mai ai intrebari si te pot ajuta nu ezita sa intrebi smile

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-22 12:23:37)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#447 2008-03-22 12:33:17

andrutza
Vizitator

ivy a scris:

90 ron

#448 2008-03-22 12:45:37

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

andrutza a scris:

ivy a scris:

90 ron

mersi puss

Just like a tattoo
I'll always have you...

#449 2008-03-22 12:46:44

andrutza
Vizitator

np puss

#450 2008-03-22 17:07:19

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

hmm sunt in cautarea unui fond de ten care sa lumineze fata butter recomandati ceva?

when god made man she was only kidding.

#451 2008-03-22 17:28:15

GreenBubbles
Insomniac member

hey angy,ce gentute roz?ultimul catalog ce il am eu de la YR era cu mai multe pliante si oferea un ceas cadou,insa nu am vazut gentute... oare nu am eu catalogul? sad ce gel de dush e ala de lasa pielea asa fina? si eu doreste tongue

#452 2008-03-22 18:01:18

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

GreenBubbles mersi mult pentru indicatii smile
cam multa bataie de cap cu machiajul asta... fondul de ten nu-ti incarca prea mult fatza? eu am mai vazut niste fete care foloseau fond de ten si pareau sa fi pus cu nemiluita. f nenatural...
spui ca folosind baza de machiaj/pudra nu ti se mai intindea creionul? eu folosesc creion numai sub ochi, din coltul ext inspre jumatatea ochiului dar din cate am inteles tu foloseai creion pe pleoape. sper sa mearga si la mine trucul cu baza de machiaj. parca nu as folosi fond de ten...desi vreau sa-mi acopar cearcanele si nu stiu cum altfel...am un anticearcan sau baton pe care-l mai folosesc cand imi vine cheful.
stiam si eu ca trebuie sa-ti accentuezi fie ochii fie buzele. eu nu folosesc decat gloss sau un luciu sidefat roz sau maro. culori intense nu pun pe buze niciodata . de fapt, alea sunt singurele rujuri pe care le am smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#453 2008-03-22 18:32:41

GreenBubbles
Insomniac member

foloseam creionul si pe pleoape si sub...si aplicam baza de machiaj+pudra si nu se ducea...dai jos cu grija,sa nu-ti intre in ochi.
sau tu zici de linia aia care e exact sub ochi?in interior?acolo nu-mi curgea.
cat despre farduri bune,sunt destule: seventeen (de la firma asta nu mi s-a intins never si au culor superbe,tre sa-mi iau curand tongue ),maybelline,rimmel iara are farduri bune... oriflameu e ok...avon never eveeeer!
alege-ti un fond de ten cu o acoperire subtire,kre sa nu incarce tenul,exista si din astea smile de ex cel spuma de la maybelline,nu incarca mai deloc...sau cel care contine 50% apa sau asa cva...
eu foloseam din alea mai groase,k sa acopere mai bine,k am urme de acnee.depinde de ten . cu placere,anytime smile

#454 2008-03-22 18:52:45

persifona
Vizitator

GreenBubbles a scris:

hey angy,ce gentute roz?ultimul catalog ce il am eu de la YR era cu mai multe pliante si oferea un ceas cadou,insa nu am vazut gentute... oare nu am eu catalogul? sad ce gel de dush e ala de lasa pielea asa fina? si eu doreste tongue

Ceas? yikes si eu de ce nu stiu de el? Deci sunt dubioase cataloagele astea.. la mine in asta primit saptamana asta, la o noua comanda pe un nume deja existent in baza de date primesc o geanta si un set cu crema hidratanta si contur de ochi. Iar cadou de bun venit sunt niste genti rosii (o geanta + un portfard de fapt). Si Angela are cadou cu trusa de unghii si rimel.. si tu ai cu ceas? WTF??? :f?rv?nad:

#455 2008-03-22 18:55:16

GreenBubbles
Insomniac member

da,era un ceas cu 3 fete: una eleganta,una sport si una giga eleganta sau asa cva... jur neutral si oferte  numai cu machiaj yria,catalog separat...ma rog,un pliant mic
si eu am avut cadou trusa aia de unghii,dar mi-a venit prin posta pliant sa ma duc sa imi iau cadoul de la magazin. si mai d mult am avut niste ochelari.tot de asta,pt k sunt un baza lor de date. ochelari ordinari,de plastic.
ce pacat k nu se poate face comanda direct din state!au o groaza d produse,mai ieftine si mult mai multe!parfumuri de ex sunt gramada
www.yvesrocherusa.com

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-22 18:57:29)

#456 2008-03-22 22:05:12

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

vreau si eu ceas.mie imi da pliante expirate? rotfl2) scz greenbubbles nu eram online smile

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-22 22:05:28)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.