|
Nu esti logat.
Shopping de cosmetice-25#457 2008-03-23 00:34:55
Re: shopping de cosmeticenu-i nimic,angy,dar zi-mi care e gelu` ala de dush ce lasa pielea mega moale mah nush care e faza cu cataloagele. mai am o prietena ce primea si ea cataloage,si a primit odata unul de craciun super fain,cu oferte de globuri pt brad d cumparat...eu nu-l primisem! nush care e faza fetelor,dar ma enerveaza tare...si m-as duce direct la reprezentantza din Timisoara,in magazin,dar produsele sunt mai scumpe ca cele din cataloagele astea fantoma... sincer cadourile nu`s cine stie ce...gentile erau tari,si cam alea toate le avem...dar in rest... am mai avut de la magazinul de aici un cec cu reduceri,pt k is clienta fidela puteam sa iau parfumuri cu reducere mare,lacuri de unghii,o gramada.si la sfarsit primeam cadou un ulei de baie (kre era scump dak il cumparai) si o geanta d plaja...dar mi-am luat tzeapa!se terminase stocu de ziua mea am primit un colier frumos i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #458 2008-03-23 07:23:42
Re: shopping de cosmeticemoama nu stiam ca esti clienta fidela.... super daca da si cadou de ziua ta gelul care il am eu e cu floare de Lotus din Laos si mi-a pl f tare ca nu trebuie sa pui mult pe buretel si face clabuc si cand iesi ai o piele fina si hidratata mai mai ca nu vroiam sa imi dau cu crema ...ca imi era lene si pielea parea ok "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #459 2008-03-23 11:11:28
Re: shopping de cosmetice
ms mult se gasesc si in supermarket-uri sau farmacii ? sau numai cu comanda online ? Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #460 2008-03-23 12:12:38
Re: shopping de cosmeticeGreenBubbles, ce pudra/baza de machiaj folosesti? de la ce firma? eu tocmai m-am uitat pe catalogul online de la oriflame si am vaz acolo pudra compacta visions v* shine f ieftina (11 lei). am mai vazut si tus de ochi f ieftin si ma gandesc sa mi-l iau. a mai folosit careva produsele astea? eu n-am folosit niciun produs de la oriflame deci nu stiu cum is "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #461 2008-03-23 12:53:56
Re: shopping de cosmeticeeu am cumparat acum de la gaam planet spa de la avon untul de corp cu masline si crema de maini cu namol Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#462 2008-03-23 12:55:51
Re: shopping de cosmetice
in farmacii gasesti. #463 2008-03-23 15:26:03
Re: shopping de cosmeticeeu baza de machiaj am de la oriflame,e chiar ok fond de ten am de la radiant-e f fain. si pudra am de la maybelline,compacta. fonduri de ten si pudre de la oriflame nu am folosit decat o data,si nu-mi convenea k nu acopera bine,eu aveam urme de acnee.dar dak ai un ten normal,fara urme,poti folosi linistita totusi incearca un maybelline,is super ok Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-23 15:28:58) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #464 2008-03-23 16:49:44
Re: shopping de cosmeticemersi inca o data pt ajutor acum ma uit peste site . problema e ca nu stiu care-i culoarea potrivita tenului meu ..adev e ca uitandu-ma pe hi5-ul tau pot spune ca e cam aceeasi culoare cu tenul tau, deschis iarna si vara mai inchis (depinde cat stau la soare ). si cat despre tipul de ten...hmmm...dupa baie e uscat iar in rest unsuros..adica mixt !? mici urme de acnee (puncte negre si mai cate-un cos minuscul)...si lol, pe site-ul de la maybelline, la sfaturi profesioniste spune ca cel mai bine iti gasesti nuanta potrivita daca aplici 3 nuante pe maxilar la lumina zilei (naturala) si cea se identifica cu tenul e cea potrivita...poi daca merg intr-un magazin de cosmetice o sa ma lase vanzatoare sa iau 3 testere sa le aplic pe fata si sa ies pan' afara cu oglinda sa observ care-i cea potrivita? ca in magazin numai lumina naturala nu-i... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #465 2008-03-23 17:03:32
Re: shopping de cosmeticeeh si tu acuma oricum ai grija cu nuanta,eu de ex mi-am luat unu mai inchis,ca prietena mea m-a dat p maxilar/gat si a zis k e ok,dar de la lumina aia tampita din magazin nu si-a dat seama...so be careful!eu vara am tenul mai inchis ca ma duc la solar nu de alta,de la soare m-as face rosie si acum datorita fondului aluia de ten care e mai inchis tre sa bag oricum solar sa nu se vada eu am tenul uscat dak dau cu prea multe kestii p fata (k vreau sa-mi usuc cosurile si imi usuc tot tenu ). intreaba vanzatoarea,dak crezi k se pricepe. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #466 2008-03-23 17:23:49
Re: shopping de cosmeticeam sa merg sapt asta la cumparaturi imi cam face cu ochiul si creionul corector everfresh de la maybelline ca al meu e cam vechi si parca se aduna cumva pe piele "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #467 2008-03-23 17:26:25
Re: shopping de cosmeticesi mie imi face cu ochiu tot ala i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #468 2008-03-23 17:35:10
Re: shopping de cosmeticedeci mergem la cumparaturi "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #469 2008-03-23 17:36:24
Re: shopping de cosmeticeaaaaaa.... habar n-am dar ma interesez cu asta chiar mi-ai dat ceaiu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #470 2008-03-23 17:38:57
Re: shopping de cosmeticeKajalul are o textura mai dura decat khol-ul. el poate fi folosit si in interiorul pleoapelor, rezista mai mult, nu e atat de moale precum un kohl. Kohlul e mult mai potrivit pentru conturul pleoapei superioare, deseneaza mai... fin, si are un efect mai soft, daca-l intinzi cu un betisor de vata ai obtinut super smokey eyes, la kajal e mai greu. nu ma intreba ce marca are una sau alta,nu stiu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #471 2008-03-23 17:45:10
Re: shopping de cosmeticem-am lamurit. no further questions "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #472 2008-03-23 17:54:16
Re: shopping de cosmeticesa-mi zici ce chestii ti-ai luat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #473 2008-03-23 18:12:30Re: shopping de cosmeticede unde gasesc si eu lipici de corp? am gasit doar la sexshop dar inca nu am curajul sa intru acolo.(l-am gasit p net) Offline #474 2008-03-23 18:15:23
Re: shopping de cosmeticela ce foloseste lipiciul de corp ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|