|
Nu esti logat.
Din ce motiv va certati cu el deobicei?#1 2007-11-30 23:13:04
din ce motiv va certati cu el deobicei?fetele mam tot gandit care e motivu cel mai frecvent ,din cauza cariua apar discutii sau certutri intre voi si iubytii vostri? La mine e mereu gura lumii si kteodata neincrederea Love is everything!!! Offline #2 2007-11-30 23:23:52
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?pai...ca ma enervez eu din nimicuri evitam sa ne certam pe acceasi tema..adik dupa ce ne-am certat odata am lamurit si nu prea mai certam si a doua oara... Offline #3 2007-11-30 23:33:25
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?Cu hainele lui, evident.. si cateodata ca mai iese gelozia lui la iveala. #4 2007-11-30 23:36:04
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?noi avem motive variate.. de obicei ma enervez eu cam repede Dar ne trece repede... totul e sa nu vorbesc prea mult atunci cand am nervi... Offline #5 2007-11-30 23:53:12
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?noi ne-am certat de 2 3 ori de cand suntem impreuna. pe motivul k se mai ducea la sala sa se joace si nu ma lua si pe mine, in conditiile in care stia k sunt singura acasa si daca nu stau cu el nu am cu cine (fetele au ora de ajuns acasa). ne-am mai certat o data k m-am luat eu de un coleg de al meu la un majorat desi imi zisase sa stau mai calma. daca a mai fost ceva, nu tin minte http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-01 00:40:12
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?cel mai des din cauza ca asculta prea mult de mama lui. prea mult uneori Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2007-12-01 00:43:06
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?noi am avut o singura "cearta" ( nu prea pot sa o numesc asa, mai degraba discutie) pt k m'am uitat eu in arhiva lui si am gasit ceva ce nu imi convenea....in rest ne mai contrazicem pe diferite chestii...dar de obicei dureaza max 30 de secunde ca stim ca nu cedeaza nici unu si o lasam asa ...asa ca nu as putea sa zic de ce ne certam...ca nu ne certam yeyyy Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #8 2007-12-01 00:46:31
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?
nasol.. Offline #9 2007-12-01 03:08:35
chiar ca e nasol. in seara asta, am aflat ca, l-a certat ca vrea sa mergem la munte de revelion. nu mai pot de nervi. nu cred ca am fost vreodata asa de agitata. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2007-12-01 09:41:37
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?inainte ne certam mai mult din cauza faptului ca sunt prea nimfomana ...."esti o fata desteapta..trebuie sa poti sa te controlezi" 6 ani de dragoste Offline #11 2007-12-01 09:46:25
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?noi ne certam din nimicuri ... si ca sa zic drept nici alea nu sunt certuri ... asa o cearta f serioasa nush daca am avut vreodata it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-12-01 09:53:51
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?si la noi, fir-ar sa fie, tot motivele alea minore =nimicuri ne umplu spatiile pt cearta..macar de am avea un motic, insa asa ne certam ca chiorii...insa impacarea e bestiala "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #13 2007-12-01 10:20:53
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?din motive minore ca de obicei Avem 1 an si 5 lunite Offline #14 2007-12-01 10:21:38
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?din nimicuri insa nu au devenit certuri mari,de obicei ne tachinam:)cearta mai greu:) take me as i am or watch me as i go! Offline #15 2007-12-01 10:24:34
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?eu ma enervez foarte repede,el incerca sa fie calm dar nu mereu ii iese.cel mai frecvent ne certam pt ca eu vreau sa ies cu fetele in oras iar lui nu ii convine.ba nu ii convin persoanele,ba nu ii convine locul.certuri serioase nu prea sunt,mai mult discutii. expect the worst , hope for the best! Offline #16 2007-12-01 10:36:42
subscriu Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #17 2007-12-01 10:44:37
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?ce inseamna cearta serioasa? Urlete, tipete, usi trantite si nevorbit 2 zile? Ultima oara a fost editat de alexia (2007-12-01 10:44:49) Offline #18 2007-12-01 10:56:31
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?cand ne certam dintr`un nimic incep frazele de genul "tu niciodata nu ma intelegi" sau.."daa normal,eu niciodata nu sunt alaturi de tine","eu mereu sunt de vina" si de aici incep discutii pe teme vechi si uite`asa tipam unu` la altu si o dam in alte discutii...dupa..ne potolim,da` greu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #19 2007-12-01 11:53:41
cati ani are? "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|