|
Nu esti logat.
Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...#1 2007-12-02 13:22:17
Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...De ceva timp stau in dilema dak sa deschid acest topic,dar sincer nush ce sa mai fac... Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-12-02 13:24:52) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-12-02 13:26:42
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...Si eu am avut socu asta dar la sesiune cand imi venea sa arunc totul sa o las balta.Eu in semenstru 2 am descoperit ca nu-mi place deloc facultate de limbi straine,pur si simplu nu ma vad facand asta in viitor..de aia am si dat la psihologie(n-am dat doar sa am 2 facultati,am dat de nevoie).Si sunt foarte multumita de alegerea facuta,am fost in impas mult timp,daca sa dau sau nu la alta facultate. Offline #3 2007-12-02 13:28:33
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...cred ca primul an de facultate are efectul asta si eu am patit la fel in plus era departe de familie,prieteni nu cunosteam pe nimeni.eu personal am inceput sa invat ca disperata in perioada respectiva dupa lucrurile s-au linistit asta si pt. ca l-am cunoscut pe al meu.ehhhh incerca totusi sa nu o dai numai in,invatat nu rezolvi nimic iti zic din experienta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-12-02 13:48:34
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...da ce facultate faci u de e asa grea si te solicita atat d mult ? #5 2007-12-02 13:54:47
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...Cred ca ar tb sa schimbi ceva in modul tau de viata....nu stiu sa faci ceva inedit, niste adrenalina nu strica sau sa iesi cu alt grup sa-ti faci alti prieteni, eu stiu....poate iti va ridica moralul. Publicitateloading...
#6 2007-12-02 14:00:08
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...cred k toti trecem printr-un moment din asta. eu as face cum a zis andrutza, niste adrenalina, un club ceva cu dans pe mese sa vezi ce bine o sa te simti dupa (psihic, k daca dansezi toata noapte nu mai poti sa te misti dupa ) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-12-02 14:02:42
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...hi,hi,hi asta cu invatatu si forumul e adevarata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-12-02 14:04:13
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...Skumpi...sunt la limbi straine la chineza... si e frumoasa limba,dar a draq de grea,si profii astia predau de ziki i si noi masini de invatzat... Ultima oara a fost editat de Lelaina (2010-12-14 23:17:52) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #9 2007-12-02 14:11:36
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...ahh te inteleg sor`mea avea o colega d apartament si era la japoneza...si pe ea o apuca depresia dar vreau sa zic k nici pana in ziua d azi nu a terminat faculta...avea o gramada d restante.. #10 2007-12-02 14:14:40
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...mai fetelor sunteti tinere puternice dornice de viata...ce inseamna toate crizele asea?...se trage de la venirea iernii sau ce?....pai ce faceti cand inaintati in varsta si incep cu adevarat grijile?...vai tre sa platesc ratele lumina telefonul intretinerea sa fac aprovizionarea sa fac mancare curat spalat...nu-mi ajung banii renuntam la aia la ailalta...incep certuri de la orice...impacari iar certuri iar socoteli...hai la servici in fiecare zi de la 5 trezirea...cand ajungi acasa ai vrea sa dormi ori sa lenevesti si nu poti ca ai nu's ce treaba...s-a imbolnavit matusa du-o la bucuresti apoi la cluj...tocmai din galati cu masina...alea alea si cate si mai cate...dau si eu exemplu meu ca e cel mai cunoscut mie dar toata lumea are cam aceleasi probleme...inca altele au si copii si alte greutati atunci...si cu toate astea nu au crize din astea (poate nici nu au timp) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2007-12-02 14:21:15
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...asa am zis si eu intr`un post...k nu prea le prieste iarna.... #12 2007-12-02 14:23:33
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...poate ar fi bine sa faci ceva altfel decat pana acuma tundete ca aia vroiai schimba ceva in viata ta ca poate monotonia te omoara it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #13 2007-12-02 14:47:11
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...ti'ai raspuns singura..de la facultate tzi se trage...e si ceva nou...si ceva greu cum spui.Eu te inteleg..limbile straine in general sunt nashpa,chit ca eu de exemplu nu fac chineza...fac 2 limbi romanice si totusi ni se cer foarte multe..sunt stresata pana peste cap! in anul 1 intr'adevar...din cauza schimbarii poti ajunge sa te lovesti de o mica criza...dar e trecatoare..stai linistita:D 6 ani de dragoste Offline #14 2007-12-02 15:42:07
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...Lelaina, si eu am trecut prin aceasta criza anul asta si cred ca stii... m-am plans si pe la tine Offline #15 2007-12-02 18:38:47
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...pfoai ce-o sa ma fac cu cand o sa ma apuc sa invat pt bac??? crek o sa fiu depresiva rau http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2007-12-02 18:39:39
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...eh deadrose..ala e floare la ureche... 6 ani de dragoste Offline #17 2007-12-02 18:40:12
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...off bacu asta...tot se face atata tam`tam pe el si cand colo...e floare la ureche bine..nu chiar...dar te sfatuiescs a inveti in ul 2 3 luni pt k altfel uiti...sa inveti cat mai logic si sa sti putin din fiecare ! #18 2007-12-02 18:42:03
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...si eu trec prin cea mai mare criza de pana acum da nu am ce face din pacate #19 2007-12-02 18:43:42
Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...andrutza stai sa vezi cand o veni alta mai mare...ai sa zici .. " ce aia d atunci ? pai aia e mica in compartaie cu ce e acum ' © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|