homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...-2

#20 2007-12-02 18:44:44

andrutza
Vizitator

Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...

ee, da asa e dar si acum sunt crizata ca nu mai rezista daca nu fac mai rpd sex smile ma urc pe pereti in curand cred

#21 2007-12-02 18:46:37

skumpi
Vizitator

lol asta da criza....pt asta vb cu janis lol probabil are niste sfaturi pt tine big_smile

#22 2007-12-02 18:48:05

andrutza
Vizitator

sa stii ca e cea mai in masura de aici sa ma sfatuiasca smile

#23 2007-12-02 18:50:53

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

www.megarotic.com
treci la treaba!!lol

6 ani de dragoste  hjarta

#24 2007-12-02 18:52:44

andrutza
Vizitator

lol .........neah nu asa

Publicitate

loading...

#25 2007-12-02 18:53:19

JanisJoplin
Platinum member

eeeeeeeh nah..da' de ce nu?tongue

#26 2007-12-02 18:54:33

skumpi
Vizitator

inseamna k nu ii in situatie asa critica tongue

#27 2007-12-02 18:54:44

andrutza
Vizitator

ce simplu e de baietii astia se duc la una si gata ii rezolva, dar noi? noi daca vrem sex sau batem vreun apropo cuiva ni se pune eticheta...sunt, dar nu vreau cu oricine si singurica e naspa....nu ma implineste smile

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-12-02 18:55:53)

#28 2007-12-02 18:55:36

JanisJoplin
Platinum member

asteapta si tu...ca n'ai ce face...asta esmile eu zic ca degetzelu ar fi de ajuns:P

#29 2007-12-02 20:38:39

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

free a scris:

E ceva normal , chiar daca la momentul curent poate parea anormal . Daca nu ne-am pune intrebari existentiale , aferent supusi la crize de aceeasi natura nu am mai fi oameni in adevaratul sens al cuvantului , ci doare niste marionete fara sens .
Am sa incerc sa-ti raspund la intrebarile acelea . Cine suntem ? Fiinte umane rationale , caracterizate de sentimente , emotii , dorinte , idei , ambitii , orgolii . Ce vrem de la viata ? Sa obtinem maximul din cat ne poate oferi viata si sa ne dam seama care este maximul pe care ni-l poate oferi viata . Sa fim fericiti , o familie sa ne intampine seara cand venim obositi de la serviciu sau pe cineva cu care sa stai si sa privesti cum lumineaza beculetele de la brad . Cam sec , dar alt raspuns mai bun n-am gasit.
Si eu de exemplu am realizat ca facultatea pe care am inceput-o nu este ceea ce-mi doresc pe viitor , chiar daca probabil m-a incitat multa vreme inainte . Exista o mare diferenta intre ceea ce-ti doresti cu adevarat si te va face fericit si ceea ce poti sa faci . Una este sa fii capabil sa faci ceva , dar sa-ti consumi viata monoton din orgoliul ca poti sa-ti consumi viata sa faci ceva , iar alt e sa faci altceva pentru ca acel lucru te face pe deplin fericit.
Sunt multe de discutat pe tema asta si nu cred ca am termina in mii de pagini , dar totusi cred ca cel mai bine ar fi sa discuti aceste lucruri cu persoanele care tin la tine , caci probabil pe net nu vei gasi raspunsul .

Intrebarile existentiale ma chinuie din frageda tinerete ca sa zik asa... Niki nu as putea trai fara ele,asa cum spui si tu- asta e semnalul k din gand in gand mai gandesti cu adevarat...
      Trecand peste raspunsurile tale pe kre mi le-am dat si eu de multe ori...imi dau seama k totul pe lumea asta-absolut totul este efemer...evit sa-mi amintesc asta..cred k e cel mai trist lucru posibil...

Nu cred si niki nu vreau sa cred k am gresit facultatea la kre m-am dus... Cu toate crizele mele existentiale,ambitia cred k imi va ramane pana in mormant,doar k acum vreau s-o regasesc...
      Azi kiar ma gandeam kt de tampa sunt... Am un privilegiu de a invatza cva atat de frumos si de special si totusi eu nu-mi gasesc resursele... Din totdeauna am vrut sa fac "altcva" si am crezut k aceasta facultate imi va indeplini visul..in continuare cred asta.... Dar iata kt de trist este sa vezi k odata ce ai intrat pe un drum,de multe ori e atat de greu sa-l parcurgi...
     Sunt curioasa free...u la ce facultate ai dat initial? Dak nu ma insel,tu acum esti intersat de psihologie,right?
      Vreau sa fac cva in kre sa fiu capabila sa fiu cea mai buna si in acelasi timp sa-mi placa...sa am o satisfactie seara knd ajung acasa...

Raspunsul la intrebariel nush dak le voi gasi si unde..dar e de datoria mea sa caut...persoanele kre tin la mine? uneori nush dak sa le si mai bat la cap smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#30 2007-12-02 21:54:50

Lelaina
Hero member

free a scris:

Sper ca te-am putut ajuta . La mine e alta chestie cu facultatea . Neinteresant .

Nu am intrebat degeaba... kiar sunt curioasa smile

#31 2007-12-02 22:50:28

Lelaina
Hero member

Dar mor impacati...

#32 2007-12-04 17:55:13

Lelaina
Hero member

free...teoretic ti-am trimis de pe forum un mail (optiunea aia de la account).. nu l-ai primit? sau ramane your secret? smile

#33 2010-12-14 20:56:11

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-17 21:32:37)

#34 2010-12-14 21:09:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Cu aspectul fizic chiar nu ai ce sa faci... desi suna a cliseu, accepta-te asa cum esti (daca nu poti sa te iubesti). Esti constienta de ceea ce ai si de ceea ce iti lipseste. Sunt unele chestii pe care nu le poti schimba oricat ai incerca smile
Cum spuneai, ar trebui sa fii fericita pentru ca iubitul tau te place asa cum esti smile (si pun pariu ca nu e singurul tongue ). Si eu am complexele mele, dar trec incet incet peste ele. Mi-am dat seama ca lumea nu ma vede asa cum ma vad eu. Invata sa nu iti pese, sa te doara in 14 de ceea ce ar putea zice ei. Eu de exemplu stiu ca nu o sa reusesc in viata datorita aspectului, ci datorita a ceea ce stiu. Nu sunt genul sociabil, imi e greu sa intru in vorba cu oamenii...dar pentru asta cand am un interes, trec peste orice obstacol de ordin psihic sau fizic care m-ar impiedica sa-mi ating scopurile smile (nu ma refer aici la chestiile negative).
Trebuie sa ai incredere in tine. Si acum sa ma leg si de iubitul tau, ca altfel nu se poate. Crezi ca statea 1 an jumate cu tine doar sa "ti-o traga"? Fii serioasa. Un tip care arata cat de cat bine poate avea orice pipita. Daca a ramas cu tine, inseamna ca el vede in tine o imagine total diferita de ceea ce vezi tu.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#35 2010-12-14 21:34:43

daenarys
Vizitator

orangina,acum mai mergi la terapeut?
mie tare imi e sa nu cazi intr o depresie mai ales ca zici ca nu prea iti vine sa socializezi.....
iar eu sincer nu cred ca esti asa cu te descri tu.....

#36 2010-12-14 21:41:50

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

nu mai merg la terapeut, pentru ca am vazut ca nu rezolva problema

#37 2010-12-14 21:44:27

daenarys
Vizitator

pai tu trebuie sa iti rezolvi problema...terapeutul te ajuta sa descoperi de ce ai buba aia....
am avut si eu complexele mele dar in timp am scapat de ele din fericire....
ce pot eu s aiti zic e s ate concentrezi pe partile bune si frumoase din viata ta....si ca frumusetea nu tine o vesnicie....degeaba esti superba daca sufletul tau e putred smile

#38 2010-12-14 21:58:09

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Orangina, daca tie ti-a intrat in cap ca esti urata niciodata n-o sa te vezi frumoasa si nici cei din jur nu te vor percepe asa.
Crezi ca daca erai deosebit de frumoasa viata ta ar fi fost altfel? Poate tot ti-ar fi lipsit ceva.... eu cunosc fete foarte frumoase dar care sunt atat de goale pe dinauntru si care nu stiu efectiv ce sa faca cu frumusetea lor sau cu creierul lor; si imi par nefericite.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.