homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...

#1 2007-12-02 13:22:17

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...

De ceva timp stau in dilema dak sa deschid acest topic,dar sincer nush ce sa mai fac...
    Trec printr-o perioada foarte nasoala... Nu ma mai gasesc pe mine insumi... Kiar dak de obicei fac misto de termenul asta,altul mai bun nush dak gasesc- Criza existentiala
    Nimic nu ma mai multumeste,simt k nu mai gasesc in nimic satisfactia si puterea de a privi optimist ziua de maine... Dak mai uit la un film bun,sau gasec un album dragutz si dansez prin casa ma tine vreo 2 ore...si apoi ma ia iar...
     Singurele momente in kre ma simt bine e knd stau cu el,dar de la un timp si lui am ajuns sa-i gasesc nod in papura si sa ma shukaresc pe el...
      In parte,cred k mi se trage si de la facultate,desi dak ar fi sa fiu sincera cu mine insumi,asta e principala cauza... Facultatea ma obliga sa invat constant,lucru pe kre eu NU il pot face sau poate nu vrea.. nu mai gasesc acele resurse de a o lua de la capat... Sunt obisnuita cu proria mea viat si propriul meu randament si cu asta nou nu ma pot acomoda...deja am pierdut mult si sunt in urma si nush cum mai pot recupera...
       Am inceput sa-mi pun intrebari la kre cu un an in urma niki in vis nu m-as fi gandit? cine sunt eu? ce vreau de la viata? Este facultatea asta ce vreau?
     Simt nevoia sa ies si sa cunosc lume noua...insa knd ies cu mai multe persoane ma inchid in mine fara sa vreau... as vrea sa zik atatea si totusi ma simt ca intr-un cosmar si nu-mi ies cuvintele pe gura...
     Am mai avut perioade dificile ca toata lumea,dar imi trec de obicei,asta deja are vechime smile si vad k nu pot sa ies din starea asta..seara ma culc uneori optimista si zik "de maine dreg si fac" si dimineata ma trezesc aproape cu lacrimi in ochi...
     Nu vreau sa-mi plang de mila,dar fara sa vreau vad k ajung sa fac asta....si ma ingrozesc!! eu nu eram asa-eram plina de viata,nu aveam stare o clipa,nu trecea luna fara sa citesc o carte fara sa ma bucur de viata,atat kt se poate..iar acum niki makr cartile nu ma mai interseaza..singurul interes ramane el..si totusi..mi-e dor de cva

Uitandu-ma la topicul pe kre tocmai l-am terminat de scris...niki nush ce ati putea sa-mi raspundeti lol dar poate k vorbind cu voi o sa gasesc the inner solution smile

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-12-02 13:24:52)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2007-12-02 13:26:42

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Re: Criza existentiala sau nush ce sa mai cred...

Si eu am avut socu asta dar la sesiune cand imi venea sa arunc totul sa o las balta.Eu in semenstru 2 am descoperit ca nu-mi place deloc facultate de limbi straine,pur si simplu nu ma vad facand asta in viitor..de aia am si dat la psihologie(n-am dat doar sa am 2 facultati,am dat de nevoie).Si sunt foarte multumita de alegerea facuta,am fost in impas mult timp,daca sa dau sau nu la alta facultate.
Poate la tine criza asta va trece,si e doar socu ala ca trebuie sa ai alt ritm la facultate,fata de liceu

#3 2007-12-02 13:28:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cred ca primul an de facultate are efectul asta si eu am patit la fel in plus era departe de familie,prieteni nu cunosteam pe nimeni.eu personal am inceput sa invat ca disperata in perioada respectiva smile dupa lucrurile s-au linistit asta si pt. ca l-am cunoscut pe al meu.ehhhh incerca totusi sa nu o dai numai in,invatat nu rezolvi nimic iti zic din experienta

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-12-02 13:48:34

skumpi
Vizitator

da ce facultate faci u de e asa grea si te solicita atat d mult ?
si la mine la psiho` e greu si eu sunt primul an dar la mine facultatea e o pasiune deci e clar ca invat mult mai ushor si citesc tot tp carti !
si eu am avut acu o luna parca o mica mini`depresie...eram atat d moarta ca o planta nu aveam chef d nik ..nici d iubi nici sa ma aranjez nu vedeam nik frumos in ziua d maine...norok k mi`a trecut !
ce sa zic...incearca sa gasesti in orice lucru micut ceva frumos...sa pretuiesti orice minut..ora ...zi ca si cum ar fi ultima pt k sunt altii care ar face orice sa traiasca...si de exemplu nu pot ... gandeste`te cat esti d norocoasa...sunt altii care mor d foame...n`au unde dormi..n`au o familie...n`au parte d iubire...
fa o schimbare in viata ta...schimba`ti lookul d exemplu...orice care te`ar putea face cat d putin fericita !
vin sarbatorile d iarna. care dupa parerea mea sunt cele mai frumoasa....incearcasa te bucuri d iarna..d zapada.... etc

#5 2007-12-02 13:54:47

andrutza
Vizitator

Cred ca ar tb sa schimbi ceva in modul tau de viata....nu stiu sa faci ceva inedit, niste adrenalina nu strica smile sau sa iesi cu alt grup sa-ti faci alti prieteni, eu stiu....poate iti va ridica moralul.

Publicitate

loading...

#6 2007-12-02 14:00:08

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

cred k toti trecem printr-un moment din asta. eu as face cum a zis andrutza, niste adrenalina, un club ceva cu dans pe mese wink sa vezi ce bine o sa te simti dupa (psihic, k daca dansezi toata noapte nu mai poti sa te misti dupa tongue)

cat despre invatat, ia vezi nu ti se trage de la forum rotfl poate stai prea mult tongue si mie mi se intampla la fel loltongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2007-12-02 14:02:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hi,hi,hi asta cu invatatu si forumul e adevarata

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2007-12-02 14:04:13

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Skumpi...sunt la limbi straine la chineza... si e frumoasa limba,dar a draq de grea,si profii astia predau de ziki i si noi masini de invatzat...
   Am fost de curand in club deadrose,dar nush,inainte imi placea la nebunie in club...aku park nu mai e la fel...
Si forumul ma omoara lol recunosc..ma gandeam la un mom sa-mi cer ban (glumesc..))
    Nush ce am sa fac..pana la urma sper sa gasesc eu forza aia smile ce draq...

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2010-12-14 23:17:52)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#9 2007-12-02 14:11:36

skumpi
Vizitator

ahh te inteleg lol sor`mea avea o colega d apartament si era la japoneza...si pe ea o apuca depresia dar vreau sa zic k nici pana in ziua d azi nu a terminat faculta...avea o gramada d restante..
da dc ti`ai ales u asemenea facultate ? neutral
uofff schimba`o cat poti d rpd...si fa ceva ce `ti place...pt k dak lucrurile sunt facute cu placere le faci mult mai ushor !

#10 2007-12-02 14:14:40

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

mai fetelor sunteti tinere puternice dornice de viata...ce inseamna toate crizele asea?...se trage de la venirea iernii sau ce?....pai ce faceti cand inaintati in varsta si incep cu adevarat grijile?...vai tre sa platesc ratele lumina telefonul intretinerea sa fac aprovizionarea sa fac mancare curat spalat...nu-mi ajung banii renuntam la aia la ailalta...incep certuri de la orice...impacari iar certuri iar socoteli...hai la servici in fiecare zi de la 5 trezirea...cand ajungi acasa ai vrea sa dormi ori sa lenevesti si nu poti ca ai nu's ce treaba...s-a imbolnavit matusa du-o la bucuresti apoi la cluj...tocmai din galati cu masina...alea alea si cate si mai cate...dau si eu exemplu meu ca e cel mai cunoscut mie big_smile dar toata lumea are cam aceleasi probleme...inca altele au si copii si alte greutati atunci...si cu toate astea nu au crize din astea (poate nici nu au timp)

dar voi sunteti tinere frumoase destepte...faultatea in dreptul ei sa mearga iar viata voastra in dreptul ei...iesiti va distrati mergeti la cumparaturi taiati-va parul vopsiti-l...nu mai aveti crize de astea ca viata e scurta si nu asteapta niciodata...trece asa repede...credeti-ma...acum eram si eu ca voi si acum am 31 de ani si simt ca are viata asta o viteza de nu o poti opri...deci capul sus si haideti sa traiti

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#11 2007-12-02 14:21:15

skumpi
Vizitator

asa am zis si eu intr`un post...k nu prea le prieste iarna....
cum zice micanarcisa...sunt atatea pb pe lumea asta...si pb adevarate nu mici crize d personalitate lol si noi ne impotmolim la cea mai mica "ridicatura"

#12 2007-12-02 14:23:33

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

poate ar fi bine sa faci ceva altfel decat pana acuma tongue tundete tongue ca aia vroiai tongue  schimba ceva in viata ta ca poate monotonia te omoara

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#13 2007-12-02 14:47:11

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

ti'ai raspuns singura..de la facultate tzi se trage...e si ceva nou...si ceva greu cum spui.Eu te inteleg..limbile straine in general sunt nashpa,chit ca eu de exemplu nu fac chineza...fac 2 limbi romanice si totusi ni se cer foarte multe..sunt stresata pana peste cap! in anul 1 intr'adevar...din cauza schimbarii poti ajunge sa te lovesti de o mica criza...dar e trecatoare..stai linistita:D

6 ani de dragoste  hjarta

#14 2007-12-02 15:42:07

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Lelaina, si eu am trecut prin aceasta criza anul asta si cred ca stii... m-am plans si pe la tine big_smile
Incearca sa iti faci un program si sa te tii de el.. daca te vei tine de el si vei avea tot timpul ceva de facut (chit ca e peste 2 ore) vei simti ca ai un scop de indeplinit. E foarte important sa faci tot ce iti propui. Eu daca incalc ceva ma deprim temporar tongue

Criza mea existentiala a trecut subit, asa cum a si aparut... fara ca ceva spectaculos sa mi se intample.... happens.. asteapta si o sa treaca tongue

#15 2007-12-02 18:38:47

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pfoai ce-o sa ma fac cu cand o sa ma apuc sa invat pt bac??? crek o sa fiu depresiva rau neutral

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#16 2007-12-02 18:39:39

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

eh deadrose..ala e floare la ureche...forgetit
dupa incep problemele:P

6 ani de dragoste  hjarta

#17 2007-12-02 18:40:12

skumpi
Vizitator

off bacu asta...tot se face atata tam`tam pe el si cand colo...e floare la ureche tongue bine..nu chiar...dar te sfatuiescs a inveti in ul 2 3 luni pt k altfel uiti...sa inveti cat mai logic si sa sti putin din fiecare ! puss

#18 2007-12-02 18:42:03

andrutza
Vizitator

si eu trec prin cea mai mare criza de pana acum smile da nu am ce face din pacate

#19 2007-12-02 18:43:42

skumpi
Vizitator

andrutza stai sa vezi cand o veni alta mai mare...ai sa zici .. " ce aia d atunci ? pai aia e mica in compartaie cu ce e acum ' lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.