|
Nu esti logat.
Ma urasc pe zi ce trece :(#1 2007-12-02 13:55:27
ma urasc pe zi ce trece :(deci nu stiu cum sa va spun..cum sa incep...ma urasc pe zi ce trece deoarece ma cred urata...toti din jurul meu spun k am luat o razna k multe si ar dori sa fie in locul meu..dar eu ma vad cea mai urata si cea mai naspa fiinta posibila...detesc faptul k am burta si ma imbrac cu acelasi toale din aceasta cauza..mentionez k nu mi ajung 3 camere sa bag toate hainele mele...nush probabil e o problema pshica..ma gandeam sa merg la un phiholog..nush...nu ma pot concentra la nimic..plang k nu sunt frumoasa .. [eu sung singura kre zice asta restu imi face capu calendar knd aude ] nush.. nu mai rezist..ma gandesc sa ma apuc de fumat sa slabesc lucruri d astea am nevoie de sfaturi keep bleeding love Offline #2 2007-12-02 13:56:32
Re: ma urasc pe zi ce trece :(ia baga o poza sa vedem ce si cum si daca e cazu sa iti zicem ce mai trebuie schimbat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-12-02 13:57:44
Re: ma urasc pe zi ce trece :(hmm..iti trimit pe mess dak vrei dar nu pe site..iti trimit sute keep bleeding love Offline #4 2007-12-02 13:58:02
Re: ma urasc pe zi ce trece :(toate avem momente de genul asta al meu a fost de dimineata .eu de exemplu sunt nemultumita pt. ca dupa capul meu sunt prea slaba dar incerc sa nu ma deprim si sa vad partea buna a lucrurilor .nu plange,nu te apuca de fumat eventual incepe o dieta dar sa nu te infometezi.ce inaltime ai si cate kg.? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-12-02 13:59:53
Re: ma urasc pe zi ce trece :(am 1.73 si 60kg...nu e vb k sunt grasa e vorba k am burta si aripioarele acelea ... si nu mananc frate deloc....nu k imi doresc sa slabesc...ci pt k asa m am obisnuit mananc o data pe zi..max de 2 ori..si putin.. Ultima oara a fost editat de clarixa (2007-12-02 14:00:51) keep bleeding love Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-02 13:59:59
Re: ma urasc pe zi ce trece :(eh te madaresti si u acum... #7 2007-12-02 14:01:22
Re: ma urasc pe zi ce trece :(ai greutatea ideala.abdomene poti sa faci pt. burtica desi nu cred ca le ai VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-12-02 14:02:21
Re: ma urasc pe zi ce trece :(anotimpul asta d iarna nu prea prieste societatii #9 2007-12-02 14:03:24
Re: ma urasc pe zi ce trece :(nu e vorba de look de stilist de haine...e vorba de fata mea de corpul meu de lucruri kre nu le pot schimba nush dak ma intelegeti...am prietene kre sunt superbe sau cel putin asa le vad eu...si orice haine vin mortal pe ele pt k n au burta...insa eu am si nu pot sa scap....am uitat sa va spun k eu m am deformat de la niste blugi cu talie joasa k i am purtat knd eram mica..si m am strans cu cureaua si mi s a format aripioare d alea.. keep bleeding love Offline #10 2007-12-02 14:03:33
Re: ma urasc pe zi ce trece :(cati ani ai? Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2007-12-02 14:05:55) Offline #11 2007-12-02 14:03:57
Re: ma urasc pe zi ce trece :(da si eu sunt de acord cum a zis skumpi,fa o schimbare,nu stiu tunde-te,vopseste-ti parul ceva.... Offline #12 2007-12-02 14:04:43
Re: ma urasc pe zi ce trece :(pai degeaba fac abdomene ( si la sala nu ma pot duce k in orasul meu nu e .. si nu pot face naveta in fiec dimineata k am scoala Ultima oara a fost editat de clarixa (2007-12-02 14:06:38) keep bleeding love Offline #13 2007-12-02 14:07:56
Re: ma urasc pe zi ce trece :(
ce are fata ta ? ce complexe ai ? pe langa k te simti "grasa" #14 2007-12-02 14:11:30
Re: ma urasc pe zi ce trece :(pai pur si simplu nu ma consider frumoasa..nu stiu de ce..n am cum sa le las pe prietenel mele pentru k le vad zilnic..pt k ma obsedeaza...da iubito dar dak esti slaba ai un avantaj..eu am soldurile alea da ncolo de burta k nu m ar deranja asta k nu e mare..si nu pot sa mi iau nici o bluza k pur si simplu nu vine bine !!!!!!!! ( keep bleeding love Offline #16 2007-12-02 14:16:55
Re: ma urasc pe zi ce trece :(m am despartit de el acum 2 luni..am stat cu el un an si 7 luni si de vreo 5 luni mi a disparut toata dragostea mea pentru el..si am decis sa ma despart de el caci desi ma iubeste enorm a facut mult prea multe prostii..si dragostea cu forta nu se poate.. keep bleeding love Offline #17 2007-12-02 14:18:43
Re: ma urasc pe zi ce trece :(aha... #18 2007-12-02 14:20:30
Re: ma urasc pe zi ce trece :(clarixa...te rog du te si vb cu un psiholog...tu treci printr o perioada mai urata...care are denumire dar se poate "trata"...poti fi ajuta ta sa treci peste asta...asa ca daca partea finainciara nu e o problema atunci mergi si vb cu un psiholog...fetele sunt bineintentionate dar din pacate toate incurajarile noastre nu te v or ajuta prea mult... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-12-02 14:23:58
Re: ma urasc pe zi ce trece :(cum zice cristina...normal k noi am vrea sa depasesti momentul doar prin mici sfaturi dar dak simti k ai ajuns la captul puterilor si chiar nu mai poti face...mergi la un psiholog © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|