homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HPV-2

#20 2007-12-29 17:20:17

kristina_iona
New member
Inregistrat: 2007-10-18

Re: HPV

Si doctorul mi-a zis tot la fel, ca inflamatia se datoreaza candidei.

Mi-am facut testul pap la medicover si nu scrie nicio cifra. Tot ce apare pe rez de la pap:

examen citologic babes-nicolau

Frotiul comporta celule malpighiniene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare.
Sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale.
Se observa de asemenea prezenta de numeroase polimorfonucleare.

CONCLUZIE:Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliata sau maligna.Inflamatie nespecifica

Ultima oara a fost editat de kristina_iona (2007-12-29 17:42:02)

#21 2007-12-29 17:24:40

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu e necesar sa fie o cifra. rezultatul e pt medic nu pt tine. deci daca el a inteles ce scrie e de ajuns

mami de minuni hjarta

#22 2007-12-29 22:47:51

kristina_iona
New member
Inregistrat: 2007-10-18

si testul pap la cat timp trebuie sa-l repet?

#23 2007-12-29 22:54:37

o'hara
Platinum member

daca nu e nimic in  neregula se face o data pe an. daca se descopera ceva se repeta la 6 luni.

mami de minuni hjarta

#24 2008-01-07 16:29:29

elenuta1978
New member
Inregistrat: 2007-12-03

Buna tuturor,
Mi-a iesit testul HPV, pozitiv bineinteles, cu radacina 39, am cautat pe net si este cu risc mare.  Joi merg la doctor sa vad ce trebuie sa fac mai departe. Stiti voi care e pasul urmator? Urmeaza operatie de extirpare de col? Sau ce?

Publicitate

loading...

#25 2008-01-07 16:34:30

o'hara
Platinum member

in niciun caz nu iti scoate colul! va trebui sa repeti papanicolau la fiecare 6 luni si sa ai grija sa tratezi corect orice rana care ar aparea la nivelul colului. faptul ca ai hpv nu inseamna ca ai si cancer ci ca ai un procent mai ridicat de a face aceasta boala fata de o persoana care nu are virusul.

mami de minuni hjarta

#26 2008-01-07 19:07:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am facut colposcopie mi-a descoperit niste pete albe,sunt suspecta de hpv ,ma intereseaza sa aflu daca petele pot fi cauzate si de altceva decat de hpv.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2008-01-07 20:09:02

pussy_cat
New member
Inregistrat: 2008-01-07

buna, am 21 ani, in urma cu o luna am facut papu, mi-a iesit c2-3 cu prezenta koilocite.l-am facut cu 2 zile inainte sa-mi vina ciclu, nu stiam k trebuie facut la mijlocul cm. la o sapt am facut tipajul hpv la medsana si mi-a iesit negativ...e posibil?in care rezultat sa ma incred mai mult?la colposcopie cica se vedeau niste leziuni pe col iar ginecoloaga mea mi-a dat tratament cu cervugid si alte ovule pt 3 lunisi apoi sa repet papu. e posibil totusi sa am hpv?

#28 2008-01-07 20:12:05

o'hara
Platinum member

poti avea leziuni si fara hpv. repeta papul peste 6 luni pt linistea ta sau dupa ce termini tratamentul.

mami de minuni hjarta

#29 2008-01-07 20:32:06

evilpink
Banat

pissy_cat ti-au aparut zone albe pe col.ai fost multumita de cei de la medsana in privinta analizei?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#30 2008-01-07 20:40:13

pussy_cat
New member

zone albe nu stiu, adik nu mi-a spus nimic de zone albe ginecoloaga mea,doar de leziuni pe col.cea care mi-a recoltat probe pt tipaj hpv chiar mi-a zis k trebuie sa colecteze klumea probele k eu ma tot vaitam acolo de durere...deci am fost multumita. dar ink am nedumerire cum la pap mi-au iesit koilocite, iar hpvul negativ...am sa le repet totusi pe ama2 in 2 luni cadn termin ovulele. oricum ginecoloaga mea era putin cam idioata asa de felu ei...ea mi-a spus k am koilocite, deci hpv si tot ea imediat mi-a indicat sa fac vaccinul la ea.normal k am refuzat si am facut imediat tipajul.

#31 2008-01-07 20:42:20

pussy_cat
New member

am uitat sa mentionez k ginecoloaga mea nu e de la medsana

#32 2008-01-07 20:59:19

evilpink
Banat

eu am fost la doamna doctor tarlea.si nu stiu unde sa n=merg sa fac testul aici sau la cantacuzino

puss puss puss

#33 2008-01-08 07:43:06

evilpink
Banat

am si eu o curiozitate inainte de colposcopie cu o zi in urma am facut sex.i-am spus doctorei si a zis ca poate sa o faca .da eu stieam ca nu trebuie cu 2 zile inainte asa este? si inca ceva e adevarat ca se poate dupa efectuarea ei sa faci febra sa iti fie rau? ideea e ca si ieri de dimineata m-am trezit cu simptome de gripa dar azi e si mai si si imi e frica sa nu fie de la colposcopie,se poate?si inca ceva si aseara dupa si azi de dimineata mi-a curs ca un lichid din vagin nu arata a secretie normala ci mai degraba a ,apa.sa imi fac griji.si mi-a zis ceva de o rana cica doar ca eu nu inteleg cum de nu sa vazut cand am fost in vara si noiembrie la ginecolog.sa fie ata de mica ca nu se vede decat cu microscopul ala?

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2008-01-08 07:51:21)

puss puss puss

#34 2008-01-08 10:01:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralucaelena a scris:

am si eu o curiozitate inainte de colposcopie cu o zi in urma am facut sex.i-am spus doctorei si a zis ca poate sa o faca .da eu stieam ca nu trebuie cu 2 zile inainte asa este? si inca ceva e adevarat ca se poate dupa efectuarea ei sa faci febra sa iti fie rau? ideea e ca si ieri de dimineata m-am trezit cu simptome de gripa dar azi e si mai si si imi e frica sa nu fie de la colposcopie,se poate?si inca ceva si aseara dupa si azi de dimineata mi-a curs ca un lichid din vagin nu arata a secretie normala ci mai degraba a ,apa.sa imi fac griji.si mi-a zis ceva de o rana cica doar ca eu nu inteleg cum de nu sa vazut cand am fost in vara si noiembrie la ginecolog.sa fie ata de mica ca nu se vede decat cu microscopul ala?

nu stiu sa-ti raspund la toate intrebarile, insa intr-adevar exista rani care se vad doar la microscop, de aceea se si recomanda colposcopia, pentru a se identifica orice modificare a colului. scurgerea ar putea fi de la acidul acetic cu care te da inainte de colposcopie, dar n-as putea zice sigur - la mine curgeau cateva picaturi maronii dupa...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#35 2008-01-08 15:28:25

evilpink
Banat

multumesc pt.raspuns nicolle.la minu nu a curs nimic maroniu doar asa ceva ca apa chilotelul era ud de cava incolor acum a revenit la normal

puss puss puss

#36 2008-01-08 16:35:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

n-ai pentru ce, raluca.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#37 2008-01-10 19:49:49

fournicutza
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-12-28

Salutare
leziunile pe col cauzate de o tulpina hpv odata tratate se pot reface?adica virusul, ramanand in oragnism va mai actiona asupra colului?

#38 2008-01-11 00:00:54

elenuta1978
New member
Inregistrat: 2007-12-03

Dr mi-a recomandat sa fac o interventie cu laser pe col. Excizeaza cativa milimetri din col si gata cu virusul. Colul isi va reveni in 2 saptamani si nu voi avea nici un efect advers. Se pare ca oricum voi ajunge in cativa ani sa fac  interventia. Mi-a spus ca pot sa mai aman cam un an si sa ma monitorizeze intre timp. Am facut si colposcopie, arata bine colul, fara pete, fara nimic anormal dar papa si secretia nu a iesit bine. In jum de an o sa mai fac un papa si sa vedem atunci ce mai e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.