|
Nu esti logat.
Vreau parerea voastra...poate exagerez eu#1 2007-12-05 16:12:28
vreau parerea voastra...poate exagerez eusambata am fost cu prietenul meu sa vedem luminitele, mi-a propus sa vin sa dorm la el, iar eu i-am zis ca nu vin asa ca m-a adus acasa pe la 10, si mi-a spus ca ne vedem a doua zi. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #2 2007-12-05 16:34:29
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eunu am zis k ar fi amanta, desi acum 2 luni mi-a facut o faza cu una, si am trecut peste, dar m-a cam da la o parte. cu prietenul ala al lui se vede aproape in fiecare zi cu mine de 3 ori p sapt, si ma cam da la o parte din viata lui, suntem de doi ani impreuna, si nu ii impun reguli, nu i-am impus niciodata, dar nu putea sa imi zica sa nu astept toata ziua un mesaj de la el? The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #3 2007-12-05 16:44:06
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eueu in locul tau nu mi'as mai face atatea procese de constiinta"Gresesc eu".Daca el vrea sa ma vada,ok,daca nu,iar ok.Dragoste cu de'a sila nu se poate,iar daca el prefera sa se duca cu prietenii,e clar ca ceva nu merge cum trebuie. Lasa'l pe el sa vina la tine, iar in timpul asta vezi'ti de viata ta:iesi cu prietenii,distreaza'te,ca si cum ai fi singura,se pare ca si el face la fel Offline #4 2007-12-05 17:09:15
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez euda de ce a iesit cu fosta colega?inseamna ca nu te vrea mereu in preajma doar cateodata ...nu? Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-12-05 17:10:55) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #5 2007-12-05 17:14:30
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eunu mai sta si u la cheremul lui.viata nu se rezuma numai la el.,nimeni nu te impiedica sa iesi si u...poate in relatie a intervenit rutina take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-05 17:54:41
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eula plictiseala ma gandeam si eu, nu mai stau dupa el, doar k in ultioima vreme a fost mai tot timpul p la munca si makrt in week-end stateam si noi mai mult...o sa ma port cu el cum se poarta si el cu mine... daca vrea sa ma vada si am timp d el bine dk nu asta e. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #7 2007-12-05 18:24:00
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eusi eu propun la fel..gasesti si tu ceva de facut cand are el chef sa iasa, si mai ales iesi si tu cu prietenii tai "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #8 2007-12-05 21:06:18
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez euma dupa 2 ani nu mi se pare normal sa te comporti asa intr-o relatie .....inteleg ca iesi la un suc cu colegi dar ce raspunde aia la telefonul lui e secretra ....cred ca dac ar raspunde un baiat la telefonul meu cand ma suna prietenu meu cu care sunt tot de 2 ani si ceva....nici nu vreau sa ma gandesc cum ar reactiona ....si io nu as mai astepta sa vina el la mine.....ca nu sunt la cheremul lui sa vina cand isi aduce el aminte si sa iasa cu mine cand are chef...asta deja numai e o relatie e o bataie de joc """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #9 2007-12-05 21:12:01
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eunici eu nu cred k e doar colegialitate.Discuta cu el, poate trece printr-un moment de plictiseala, daca nu o sa comunicati, nu rezolvi nimic.Tu o sa faci presupuneri si noi o sa dam cu parerea. Noi suntem aici sa te incurajam, sa te sustine moral, sa facem scenarii eventual, insa doar voi doi stiti ce si cum e mai bine. Asadar, discutati fara perdea si lamuriti-va reciproc:* "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #10 2007-12-05 21:36:22
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez euYo cred k-i spargeam capul lui bebe...cum adik sa raspunda alta la telefonul lui??? el nu are degete sa apese un buton... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #11 2007-12-05 21:56:15
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eu
si eu zic la fel...eu niciodata nu am vazut cu ochi prea buni o prietenie asa stransa intre fostul meu prieten si o fata...si am avut dreptate. de atunci nu mai vreau sa aud de asa ceva. si situatia cam seamana... Offline #12 2007-12-05 22:29:28
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eustai putzin..u`l suni iti raspunde o fata ? si apoi afli k e prin orash...sincer in doi timpi si trei miscari i`as fi dat papucii #13 2007-12-05 22:48:43
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez euda...eu stiam ca mai pune pe altii sa raspunda la tel cand nu stie numarul, o cunosc pe tipa, nu au nici treaba, dar dupa ce ca nu prea iese cu mine, din diverse motive, ii dau mesaj sa ne vdm si el se face ca ploua si iese in 4... poate e vorba de plictiseala nu stiu, o sa vorbesc cu el in week-end...il las sa se gandeasca bine la c vrea, ori se schimba ori ne despartim, m-am saturat sa se poarte de parca nu as exista.. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #14 2007-12-05 23:40:06
subscriu.... Offline #15 2007-12-06 02:56:15
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez euAuleooo ....eu divortam daca ii raspundea una la telefon lui man Offline #16 2007-12-06 10:54:28
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez euidem, eu stiu k al meu nici nu ar indrazni sa ma insele da nici nu are dc, dar simplu fapt/gand k ar iesi cu vre-o fata, chiar si in grup fara mn ma enerveaza la culme! Offline #17 2007-12-06 10:56:56
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez euam stat a seara si am meditat la story-ul tau..mi-am amintit o chestie din liceu, eram impreuna cu iubi de vreo juam de an ( noi eram colegi de clasa ) iar inainte de el fusesem f apropae de o rel cu un alt baiat -cu care am ramas f buna prietena si e si bun prieten cu iubi...pe el in perioada aia il tot suna cineva cu nr nec..la..la..si o data m-a rugat pe mine sa raspund si sa ii zic leia ca ce mama naiba se da ea la prietenul meu la..la..la asa ca nu te speria ca poate sa fie doar o prostie ( si inac ceva, tipa cu nr nec era chiar prietena lui-de vreo 2 luni erau impreuna , care vroia sa vada daca el il inseala0 "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #18 2007-12-06 14:08:41
si eu is de acord...cum sa raspunda alta????????????????? ... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #19 2007-12-06 14:13:03
Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eunu mi s pare logic sa rasp o fata la telefonul lui.dar el ce treaba avea???eu cred k este o mare minciuna y t inseala.aqm sa nu te superi pe mine,dar u ai cerut o parere.se pare k t minte km mult Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|