|
Nu esti logat.
Calatoria cu avionul-4#58 2007-12-23 19:45:54
Re: calatoria cu avionuldaca li se pare ca bagajul de mana este putin cam mare te pot pune sa-l introduci in chestia respectiva de la "check-in" unde se masoare bagajul de mana.eu am patit o faza acuma cand am venit,bagajul meu avea 22-23kg si mi-am zis ca daca tre` sa platesc ceva o fac,dar spre norocul meu am dat peste o fata de varsta mea care mi-a spus o eticheta cum ca bagajul meu are 22kg si nu mi-a cerut nici un ban,ce tare... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #59 2007-12-23 19:47:02
Re: calatoria cu avionulsi eu am avut o data 23 de kg...la fel ma gandeam ca am sa platesc in plus dar cica daca le place de fata ta te lasa pana la 25 de kg.. mami de minuni Offline #60 2007-12-23 20:25:31
Re: calatoria cu avionulla targu mures am dat peste niste vamesi!!! neoameni. ce probleme era sa avem! doamne! sa li se intoarca, atata le doresc! iubesc+Camelia+Matei Offline #61 2007-12-23 23:38:44
Re: calatoria cu avionuleu plec in noaptea am si bagajul meu de cala are 27 de kg,depaseste cu 2 kg .cred ca o platesc cele 2 kg nu? Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #62 2007-12-24 01:01:26
Re: calatoria cu avionul
ai voie la 25 kg? ce fain...poti sa le platesti cele 2 kg asta daca ai ghinionul sa dai peste cineva aiurea,depinde numai de ei... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#63 2008-01-08 19:37:27
Re: calatoria cu avionulsincer...depinde si de cantar(ca daca il cantaresti la doua cantare in acelas aeroport nu iti da la fel). La blue air...au fost si cu 26 si nu le-a spus nimeni nimic iar in ceea ce priveste mancare:eu am avut de toate in bagajul de cala(carnaciori...tot tacamul) iar in cel de mana te nu mi-au spus nimic ca am avut cozonac...turta dulce, ciocolata..... Offline #64 2008-01-08 21:10:37
ti-am zis ca nu iti face nimeni nimic daca duci alimente perisabile. degeaba a fost atata cearta aici. ma bucur ca iubitul tau s-a putut bucura de ele si nu ai fost nevoita sa le arunci. si ca raspun la o intrebare mai sus adresata mie. eu am adus rulada din piept de pui si rulada de carne. le-am lasat chiar in bagajul de mana ... le-au vazut pe ecranul ala (erau invelite in folie de aluminiu ... si m-au intrebat ce is alea. atat doar m-au lasat sa trec cu ele. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #65 2008-05-27 21:08:40
Re: calatoria cu avionulrevin cu o rugaminte....daca aveti un troler pe care l-ati folosit mult si bine spuneti-mi si mie ce firma e, ca eu am avut unul lamonza si l-am folosit de vreo 5 ori si sa tocit rotile...si gata Offline #66 2008-05-28 09:32:34
Re: calatoria cu avionulMa bag si eu in seama: daca mergi cu avionul pe acelasi continent nu-i bai. Dar daca mergi pe alte continente pe motive de carantina s-ar putea sa nu te lase cu carne, plante si alte chestii din astea. Offline #67 2008-05-28 11:49:02
Re: calatoria cu avionulpink al meu si-a luat un samsonite din state (l-a ajuns mult mai ieftin ca la noi) si e f multumit de el. mentionez ca il foloseste f des, inclusiv cand vine acasa in wk. tot unul de ala dar varianta mai mica mi-a luat si mie din metro (al meu e roz) dar inca nu l-am folosit. mami de minuni Offline #68 2008-05-28 11:53:02
Re: calatoria cu avionuleu am un troler lamonza si ma impac bine cu el...bine, nici nu a fost cazul sa-l tarai foarte mult pe roti pana acum...dar eu sunt multumita de el. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #69 2008-06-05 00:57:08
ai putina dreptate dar eu am calatorit de la madrid la cluj napoca si am fost controlata ca in vama...adica de ce ai stat atat in spania ce ai facut acolo plus ca in aeroport in madrid am fost intrebata de politia de frontiera de ce plec in romania si ce am facut in spania 2 ani asa ca e cam o vamadar mai complexa...orice aeroport care are curse internationale e o vama...nu crezi? ESTI LUMINA OCHILOR MEI Offline #70 2008-10-18 11:51:25Re: calatoria cu avionulputeti sa-mi recomandati vreo agentie de turism de unde pot sa-mi iau bilete low cost? Offline #71 2008-10-18 12:02:10
Re: calatoria cu avionulc oras? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #72 2008-10-18 19:11:44
Re: calatoria cu avionulavand in vedere ca lucrez in agentie de turism si chiar la departmanentul de ticketing poate pot sa va ajut un pic. Ultima oara a fost editat de ada2910 (2008-10-18 22:29:05) Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #73 2008-10-18 19:24:17
Re: calatoria cu avionuleu nu l-am auzit pe tata sau pe iubi niciodata cu din astea...si pleca f des cu avionul...si isi pun si pasta de dinti si creme si spray-uti si sampoane si de toate si nu i-am auzit de 1 l sau chestii de genul asta... Offline #74 2008-10-18 19:45:28
Re: calatoria cu avionule noua andru faza asta si e vb de 1 l de lichide la bagajul de mana. la cala poti lua cate vrei mami de minuni Offline #75 2008-10-18 19:46:43
Am dus si 6 si 5 si 4...fara probleme.In bagajul de cala.Si cu Blue si cu Wizz.Cred ca puteam sa mai bag si in cel de mana 2 . Offline #76 2008-10-18 21:32:27Re: calatoria cu avionulada la ce agentie? k m-ar interesa sa-mi iau un bilet pt londra, dar la low cost. sunt din bucuresti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|