|
Nu esti logat.
Trichomonas#1 2006-08-08 23:22:06
TrichomonasFetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru... Am fost la medic si am infectie cu Trichomonas. Mi-a dat tratament 10 ovule Meclon si pastilute Tinizol pt mine si partener. Offline #2 2006-08-09 01:18:56
Re: TrichomonasPe prospect nu scrie nimic, si medicul a zis ca ar fi preferabil dupa menstruatie dar nu e obligatoriu... Ideea e ca at eu is in concediu si nu prea am chef de ovule si etc-uri... Offline #3 2006-08-09 01:22:50
Re: TrichomonasDelphinash si eu tot Yasmin iau si am aceeasi problema: menstruatia vine in a 5a zi de pauza si prima zi e foarte putin si maro...acum de ce, nici eu nu stiu... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #4 2006-08-09 01:25:10
Re: TrichomonasAhhh, bine ma gand ca nu e ok si azi cand am fost la medic uitasem sa intreb... Am mai intrebat pe cineva care lua tot Yasmin si mi-a zis ca a 2-3 zi max ii vine si ma pusese pe ganduri cu toate ca stiam ca e normal sa vina si a 5 a zi, dar ma ingrijora cantitatea f mica. Offline #5 2006-08-09 01:31:42
Re: TrichomonasDa, dar la mine e bine ca vine fix la 28 de zile, niciodata n-a fost asa regulat. Si din a doua zi incepe sa-si dea frau liber manifestarilor, numai ca s-a redus la doar 5zile. Sunt primele pastile care au facut atatea lucruri bune pentru mine... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-09 01:39:36
Re: TrichomonasEu sunt multumita ca nu m-am ingrasat de ele... Nu ca te-ar ingrasa anticonceptionalele dar sunt unele care iti dau o "predispozitie". Offline #7 2006-08-10 15:35:56
Re: TrichomonasDelphinash, Yasmin pare a avea darul de a reduce mai rapid singerarea menstruala...nu conteaza in a cita zi de pauza vine, iar faptul ca tine doar 2 zile si e foarte redusa cantitativ nu reprezinta o problema. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-08-10 22:48:44
Re: TrichomonasIn ce directie ar tb sa fac investigatiile? Multumesc de raspunsuri! Si... WELCOME HOME! Ne-ai lipsit! Sper ca ai avut o vacanta de vis! Offline #9 2006-08-11 10:55:19
Re: TrichomonasEh....nu a fost chiar de vis, dar a fost bine-venita. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-08-11 11:39:22
Re: TrichomonasPartenerul nu l-am schimbat si in al meu am incredere ca si in mine... Ce-i drept am fost la strand vara asta. Offline #11 2006-08-11 12:18:35
Re: TrichomonasTratamentul functioneaza, e ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-08-23 15:34:52
Re: Trichomonasam si eu o intrebare referitor la trichomonas!M-am captusit si eu cu chestia asta si tot recidiveaza periodic!Ce pot face pentru a scapa definitiv de ea!Mentionez ca sunt cu imunitatea la pamant si racesc si foarte repede si nu numai jos si la gat racesc foarte repede!Ultima data cand am facut analizele mi s-a prescris metronidazol si mie si partenerului cate 4 pe zi si eu ovule cervugid intai 9 zile cate unul seara apoi 5 zile pauza si alte 9 zile cate unul seara!Acum ma simt mai bine!Am mai postat mesaje pe acest forum laintarzierea de cilcu, mi-a venit acum mi-a sis trecut, faza e ca lasasem anticonceptionalele!Acum se protejeaza prietenul meu cu prezervativ!Vreau sa va spun ca am incredere in el, noi suntem impreuna de 4 ani si eu nu am pe altcineva!Este singura persoana cu care am avut relatii sexuale!Ce as putea sa fac sa nu mai recidiveze aceasta boala, pentru ca pe mine una psihic ma termina de tot!Si ce as pute sa iau sa-mi creasca imunitatea? Offline #13 2006-08-23 15:39:45
Re: Trichomonasolipong, cred ca vitamine trebuie sa iei(in special vitamina C) pentru imunitate....In ceea ce priveste trichomonas...il iei de undeva constant, si daca nu partenerul sexual e de vina(desi elo e cea mai probabila sursa) atunci trebuie cautata sursa la strand, toalete, etc, si evitata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-08-23 15:49:34
Re: Trichomonaspai la strand nu am fost de foarte multi ani!la toalete incerc sa am grija cat pot de mult!Oricum e aiurea ca lucrez intr-o institutie destul de mare si cu un personal numeros si toaletele noastre sunt folosite si de persoanele care vin la noi cu diferite probleme!de fiecare data cand merg la toaleta manerul usii este cumplit de unsuros! Offline #15 2006-09-11 13:59:57
Re: TrichomonasAceeasi problema am avut-o si eu in conditiile in care nu am avut relatii sexuale mult timp. M-am ales cu tricomonas si o candida de toata fumusetea... Dupa investigatii de detectiv am ajus la concluzia ca de la toaleta de la birou. Am facut tratament dar a recidivat (si asta de 3 ori). Acum, dupa ce am descoperit cauza, cand am nevoie la baie, ma urc in masina si merg acasa la mine...(stiu ce e hilar, dar asta este) 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #16 2007-03-08 13:40:43
Re: TrichomonasTricomonaza (infectia cu tricomonas) Ultima oara a fost editat de lolita (2007-03-08 13:42:04) You think you know but you have no idea Offline #17 2007-03-09 20:59:08
Re: Trichomonase posibil ca din cauza infectiei cu trichomonas sa se produca colpita? Offline #18 2007-03-09 21:31:55
Re: Trichomonasda mami de minuni Offline #19 2007-03-09 21:36:10
Re: Trichomonasdeci daca fac tratament pt tricohmonas scap si de colpita? iar papanicolau mi-a iesit ii-iii (L-SIL)din ce cauza? e posibil de la colpita? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|