|
Nu esti logat.
Trichomonas-3#39 2008-08-30 22:17:04
Re: Trichomonastrebuie facuta analiza de secretie. nu avem cum sa stim despre ce e vb. inainte de a-ti da tratament ti-a facut analiza de secretie? mami de minuni Offline #40 2008-08-30 22:50:55
Re: Trichomonasnu.s o uitat mi o zis de rana si ca am o secretie urata ,atat Offline #41 2008-08-30 23:19:22
Re: Trichomonasdeci ai primit tratament din ochi...poate reusesti sa faci si o analiza de secretie.. mami de minuni Offline #42 2008-09-01 17:36:33
Re: TrichomonasEu am luat tratament cu Flagyl, nu stiu daca sunt si in Romania. Timp de 10 zile, o capsula la 12 ore ( si partenerul neaparat!) Si e bine sa incepeti tratamentul amandoi, si capsule vaginale tot timp de 10 zile, una in fiecare seara inainte de culcare. Deci fata trebuie sa ia capsule pe cale orala si pe cale vaginala si baiatul numai pe cale orala. Pe toata durata tratamentului este interzis sa se faca sex, este interzis sa se faca baie in mare si/sau in piscine. Si de asemenea, se recomanda un sapun lichid pt igiena intima, se numeste Hydro vit- intim care ( cu care trebuie sa se spele amandoi partenerii) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|