|
Nu esti logat.
Cu ce si cum va ingrijiti parul?-22#400 2012-01-28 11:16:15
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?fetelor, serul de par se aplica pe parul umed sau uscat? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #401 2012-01-28 11:29:11
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu am kallos si am avut gerovital, pe ambele scria ca poate fi aplicat si pe umed si pe uscat- pe umed pt hranire, prevenirea despicarii etc, pe uscat pt aspect mai mult. Offline #402 2012-01-28 11:32:08
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu am unul nou name, m-am dat cu el ieri pe parul uscat; ce-i drept, s-a "inmuiat" aproape instant, arata ingrijit, dar nu mi-a placut faptul ca la inceput arata ca si cum m-as fi dat cu gel ma gandeam ca poate tre' aplicat doar pe parul umed, eu habar n-am. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #403 2012-01-28 11:33:40
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?posibil, incearca sa-l aplici pe umed si vezi cum se comporta dupa ce se usuca parul. eu nu prea pun pe parul uscat pt ca dupa spalare il mai indrept cu placa Offline #404 2012-01-28 12:35:59
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu imi fac masca din galbenus de ou + ulei de masline si ma spal cu Alpecin cu cofeina Offline Publicitateloading...
#405 2012-01-28 13:07:17
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu mi`am luat masca cu petrol si plante de la Vivanatura. acum nush daca doar mi se pare, dar imi cade din ce in ce mai putin par la fiecare spalare. acum m`am vopsit, si fac pauza, ca n`as vrea sa reactioneze cumva petrolul din ea cu vopseaua de pe par. dar de luna viitoare o folosesc din nou. dar chiar simt rezultate. si asta dupa 4-5 utilizari parca. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #406 2012-01-28 13:30:03
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Uleiul in mod normal se aplica pe parul ud, pentru a fi uscat cu feohnul si asa intra tot uleiul in par, de la caldura .. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #407 2012-01-31 19:07:07
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Mi-am luat balsam Gliss Liquid Silk si miroase groaznic, a spray de tantari. Ce inseamna sa-ti cumperi cosmetice in graba ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #408 2012-01-31 19:16:21
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?care ulei queen? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #409 2012-01-31 19:27:17
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?cred ca de serul meu zicea daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #410 2012-01-31 19:55:17
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Fetelor, m-am tuns astazi si coafeza la care am fost mi-a recomandat sa folosesc crema de par sau ser pentru varfuri, ca sa iasa in evidenta tunsoarea pentru care am optat. Am parul lung si desi tunsoarea pe care am ales-o era pentru parul pana la umeri, eu il am mai lung, dar tot se vede. Cu ce-as putea sa ma dau? Doamna mi-a spus sa folosesc crema sau serul o data pe zi si sa dau pe varfuri. Offline #411 2012-01-31 21:27:33
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?yoyo,sa stii ca toate serurile pt varfuri leave-in se comporta asa cand le aplici,la inceput arata parul ciudat,dar dupa ce se usuca,e ok. Offline #412 2012-02-01 11:32:57
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Am inceput ieri tratamentul pentru fire despicate de la Gliss .. mai multe persoane mi-au spus ca e bun ...o sa va spun efectele ...se pulverizeaza pe parul ud si nu trebuie clatit viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #413 2012-02-01 11:39:22
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?angel, poti incerca si cu ceara banuiesc ca esti tunsa in trepte, si atunci ceara e mai ok decat o crema sau un ser care inmoaie parul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #414 2012-02-01 23:36:59
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?nu e genial pink, pentru mine a fost apa de ploaie. mult mai bun mi s-a parul balsamul leave in, de la el chiar nu am mai avut firele despicate. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #415 2012-02-02 00:37:19
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
Si mie mi-au placut mult spray-urile gliss, eu folosesc pt descalcire, imi pulverizez pe parul ud, dupa spalare si pot sa imi descalcesc cositele mai usor Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #416 2012-02-02 11:45:44
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu am o problema ...de cand am inceput sa folosesc asta, mi se electriseaza parul foarte tare viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #417 2012-02-02 11:46:28
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?chiar e de la frig, si eu am aceeasi problema Offline #418 2012-02-02 11:51:18
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?nu stiu ce sa mai fac ...mereu am parul lipit ori de fata, ori de haine, ori de orice lucru in jurul meu ...ieri mi s-a lipit parul de tocul usii si radeau colegii de mine si eu nu intelegeam de ce viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|