|
Nu esti logat.
Cu ce si cum va ingrijiti parul?-8#134 2008-02-02 12:00:49
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?multumesc pt raspuns micanarcisa 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului pt copilul sanatos pe care ni l-a dat. "Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama Offline #135 2008-02-02 12:09:20
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Momentan folosesc Sampon 2in1 de la L'oreal Elseve si masca de par Kallos cu placenta, insa vreau sa incerc si gama Gliss, deoarece coafeza mea mi-a spus ca ei le folosesc in salon si sunt foarte bune. Deci, voi incerca samponul pentru par vopsit si masca de par pentru par deteriorat de la Gliss. Cele care aveti parul gras si firul subtire renuntati la balsam si folositi msca de par doar pe varfuri! Offline #136 2008-02-05 13:51:01
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Am si eu o problema inainte ma spalam cu head & shoulder impotriva matretii, si intradevar nu aveam matreata, insa paru meu, viind vopsit, nu avea nici o stralucire. Acum de o luna folosec sunsilk sampon si balsam pentru par vopsit. Intradevar parul straluceste, e mult mai moale si culoarea mai intensa, inca am matreata Ce sa fac? Sa trec inapoi la vechiul sampon sau sa mai astept, poate se obisnuieste parul cu asta??? 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #137 2008-02-05 13:52:56
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
si ce folosesti sampon si balsam?sau te dai si cu crema pt indreptare?as vrea sa incerc si eu. expect the worst , hope for the best! Offline #138 2008-02-05 13:58:48
si eu le folosesc pe cele de la nivea pt par intins si sunt extrem de multumita de ele. eu am parul; rebel si pot spune ca mi-l aseaza f frumos. cel putin, crema pt indreptare imi place extrem extrem de mult No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#139 2008-02-05 14:07:33
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Am descoperit si eu un sampon si un balsam impotriva caderii parului care a dat rezultate de la a doua spalare. Sunt luate din farmacie si dunt din gama Kloane cu chinina. Sunt foarte bune si in plus sunt pe baza de plante naturale. Indraznesc sa le recomand chiar daca sunt un pic mai scumpe, dar isi merita banii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #140 2008-02-05 22:48:18
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?klorane poate, nu kloane... am auzit ca e bun, dar cam scumpicel Offline #141 2008-02-06 10:25:24
si al meu sot Offline #142 2008-02-06 10:35:57Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?
Am samponul si crema de par ...balsamul nu l-am luat pt k am unul de la Elseve neinceput pt par vopsit si nu avea rost sa mai imi cumpar.Dar sunt multumita de sampon si crema..ti le recomand... Offline #143 2008-02-06 10:40:23
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?azi primesc samponul si masca Vitality's...uraaa e sora mea la bucuresti si imi cumpara sa-mi fac provizii...de abia astept N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #144 2008-02-06 10:42:15
am auzit ca sunt Offline #145 2008-02-06 10:43:28Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?de la wella nu? auzisem si eu k sunt bune..dar eu nu am incercat .. ...inca Offline #146 2008-02-06 10:51:31
Da Klorane. Scuze. Este scumpicel, dar merita toti banii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #147 2008-02-06 12:26:04
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?masti de par de la Wella sau Dove,sunt excelente mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #148 2008-02-06 12:27:50
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?@ ralluka sunt cele mai nube N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #149 2008-02-06 14:33:36
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Micanarcisa, samponul asta e bun si pentru parul gras? Adica sa incetineasca procesul de ingrasare? Ca parul meu se ingrasa cam la 2-3 zile... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #150 2008-02-06 14:41:37
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?au si pentru par gras..sebo se cheama parca N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #151 2008-02-06 14:45:50
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?Tu l-ai incercat si pe ala? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #152 2008-02-06 14:50:15
Re: cu ce si cum va ingrijiti parul?eu folosesc luna asta wash&go herbal....pt volum...dar obisnuiesc sa folosesc satinique de la amway pentru par vopsit...si o data pe an il schimb ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|