homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amicii nostri si amicele lor

#1 2007-12-07 22:08:57

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

amicii nostri si amicele lor

Pe cat de simplu pare pe atat de complicat uneori! Cred ca reactionez exagerat uneori dc mai sta de vorba cu cate una pe mess! la tel nu se suna cu nimeni, nu are amice cu care sa se poata intalni real, are amice de net! si intr-o zi am izbucnit nasol! in fine, e ok! adica no problem atata timp cat nu le acorda prea mult timp sau nu le spune din casa (iubi nu face asta , sigur!), dar el este gelos pe un amic de mess al meu si nu ezita sa imi spuna ca nu ii convine daca eu vorbesc cu el macar un pic, la nush cat timp! si nu am nicio treaba cu sarmanul baiat, amic pur si simplu care imi e ca un frate; nu ne intalnim never, mai vorbim si noi pe mess de una de alta, ce am mai facut etc.

voi ce parere aveti despre amicitziile mai mult sau mai putin benefice unei relatzii?
adica ok, suntem oameni, fiinte sociabile, dar cand devine motiv de ingrijorare?

#2 2007-12-07 22:53:48

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

Re: amicii nostri si amicele lor

din cauza amicelor lui cu care isi scria mesaje(smsuri) in casa la mine, eu stind la bucatarie , facind mincare, si el in camera se scria cu una din asa zisele colege din facultate(neam despartit pina la urma)..la inceput nu am dat nici o importanta..cel putin nici nam stiut pina intro buna zi fratemeu mia povestit..cika esti piesa de rezerva ca nu inteleg..dupa care au inceput din ce in ce mai multe smsuri..care evident nu mi le arata ca cika ce treaba am eu sai citesc mesajele..ajungea chiar sasi inchida mobilul numai sa numi fac eu vint in telefonul lui..iata acesta este motiv de ingrijorare..dar pe mess,  sincer vorbind chiar nui inteleg pe baietii care au prietena si filtreaza cu fete pe mess..am avut nu doar unul in lista care recunosc ca au prietena si chiar discutam despre relatia lor..dar faza e ca nu ne cunoastem..si sintem la mii km departare..dar in cazul cind e un amic(a) apropiata..nu stiu ce sa zic..eu una as fi foarte geloasa stiindul ca filtreaza..daca sint convorbiri de genul ce faci, cum la tine..blabla..nu consider car fi motiv de ingrijorare..

mariah carey - bye bye

#3 2007-12-08 09:03:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

deci:am mai scris pe forum NU CRED IN AMICITIA dintre in barbat si o femeie si nici invers intotdeauna unul vrea ceva mai mult.preietenul meu nu a vb.pe mess intr-un an jumate cu nici una din prima luna de relatie si-a sters toate fetele din lista rotfl2.eu rar vb. pe mess cu baiet si aia sunt colegi de facultate si despre examene si cursuri in general rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-12-08 09:39:27

evilpink
Banat

asta cu erhiva e buna daca nu cumva e setata sa se stearga dupa ce inchizi calculatorul rotfl.nici mie chestile astea nevinovate nu mi se par nevinovate sa vb.cu prietenii lui masculi daca are chef pe mess daca are nevoie de parerea unei femei in legatura cu ceva sau de o prietena de sex feminin ma amre pe mine big_smile.eu am scapat de cosmarul mess.la dezinstalat pe al lui ca ne tot ciondaneam noi cand vb. rotfl si asa avea in lista doar 3 prieteni big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-12-08 10:56:31

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

asta am patito si eu ....... eu :evil "iam intrat pe adresa lui si avea saracul numai vreo doua fete pe acolo .... da nu iam zis nik de asta sa vad daca imi va spune el si mia spus erau tot niste amice de net cu care doar vorbea dar pe mine ma deranjat initial chestia asta dar imi spune ca nu are nici o treaba cu ele si ca sunt paranoica uneori ca sunt obsedata de chestia ca mar putea parasi pentru alta ....... sad stoi ca ma iubeste dar uneori simt c achestia asta cu amicele pe net nu e un lucru tocmai benefic ...... de regula amicitia cu o alta fata e aiurea pt ca nu poti sti inntotdeauna ce ii spune ea sau ce ii baga in cap ........ i don't know .... really ... this sucks!

love is a bird she need to fly...

Publicitate

loading...

#6 2007-12-08 11:03:57

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu am un prieten foarte bun de 8 ani de acum si nu s-a pus niciodata problema de altceva intre noi, de asta cred cu sinceritate in prietenia platonica dintre un el si o ea. sunt sigura ca sunt putine cazuri de genul asta, dar exista. iubitului meu i-am prezentat inca de la inceput situatia si a acceptat-o.. daca ma punea cumva sa aleg, ceea ce mi s-ar fi parut deplasat, i-as fi urat "o viata faina" si gata.
nush, dar eu spun ca dak ai un prieten adevarat pe care stii ca te poti baza, sa nu-l lasi pt nimic in lume.
mmm...oare am fost oleak offtopic? dak da, sorry http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/65.gif

#7 2007-12-08 11:05:01

evilpink
Banat

hmmmm acum imi aduc aminte ca pe la inceput a vb. o sg.data cu o amica de mess si mi-a aratat si mie discutia.rotfl2

puss puss puss

#8 2007-12-08 12:00:37

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nici eu nu cred in chestia asta cu prietenia dintre un un baiat si o tipa! doar daca ea e lesbiana convinsa, poate asa lol

Just like a tattoo
I'll always have you...

#9 2007-12-08 15:40:45

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

Th1nkp1nk a scris:

ivy a scris:

nici eu nu cred in chestia asta cu prietenia dintre un un baiat si o tipa! doar daca ea e lesbiana convinsa, poate asa lol

lol big_smile atunci s-ar lasa cu o invitatie de threesome.... Oricum as da-o la intors: man are sick! si in ciuda faptului ca se lauda cu abilitatile lor logice si rationale... deseori totul se reduce la instincte primitive neutral Sunt offtopic tongue Dar ma indoiesc ca barbatii stiu sa pastreze "distanta" cuvenita de o female friend.
Nici macar colegele de la servici nu sunt doar "colege".... intre noi fie vorba, cand povestesc intre ei toate femeile sunt "p**de". iar asta spune multe neutral

total de acord

love is a bird she need to fly...

#10 2007-12-08 21:56:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

nici eu nu prea cred ca exista relatii sincere de prietenie intre o femeie si un barbat intotdeauna pe la mijloc sunt si alt fel de interese...o prietena de-a mea mi-a povestit ca prietenul ei cu care era impreuna de 4 ani avea o amica din copilarie erau "ca fratii" nu aveau secrete, isi dadeau sfaturi pana cand intr-o zi i-a prins pe amandoi in pat...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2007-12-08 22:00:13

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

o prietena de-a mea se intelege f bine cu baietii.si iubi meu avea o amica,crescusera impreuna dar ea s-a mutat si cand s-au reintalnit au ajuns in pat.deci nu prea cred...

expect the worst , hope for the best!

#12 2007-12-09 01:08:52

monyy
New member
Inregistrat: 2007-11-05

eu am parola lui de mess si el p a mea.la inceputul rel mai intra p id ul meu (a mai dat kte un ignor el p ici p colo)si eu mai intram p al lui  dar aqm nu prea  mai facem asta .oriqm mai mult vb unul q celalat p mess.si am incredere in el k deja l-am pus la incerkre..mi-am facut un id de mess, am in intrat p el , l-am mintit k sunt o alta fata ,mi-am pus o poza sexy la avatar si a vb ptn q mn si mi-a dat ignor rotfl si a 2 a zii mi-a pov k a intrat "una"p el.si aqm imi spune knd mai da ignor la cate o fata noua.rotfl

to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn

#13 2007-12-09 03:26:59

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

ane_mona a scris:

o prietena de-a mea mi-a povestit ca prietenul ei cu care era impreuna de 4 ani avea o amica din copilarie erau "ca fratii" nu aveau secrete, isi dadeau sfaturi pana cand intr-o zi i-a prins pe amandoi in pat...

Offtopic: ane_mona, nu te superi ca te intreb, din ce oras esti?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#14 2007-12-09 08:36:27

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

monyy a scris:

eu am parola lui de mess si el p a mea.la inceputul rel mai intra p id ul meu (a mai dat kte un ignor el p ici p colo)si eu mai intram p al lui  dar aqm nu prea  mai facem asta .oriqm mai mult vb unul q celalat p mess.si am incredere in el k deja l-am pus la incerkre..mi-am facut un id de mess, am in intrat p el , l-am mintit k sunt o alta fata ,mi-am pus o poza sexy la avatar si a vb ptn q mn si mi-a dat ignor rotfl si a 2 a zii mi-a pov k a intrat "una"p el.si aqm imi spune knd mai da ignor la cate o fata noua.rotfl

i-am facut asta unui tip ; maaamaaa ce m-am distrat; si i-am dat imediat papucii; nu tineam deloc la el, eram de putin timp impreuna si il mirosisem ca e si nemernic si destul de fraier sa il pot pacali; i-am dat si intalnire si s-a si dus blegomanul ; hi hih hih big_smile

#15 2007-12-09 10:59:48

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mie  mai  nou  mi'a  cerut  sa'i  sterg  contul  de  p hi5 si  implicit  sa'l  sterg  si  eu  p  al  meu....nu  de  alta,  dar  a  vazut  k  mi  se  tot  cere  id'ul  de  mess  si  a  devenit  un  pic  gelos big_smile.....in  rest  vb  dar  nu  ft  des  cu  fostele  colege  din  liceu, el  fiind  din  piatra  neamt,  dupa  liceu  fiecare  si'a  vazut  de  drumul  lui,  iar  cand  ne  ducem  la  el  acasa  le  suna  p  don'soarele  sa  iasa   la  o  cafelutza, evident   nu  si  in  lipsa  mea...smile.....sunt  de  acord   cu  o  relatie  de  amicitie  intre  un  baiat  si  o  fata...atata  timp  cat  nu  depaseste  bunul  simt, si  se  trece  la  altele....eu  de  ex  am  fost  mai  baietzoaica..si  am  multi  prieteni  baietzi, dar  nu  cat  sa  dau  motive  de  gelozie..un "salut"..o  intrebare  de  sanatate, sau  dc'ti  cere  opinia  despre  vreun  eveniment  sau  kiar  sa'i  dai  un  sfat...e  omenesc  si  civilizat

#16 2007-12-09 13:51:55

skumpi
Vizitator

eu chiar nu am prietene..decat 2 3 si ma inteleg f bine cu baietii...si am o multime d amici...chiar nu ma intereseaza alt tip d relatie da el numa nu vrea sa inteleaga...

#17 2008-01-31 18:05:50

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

theSame_ElaElis a scris:

Pe cat de simplu pare pe atat de complicat uneori! Cred ca reactionez exagerat uneori dc mai sta de vorba cu cate una pe mess! la tel nu se suna cu nimeni, nu are amice cu care sa se poata intalni real, are amice de net! si intr-o zi am izbucnit nasol! in fine, e ok! adica no problem atata timp cat nu le acorda prea mult timp sau nu le spune din casa (iubi nu face asta , sigur!), dar el este gelos pe un amic de mess al meu si nu ezita sa imi spuna ca nu ii convine daca eu vorbesc cu el macar un pic, la nush cat timp! si nu am nicio treaba cu sarmanul baiat, amic pur si simplu care imi e ca un frate; nu ne intalnim never, mai vorbim si noi pe mess de una de alta, ce am mai facut etc.

voi ce parere aveti despre amicitziile mai mult sau mai putin benefice unei relatzii?
adica ok, suntem oameni, fiinte sociabile, dar cand devine motiv de ingrijorare?

Ela mereu trebuie sa existe un echilibru! Daca tu esti permisiva cu asta si el dpmdv trebuie sa fie la fel! El e gelos? Aceasi metoda aplica si tu! Apoi intreaba-l daca-i place. Eu cred in relatia platonica barbat-femeie. Daca avem o relatie stabila asta nu inseamna ca nu avem voie sa mai vorbim cu persoane de sex opus. Nu suntem salbatici si nici calugari!

Th1nkp1nk a scris:

Bun bun big_smile Al meu avea intr-o vreme (pe vremea cand l-am cunoscut) grup special creat pt gagici (vreo 200 de contacte) yikes Era o bomba care astepta sa explodeze.... si a explodat cand l-am prins cu niste discutii aiurea... Si mai e o chestie care m-a scos din minti si pe care el nu mi-a inteles-o nici pana azi: "datul din casa"!!! Cu tipele pe care le mai are prin lista (prietene ale prietenilor lui, rude, foste prietene)... vorbeste despre mine si da tot soiul de amanunte ale relatiei (ca mi-a cumparat o data o lenjerie misto, ca ne-am certat din cauza lui, ca am reactionat deplasat cand mi-a spus nu-stiu-ce, ca sunt f rabdatoare cu el, ca sunt prea orgolioasa..... hmm)

Si oricat l-as ruga sa nu mai faca parada cu detaliile noastre intime... el o tine pe a lui: "atata timp cat vb despre tine inseamna ca tin la tine si ma implic serios in relatie!" hmm Jesus!

Si tu ce vrei acum? Sa fie perfect? big_smile si eu mai am discutii cu iubita mea asemanatoare, nu realizez cat o afecteaza chestia asta. Asta e, sunt un idiot. dumbom Dar prind repede big_smile Toti vrem o relatie care sa mearga bine si asta cere efort si timp. Suntem diferiti si trebuie sa ne obisnuim fiecare cu idioteniile celuilalt si cel mai important sa spunem atunci cand nu ne convine!!! Fara comunicare se duce dracu tot!

#18 2008-01-31 18:19:58

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu tin sa va contrazic fetelor. Se poate sa existe o prietenie sincera intre un barbat si o femeie. Eu sunt un exemplu viu. Am un prieten ( amic ) de vreo 8 ani cu care ma inteleg foarte bine, ne sprijinim reciproc, ne ajutam, etc. Si niciodata nu s-a pus problema sa fie ceva mai mult intre noi. Fiecare are relatia lui.Sincer tin la el ca la fratele pe care nu l-am avut si nu as putea niciodata sa-l privesc altfel. Si sentimentul e reciproc. Iubitul meu stie despre prietenia asta, le-am facut si cunostinta, si nu are nimic impotriva. Chiar se inteleg foarte bine. Deci ... se poate.

Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-01-31 18:20:39)

Fericita mamica de Aida Maria!

#19 2008-01-31 18:32:38

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Eu nu am nik impotriva prietenelor lui....din simplul motiv ca, fostul, mi'a interzis sa am amici...iar eu sunt genu de fata care prefera sa stea intre baieti decat intre fete....si aceasi problema a avut si el cu fosta...iar chestia asta am vorbit'o de la inceput....tin minte ca mi'a zis pe mess, inainte sa ne cunoastem fata in fata : " auzi, tu ai ceva impotriva unei prietenii intre o fata si un baiat?" cand am vz eram ceva de genu " nuuuuu, bine ca ai mentionat chestia asta!"
si recunosc, am fost geloasa pe colega lui de facultate in prima luna din relatie, dar mi'a trecut, si in nici un caz nu i'am zis lui, nici acu, dupa un an si 3 luni, nu stie ca eu am fost geloasa pe ea big_smile , si am mai fost geloasa pe 1-2 fete, dar nu i'am facut crize, nu i'am zis sa nu se vada cu ele ( nu are intalniri in 2 cu ele ) si nu i'am interzis niciodata nik
Il iubesc si am incredere in el totalaaaaaa

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.