homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amicii nostri si amicele lor-2

#20 2008-02-01 10:32:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: amicii nostri si amicele lor

andreea_andy2 a scris:

Eu tin sa va contrazic fetelor. Se poate sa existe o prietenie sincera intre un barbat si o femeie. Eu sunt un exemplu viu. Am un prieten ( amic ) de vreo 8 ani cu care ma inteleg foarte bine, ne sprijinim reciproc, ne ajutam, etc. Si niciodata nu s-a pus problema sa fie ceva mai mult intre noi. Fiecare are relatia lui.Sincer tin la el ca la fratele pe care nu l-am avut si nu as putea niciodata sa-l privesc altfel. Si sentimentul e reciproc. Iubitul meu stie despre prietenia asta, le-am facut si cunostinta, si nu are nimic impotriva. Chiar se inteleg foarte bine. Deci ... se poate.

subscriu. asa e si la mine.. si eu am asa un prieten. si mi se pare o NORMALITATE.
mai rau e cu iubi, care, desi e barbat in toata firea, are impresia ca trebuie sa se ascunda de mine ori de cate ori vorbeste la modul amical cu vreuna... si, sincer, pe mine asta ma enerveaza la culme!!! si de nervi n-am putut sa-i spun. chiar ieri am patit o faza de asta... vorbea despre o amica de-a lui (o tipa din alt oras, cu care se intalneste ff rar, pe motive profesionale, de care ii place asa, ca prezenta (imi dau seama de la o posta)... dar tot de la o posta stiu ca n-ar fi "genul lui")... si-mi zice: "aaa, si a mai venit si aia... cum ii zice?" (si se uita la mine asa, pierdut, de parca nu i-ar da importanta nici cat sa-i tina minte numele). mi s-au urcat nervii la cap atat de tare, incat n-am fost in stare sa-i ingaim decat "lasa-te de faze de copchil de 12 ani!" si m-am dus din camera. acum imi pare rau, ar fi trebuit sa vorbim, el nici acum nu cred ca a inteles de ce m-am suparat, ba mi-a trantit si o replica de copchil nr 2: "ce-ai matzi, esti cumva geloasa?".  eram prea nervoasa si scarbita de reactiile astea ca sa pot sta in fata lui sa-i explic calm ca NU, nu sunt geloasa pt ca nu cred ca am motive sa fiu si mi se pare normal sa-ti placa prezenta unei persoane fara sa insemne ca ti-o pui cu respectiva. si chiar as fi vrut sa ma dau de exemplu concret, in sensul in care eu niciodata nu i-am ascuns persoanele dragi, fie ca sunt fete sau baieti.
nu stiu cum sa-i scot stupizeniile astea din cap... le are de la parinti si de la fosta relatie, in ambele cazuri s-a simtit mai ingradit... si chiar daca isi doreste ceva (de ex, o componenta noua la computer), se simte rusinat fata de mine ca isi doreste si pune problema asa de pe ocolite si cu tehnici de negociere ieftine de prin carti, de innebunesc! (asta i-am zis deja)...

am fot prea offtopic? sad sorry... dar e una din putinele chestii care ma dispera in relatia mea...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#21 2008-02-01 11:09:54

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

nici eu nu cred in astfel de relatii intre un barbat si o femeie. si ce mi se intampla mie ii cam nasol....al meu are multe "prietene bune". una a venit saptamana trecuta pana la cj si l-a sunat sa se intalneasca cu ea. si eu i-am spus ca fara mine nu se duce la nici o intalnire, ca daca ii asa prietena buna inseamna ca vrea si ea sa ma cunoasca, sa vada cu cine sta "prietenul ei bun". pana la urma s-a facut tarziu si am zis ca eu nu mai merg nicaieri si nu s-a mai dus nici el. alta ii da intr-o zi beep; si intreb cine e, el zice ca o "prietena buna" i-a dat beep sa vada ce mai face...i-am spus ca un/o prieten/a bun/a daca vrea sa vada ce faci te suna si te intreaba, nu da beep...in fine, multe altele pe langa aceste doua evenimente. insa el imi arata ca ma iubeste, stiu ca nu se intalneste cu nimeni, dar ma enerveaza la culme fazele astea. si nu stiu ce sa fac sa schimb cumva situatia. inteleg ca nu trebuie sa rupa orice relatie de pritenie sau de amicitie pe care a avut-o inaintea mea, dar nici chiar asa.....

Cu zambetul pe buze...

#22 2008-02-01 17:08:16

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

din capitolul messenger: Vorbea intr-o seara pe mess.... cu toate fetele din lista.... l-am lasat, nu am zis nuk, am ras manzeshte.. big_smile ... l-am lasat sa termine, a plecat de la comp si am intrat eu pe mess si am deschis o discutie la fel de plata si banala cu un amic; luase foc! i-am zis ca asa voi face si eu mereu dc el va continua! tongue

#23 2008-02-01 18:44:56

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

eu am amici baieti, si nici nu s-ar pune problema sa se ajunga la relatii intime...el nu are, si nici nush dak as putea accepta sa vb cu fete in lipsa mea. in schimb el nu are nimic impreuna dak mai ies uneori in orash cu amicii mei, dar doar cu cei pe care ii cunosc de o viata si pe care ii cunoaste si el...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.