homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care din parinti la acceptat din prima?

#1 2007-12-08 22:39:59

alexutza_ali
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2007-10-09

Care din parinti la acceptat din prima?

doma deci io am o problema cu parinti care sunt impotriva unei relatii in care doi se iubesc cu adevarat...doamne parca sau ticnit parintii din ziua de azi! eu ma uit la ai mei, is de 1 an jumate cu iuby si nici acu nu le convine in schimb ai lui ma condidera din famile big_smile....la voi cum a fost?

Love is everything!!! pusstongue

#2 2007-12-08 22:46:17

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

Re: Care din parinti la acceptat din prima?

ai mei nu il cunosc pe uby oficial doar l-au vz asa trecator cel putin tata...mama il stie ca mai vine pe la noi dar nu sta cu noi ne lasa singurei...ai lui in schimb sunt de-a casei big_smile..sa vad acum de craciun poate prezint oficial smile  mama oricum are problemele ei ca nu are bani ca nu are masina dar nu se baga atata timp cat eu il uby...nu prea au ce sa zica ...poate pt ca asa i-am invatat eu sa aiba incredere in mine si in deciziile care le iau smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#3 2007-12-08 22:48:28

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nici ai mei nu-l cunosc oficial, desi suntem de mult timp impreuna... doar mama l-a cunoscut intamplator, pe strada. ai lui in schimb... am fost impreuna in vacante, e totul bine si frumos big_smile
ce sa mai, cred ca depinde de norocul fiecaruia ce parinti are, dar si de "educatia" pe care le-o aplici tongue trebuie sa invete ca viata ta e viata ta si sa nu se bage mai mult decat e nevoie...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-12-08 22:49:32

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mama a fost super ok. tata e mai narrow-minded. s-a cam speriat la inceput. si i-a trebuit ceva timp sa vada ca baiatul meu e super smile acum e multumit si mandru kiar wink

#5 2007-12-08 22:50:16

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

ivy a scris:

nici ai mei nu-l cunosc oficial, desi suntem de mult timp impreuna... doar mama l-a cunoscut intamplator, pe strada. ai lui in schimb... am fost impreuna in vacante, e totul bine si frumos big_smile
ce sa mai, cred ca depinde de norocul fiecaruia ce parinti are, dar si de "educatia" pe care le-o aplici tongue trebuie sa invete ca viata ta e viata ta si sa nu se bage mai mult decat e nevoie...

zici ca am scris yo...cat despre partea finala ...total de acord...ei si-au trait-o asa cum au crezut...sa ne lase si pe noi acum smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#6 2007-12-08 22:51:20

alexutza_ali
Full member

angelaflory a scris:

ivy a scris:

zici ca am scris yo...cat despre partea finala ...total de acord...ei si-au trait-o asa cum au crezut...sa ne lase si pe noi acum smile

bine zis fetele sunt 100% de acord cu voi

Ultima oara a fost editat de alexutza_ali (2007-12-08 22:52:16)

#7 2007-12-08 22:51:40

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Nici parintii meu nu au nici o treaba cu prietenul meu. Vine la noi aproape in fiecare zi, tata la invatat sa repare masini, sta la povesti cu mama...manca la noi, doarme la noi..nu e nici o problema big_smile nici nu parintii lui nu sunt probleme desi cateodata mi se pare ca lor nu le place de mine. nu am stat niciodata prea mult la povesti cu ai lui. Cand ma duc la ei ii salut, ce mai faceti..si cam atat. da puiu imi zice a 2-a zis ca s-au bucurat ai lui ca m-am dus la ei, chiar se gandeau ca ce mai fac, ca nu m-au mai vazut de mult. Sau imi mai zice paul ca mai intreaba ai lui de mine, il intreaba ca de ce nu ma mai duc la ei. Si cand ma duc se comporta normal..adica nu-mi dau seama daca intradevar se bucura sa ma fada, asa cum zicea Paul, sau nu....

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#8 2007-12-08 22:52:54

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

ai mei il stiu sau mama(caci k ea stau )si se inteleg super..asa si eu cu ai lui:))

take me as i am or watch me as i go!

#9 2007-12-08 22:54:01

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu  l'am  prezentat  alor  mei...la  mai  putin  de  1  luna...asta  pt  k  sa  scape  de  grijile  inutile.. sa  stie  k  sunt  in  sigurantza si  nu  umblu  cu  un  golan:).....mama   a  fost  ft  incantata, l'a  primit  cu  bratele  deskise, doar  k  a  vazut  k  90%  din  timp  nu  mai  stau  p  acasa, si  s'a  revoltat  nitzel...mi'a  impus  sa  ma  vad  cu  el  doar  in  weekend.... evident   k    am  spatele  asigurat..si  mi;au  sarit  in  ajutor  tata  si  rudele big_smile...tata, in  skimb...hmmm...el  imi  ia  apararea  de  fiecare  data  in fatza  lui  mama,  la  prima  intalnire,  park  a vrut  sa'l  puna  la  respect,  dar  acum  observ  k'i  surade  ideea  sa  se  finalizeze  relatia  cu  o  nunta big_smile lol...l'au  acceptat  din  prima,  kiar  dc  au  fost  cateva  retineri,  tinand  cont  k  e  prima  mea   relatie  serioasa..si  e  primul  baiat   luat  la  cunostinta  de  ai  mei big_smile

#10 2007-12-08 22:56:37

alexutza_ali
Full member

vai ce va invidiez sad....si totusi bv voua aveti parinti destepti smile

#11 2007-12-08 23:02:09

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

mie nu-mi plac chestiile astea. Nu-mi prezint iubitii parintilor (decat pe primu` il stiau si ma stiau si ai lui p mine) si nici nu ma duc sa le cunosc parintii. Pana acum am facut cunostinta doar cu tatii a 2 fosti. Unu` m-a cunoscut cand am venit de la mare, a venit sa ne ia de la gara si m-a adus aks iar celalalt ma stia dinainte, de cand eram doar amica cu fi`su... Oricum l-ar accepta si mama si tata, nu mi-au impus niciodata chestii d genu` da` pt ai mei o sa fiu mereu fetitza lor mica si dak mi-ash aduce iubitii acasa n-ash mai putea dup-aia sa ma rasfatz si sa fac cum vreau in fatza alor mei k s-ar prinde si ei k am crescut lol

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#12 2007-12-09 00:20:45

monyy
New member
Inregistrat: 2007-11-05

si parintii mei il cunosc.mama a fost prima kre a aflat.si pot sa spun k il adora,il considera cel mai cuminte baiat de pe pamant:)) sa stie ea ce ii poate  pielea.......lol q tata nu prea stiam c sa fac...dak sa il prezint sau nu ..dar pana l-a urma le-am facut cunostinta,si se inteleg bn dar nu pot sa spun k au relatie f.apropiata.parintii lui .........in schimb....ii cunosc dar .. de fiecare data knd la duc la el...mama lui foarte rar apare.. as fi vrut sa ma bage si p mn in seama un pic mai mult..dar aq asta e..tatal lui e ok.noi oriqm suntem de aproape un an impreuna...

to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn

#13 2007-12-09 01:06:12

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

monyy a scris:

parintii lui .........in schimb....ii cunosc dar .. de fiecare data knd la duc la el...mama lui foarte rar apare.. as fi vrut sa ma bage si p mn in seama un pic mai mult..

cam asa e si la mine. Mi-ar placea sa ma bage ai lui mai mult in seama si sa povesteasca cu mine asa cum povestesc ai meu cu Paul. Da poate asa li-i felu lor...ii drept ca nici nu prea au ei treaba cu ce face sau nu face Paul. cel mai important cred ca e ca nu ne baga bete in roate big_smile

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#14 2007-12-09 01:39:59

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Mama il cunoaste....si e ok. Bine...saraca l-a cunoscut dupa 2 ani... lol Tata nu-l cunosate personal, ca e in Italia.
Cu mama lui am fost la mare...tatal lui ma invita pe la gratare si la "reuniuni de familie"...deci banuiesc ca e ok. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#15 2007-12-09 08:54:08

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

uofff! pai cam asa se intampla; tatii de fete accepta greu ca poate "altu" sa aiba grija de minunata lor fiica, iar mamele de baieti se gandesc ca niciuna nu e destul de buna pt ingerasul lor pe care l-ar tine toata viata la piept; in rest e ok; mamele fetelor se resemneaza, caci isi aduc repede aminte cum erau si ele de zvapaiate la vremea lor, iar tatilor de baieti nu prea le pasa cu cate umbla al lor fecior pe care l-au instruit de pe la 14 15 ani cum sa umble dupa fuste;

eu nu am avut probleme; cand traiau ai mei, stiu sigur ca nu se bagau mai mult decat trebuia in viata mea, iar ai lui m-au vazut si m-au acceptat instantaneu; mai greu sora lui mai mare care se compara cu mine si nu ii convine; iar iubi meu a pus paie pe foc si i-a spus ca sunt de 100 de ori mai desteapta decat ea!

#16 2007-12-09 10:17:41

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

La mine nimeni nu are nimic.Cu parintii lui ma inteleg super bine , ai meu nu au nimic impotriva lui ...din punctul asta de vedere chiar o ducem bine tongue Love is Beautiful!big_smilehjarta
Sunt super apropiata de ai lui...mama lui este o scumpa,mai mult tine cu mine dekt cu el (cand sunt discutii in contradictoriu)imi ofera atentie ca si cum as fi de'a ei.Mi-e draga super mult.Tatal lui...e un barbat de nota 11 cu + .cand mergem aman3 undeva si de exemplu dak intram intr`un magazin  imi zice sa`mi iau ce vreau nu conteaza pretzul

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2007-12-09 10:20:37)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#17 2007-12-09 13:54:26

skumpi
Vizitator

ai lui m`au vazut o data lol in 9 luni
ai mei il vad in fiecare zi...
nush ai mei is f de gaska ...avem multe rude..ne vizitam etc..
ai lui sunt mai retrasi nustiu
la mine in casa se rade se urla lol se bea se mananca .nde uitam la filme meciuri etc...in schimb la ei se sta smirna la masa lol nu`mi prea platze nustiu
si el cand a venit pt prima data la mine..in sept d ziua mea...am facut asa un mini chefulet...a ramas yikes k nah noi f veseli ..lume multa discutii d orice tip etc..

#18 2007-12-09 14:44:09

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

skumpi a scris:

ai lui m`au vazut o data lol in 9 luni
ai mei il vad in fiecare zi...
nush ai mei is f de gaska ...avem multe rude..ne vizitam etc..
ai lui sunt mai retrasi nustiu
la mine in casa se rade se urla lol se bea se mananca .nde uitam la filme meciuri etc...in schimb la ei se sta smirna la masa lol nu`mi prea platze nustiu
si el cand a venit pt prima data la mine..in sept d ziua mea...am facut asa un mini chefulet...a ramas yikes k nah noi f veseli ..lume multa discutii d orice tip etc..

la mine e invers. ai lui sunt mai de gasca si deskisi iar ai mei mai retrasi, mai indiferenti. neutral dar sunt ai mei, ce sa fac ?!

Ultima oara a fost editat de adina84 (2007-12-09 14:44:57)

#19 2007-12-09 17:42:40

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

la mine mama ... oricum numa pe ea o am big_smile da la acceptat din prima hjarta

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.