|
Nu esti logat.
Prietenii lui...??-3#39 2007-12-09 00:18:29
Re: prietenii lui...??Pai daca i-ai spus fix asa cum ai scris aici nu cred ca el s-a prins ca te refereai la o pauza pt ca suna a adio.Cel putin pt mine. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #40 2007-12-09 00:22:27
Re: prietenii lui...??ma rog..acum o sapt a fost ziua mea m-a sunat...si mi-a zis k se bucura k i-am raspuns la tel si daca sunt ok...niste prieteni mi-au spus k ar vrea sa ne impacam k tine la mine ....dar vad k de atunci nu mai face nik..mi-e jena sa il iau deoparte dupa pauza asta si dupa cum i-am vorbit ultima data... Offline #41 2007-12-09 00:28:58
Re: prietenii lui...??mey eu cred ca ar trebui sa fi un pic mai hotarata...de ce iti e frica?ca nu are ce iti face doar sa te scape de indoiala...mai sunteti sau nu impreuna...desi sincer din ce spui tu cam e clar da gandeste-te ca poate si el asteapta vreun semn de la tine ca poate el crede ca nu il mai vrei si a fost un gest frumos sa te sune de ziua ta si poate zice ca el a facut un pas si asteapta sa il faci tu pe urmatorul...intalneste-te cu el si explicai ce vrei...sa fi cu el si sa petrecti mai mult timp impreuna...intr-o relatie nu trebuie sa fie frica mai ales daca tu ai niste ganduri care nu iti dau pace si trebuie sa i le impartasesti sa vezi cam ce spune cam ce vrea el...ca asa stai si faci mii de scenarii si nu ajungi nicaieri "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #42 2007-12-09 00:33:27
Re: prietenii lui...??cata dreptate ai...tin la el si stiu k am gresit amandoi....el si-a calcat pe mandrie de multe ori as putea sa fac si io asta o data ..sau macar sa lamurim lucrurile..daca nu merge nu merge da adevarul e k n-as suporta sa raman in situatia asta cu cel cu care am facut-o prima data...nush daca o sa se schimbe si o sa se poarte altfel dar macar sa-l intreb daca e dispus..dk nici dupa pauza asta nu e in stare..probail nu se merita... Offline #43 2007-12-09 00:40:15
Re: prietenii lui...??incercarea moarte nu-are!vb q el si scapa de indoieli.nu ai nik de pierdut.. to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-09 01:55:47
Re: prietenii lui...??daca ma gandesc bine..asa sa intamplat si cu primul meu iubit...asteptam ca el sa faca totul..el sa vina la mine...el sa sune...daca eu aveam toane ,tot el trebuia sa faca primul pas...si din pacate cand au fost momente cand el nu ma putut cauta..eu am zis ca nu e matur...dar nu mam gandit atunci ca si eu il pot cauta pe el....ca el asteapta ....acum e prea tarziu pt mine...dar pt tine nu sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur Offline #45 2007-12-09 11:04:36
Re: prietenii lui...??ms de sfaturi...sper chiar azi sa dau de el si sa vb...nu vreau sa mai astept k deja a trecut cam multicel:P Offline #46 2007-12-09 11:49:26
Re: prietenii lui...??bafta multa! poate se rezolva iti tinem pumnii si asteptam vesti, neaparat! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #47 2007-12-09 11:52:53
Re: prietenii lui...??si nu uita..fara comunicare nu e nimic..Nu trebuie sa iti fie frica sau jena sa ii spui ce ai pe suflet..dupa aia o sa tii in tine si o sa se tot adune pana nu o sa mai poti duce....good luck:* At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #49 2007-12-09 14:12:35
Re: prietenii lui...??stam la 10 min distanta:( mers p jos:((( Offline #50 2007-12-09 14:22:35
Re: prietenii lui...??nu vreau sa te descurajez mai tare dar eu cred k pana aici a fost adika...esti sigura k nu a vrut decat sa se culce cu tine ? #51 2007-12-09 14:30:09
Re: prietenii lui...??acum vb q el pe mess..imi tot povesteste cea facut zilele astea ...e mai vorbaret ca niciodata...dar cand i-am zis sa n vdm azi sa vb ceva..k are deja planuri cu unul dintre prietenii lui si sa vada cum face...sa n vdm...park tre sa-mi fac programare sau nush:-s Offline #52 2007-12-09 14:32:15
Re: prietenii lui...??si nu poate sa isi anuleze planurile alea?! ca doar nu are cine stie ce palanuri marete cu vreun zeu sau ceva scuze, dar chiar ma enerveaza genul asta de baieti... tu vrei sa va vedeti, sa va impacati poate, si el o da inainte cu prietenii lui. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #53 2007-12-09 14:34:32
Re: prietenii lui...??pai inatalniti-va acum,decat sa vb pe mess.... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #54 2007-12-09 14:36:45
Re: prietenii lui...??nu poate sa traiasca fara ei sau care e faza..acuma ii trebuie meci de box in reluare...chiar sunt curioasa pan la ce ora o fii...park vad k dupa e obosit si se duce saracutzu aksa...deci nush ce sa zic..daca sunt prea insistenta nu vreau nici sa zik k il pun sa renunte la planurile lui...practic nu i-am zis pt ce vreau sa n vdm da nu l-o macina si p el curiozitatea..k vb aia vreau sa vb dupa atata timp... Offline #55 2007-12-09 14:44:46
Re: prietenii lui...??Eu zic ca daca il interesa persoana ta lasa si meci de box si prieteni,ca oricum cu ei ai spus ca se vede zilnic,iar cu tine nu s-a vazut de mult.Nu stiu daca are rost sa mai insisti.E aiurea sa tragi de cineva si sa vezi ca el nimic.... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #56 2007-12-09 14:52:07
Re: prietenii lui...??nush cum te poti injosi asa ...sincer... #57 2007-12-09 15:00:53
Re: prietenii lui...??nu k n-am de gand sa mai fac nik..dk ma suna bine...dk vrea sa stea q ei n-are decat...vreau doar asa sa vad pana unde il tine...vroiam sa vb q el mai mult fiink l-am acuzat de ceva si am aflat ulterior k nu era adevarat..mai mult fiink ma simteam vinovata..dar cum ati spus si voi..dk nici in mom asta nu ii lasa pt mine n-o s-o faca niciodata..si atunci nu se merita....o sa vad ce face azi desi mai mult k sigur stiu raspunsu:( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|