homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii lui...??-4

#58 2007-12-09 15:21:05

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: prietenii lui...??

neutral mie mi se pare incredibil. zau ca te injosesti... deci el are de vazut un meci de box si d-aia nu se poate vedea cu tine?? pfoaaa pai daca eram eu in locul tau isi primea perechea de papucei din primele zile in care imi facea faze d-astea. pe bune, din cate vad esti o fata plina de bun simt care cred ca merita ceva mult mai bun decat un ametit d-asta. sa fiu in locul tau, chiar daca m-ar mai suna azi sa ne vedem (daca isi face timp...) n-as mai  iesi...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#59 2007-12-09 15:32:20

Jay_D
New member
Inregistrat: 2007-12-07

chiar sunt curioasa ce are in cap..ce are de gand sa faca..acuma p bune are 29 de ani nu mai e pusti..da constat k nu e in stare sa poarte o discutie serioasa..si ma sperie ingrozitor k am stat cateva luni q o astfel de persoana...mai mult vreau sa vad de ce se poarta asa poate ma ajuta sa inteleg....nu am reusit sa stau fata in fata cu el niciodata si sa vb serioos..mereu aparea cineva ,mereu suna careva sau se intampla ceva....vreau o data sa pot sa stau de vb q el si sa fie sincer q mine

#60 2007-12-09 15:33:22

skumpi
Vizitator

29 OMG  yikes
da u cati ai ?

#61 2007-12-09 15:34:35

Jay_D
New member

21...

#62 2007-12-09 15:37:27

skumpi
Vizitator

fara sa te superi ma gandeam k tu ai 18-19 ani iar el cu 2-3 ani mai mare ca tine neutral
d cat tp sunteti impreuna ?

Publicitate

loading...

#63 2007-12-09 15:42:43

Jay_D
New member

de asta vara..am mai fost o data despartiti...tot asa se purta cam aiurea...nu vroiam sa mai stiu de el...a aflat de la niste prieteni comuni k mi-a trecut supararea si k n-am nik cu el si atunci m-a cautat..a facut tot posibilu sa ne impacam fiink si-a dat seama k gresise..asta e problema la el cand greseste ii e frica sa vina la tine sa iti ceara iertare k nu stie cum reactionezi..se poarta ca un copil mic...sad(in loc sa insiste pe langa tine k sa te convinga k a intels greseala...el se departeaza tot mai mult:((

#64 2007-12-09 15:45:02

skumpi
Vizitator

u il iubesti atat d mult incat nu`ti imaginezi viata fara el sau dc nu iei atitudine ?

#65 2007-12-09 15:46:18

monyy
New member
Inregistrat: 2007-11-05

jay_d nu se merita..deja e prea mult...dak nici aqm nu e capabil sa isi lase prieteni............iti dai seama k s-a prins ce vrei sa vb k e suficent de mare  k sa stie qm stau lucrurile.eu credeam k e mic ,avand in vedere faptele p kre le fc....la varsta lui ar trebui sa fie mai matur.....totusi...29....la varsta asta stie bn c vrea..dak intelegi c vreau sa spun....sad

to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn

#66 2007-12-09 15:48:29

Jay_D
New member

sunt o pers f realista..stiu k nu ma merita..nu exista pers care sa nu mi-o fi spus-o....absolut toti..da vreau sa-l inteleg...nu concep sa nu pot discuta cu el..in atatea luni sa nu pot sa discut q el mi se pare f aiurea...io tot ofer omului de langa mine a 2, a 3-a sansa...poate poate se schimba...vreau sa fiu sigura k nu se poate face nik...nu vreau sa inchei asa o relatie..poate omu asta avea ceva in cap si n-a stiut sa mi-o spuna k nu i-am dat ocazia...

#67 2007-12-09 16:01:45

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Doaaamne... 29 ani... pai altii la varsta lui au familie, au copii... si el inca mai sta legat de prietenii lui ca de fusta mamei! n-are minte nici cat unul de 18 ani...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#68 2007-12-09 16:05:27

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

are 29 !!! al meu la fel dar e super barbatul meu,matur frate.offf sincer nu cerd ca ii arde lui de o relatie serioasa

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#69 2007-12-09 16:12:47

skumpi
Vizitator

Jay_D a scris:

sunt o pers f realista..stiu k nu ma merita..nu exista pers care sa nu mi-o fi spus-o....absolut toti..da vreau sa-l inteleg...nu concep sa nu pot discuta cu el..in atatea luni sa nu pot sa discut q el mi se pare f aiurea...io tot ofer omului de langa mine a 2, a 3-a sansa...poate poate se schimba...vreau sa fiu sigura k nu se poate face nik...nu vreau sa inchei asa o relatie..poate omu asta avea ceva in cap si n-a stiut sa mi-o spuna k nu i-am dat ocazia...

ce sa stai dupa el mai... la ce ? sa te minta in continuare ?
eu cred k u ar trb sa pui capat relatiei fara alte discutii si fara sa`l lasi sa se scz si alte prostii...

#70 2007-12-09 17:27:54

Jay_D
New member

nush..oricum de pierdut nu mai am ce pierde....sa vad dk da azi vreu semn de viata dk nu..io oricum nu il mai caut...vroiam totusi sa apuc sa ii zic cateva....

#71 2007-12-09 17:34:53

anaeli
New member
Inregistrat: 2007-12-01

eu aveam 20 iar el 29....credeam ca e om matur smile...dar se purta la fel ca si prietenul tau...pana intro zi cand lam pus la incercare si iam zis ca vreau sa ne despartim....si ce credeti?...la nici o saptamana mia zis chiar sora lui ca sa dus la alta...credema nu te mai amagi cu astfel de persoane..

sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang
incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur

#72 2007-12-09 17:38:46

Jay_D
New member

io am zis k aveam un viitor fiink e super ok knd suntem doar noi..cand nu apar prietenii lui sa-si bage nasu...vroiam sa vad cum reactioneaza cand nu mai apare nimeni sa-l scape.....cand i se pun intrebari si tre sa raspunda...cand il intrebi spune...da el din propie initiativa n-o sa spuna ce are pe suflet sau ce il deranjeaza..tine totu in el

#73 2007-12-09 17:39:45

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

daca la 29 de ani se poarta asa e mult mai grav decat credeam.Ma gandeam ca are 17-18.Eu cred ca nu ii pasa de tine si nici nu i-a pasat,ca altfel altul era comportamentul lui.Nu iti mai bate capul ca nu merita.Daca la varsta asta lui ii sta capul doar la prieteni...vai de el.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#74 2007-12-09 17:44:47

Jay_D
New member

si credeti k n-are rost nici macar sa-i zic chestiile astea in fata??k se poarta k un pusti si nu stie ce vrea de la viata...

#75 2007-12-09 17:46:58

skumpi
Vizitator

probabil o sa`i intre prin o ureche si o sa`i iasa pe cealalta...crezi k el nushtie ? k nu e constient d ce face si de comportamentul lui ? sa fim seriosi !
nu zice nimeni sa te desp pe net d el sau la tel...o sa`i spui cand va vedeti insa e posibilitatea sa te intoarca din drum..zic eu nustiu
u stii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.