|
Nu esti logat.
Punct si de la capat...#1 2007-12-10 14:55:35
punct si de la capat...buna ftl...need advice....sau mai bine zis sa pov..k io n-am ce si chiar vreau sa stiu cum a fost la voi..dupa ce v-ati despartit de primul cu care ati fost...cum a fost a doua oara mie sincer mi-e o groaza teribila sa o iau de la inceput...la voi cum a fost ??sau in fine..dupa ce s-a terminat o relatie cu cineva pe care l-ati iubit?? ce facem sa uitam?? Offline #2 2007-12-10 15:03:04
Re: punct si de la capat...da. sa uitam. prima mea relatie a durat 4 ani. am stat ceva timp singurica, m-am distrat si chefuit si acum sunt casatorita cu un om extraordinar si-mi dau seama ca a fost o copilarie relatia care mie mi s-a parut "the one"...asa ca daca ai aceasta "problemutza" sa stii ca se rezolva Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-12-10 15:03:34) Offline #3 2007-12-10 15:05:44
Re: punct si de la capat...stai calma k nu e nici un capat de tara k te-ai despartit de primu. daca l-ai iubit e normal sa fi suparata, dar o sa iti treaca. te rog insa sa nu te gandesti k a fost primu si chestii k mai rau iti faci. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-12-10 15:16:27
Re: punct si de la capat...
din contra...e chiar bine cateodata Offline #5 2007-12-10 15:17:21
asai it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-10 15:19:26
Re: punct si de la capat...mi se pare ingrozitor sa o iau de la capat q altcineva...io am si fost o sg data cu el....si acum sa fiu q altu cand nici nu ma obisnuisem prea bine q ideea.. Offline #7 2007-12-10 17:49:50
Re: punct si de la capat...eu m`am desp dupa 3 ani jumate d certuri ...in primele saptamani parca simteam k imi lipseste ceva dar am incercat sa`mi ocup timpul cat mai mult iar pe masura ce trecea vremea ma simteam din ce in ce mai linistita...mi`am dat seama ce`mi lipsea : certurile Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-12-10 17:50:26) #8 2007-12-10 19:36:05
Re: punct si de la capat...deci ai renuntat la el... nu pot sa-ti zic decat bravo ca ai reusit sa te rupi! normal ca doare, mai ales ca a fost primul, dar cel putin poti sa ai certitudinea ca e mai bine pt tine asa... acum trebuie sa ai putere sa mergi cu capul sus si sa ai rabdare pana o sa gasesti o noua iubire si te rog eu mult, de acum ai mai multa grija de tine, nu te mai lasa neglijata si injosita de oricine... ca o viata avem si meritam s-o traim fericite, langa cine ne iubeste si ne vrea langa el Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-12-10 20:02:12
Re: punct si de la capat...Nu trebuie sa mergi pe ideea de a ti-l scoate din minte pt totdeauna... Fiindk orice ai face,asta n-ai sa reusesti. Primul ramane primul-si ma refer la prima iubire,nu neaparat la prima noapte de sex (eventual prima noapte de dragoste- nu trebuie neaparat ca acestea 2 sa coincida) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #10 2007-12-10 20:04:58
Re: punct si de la capat...eu tocmai m am despartit de primul dupa 4 ani si cateva luni...e al naibii de greu dar viata merge inainte Offline #11 2007-12-10 20:12:18
Re: punct si de la capat...eu m-am despartit de primul prieten dupa 2 ani si 8 luni din cauza distantei, si la cateva zile l-am cunoscut pe actualul meu iubit si cu ajutorul lui l-am uitat pe primul Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #12 2007-12-10 20:16:45
Re: punct si de la capat...eu m'am despartit de el dupa 3 ani si jumatate,si mi'am revenit,desi inca era in sufletul meu. Offline #13 2007-12-10 20:21:14
exact asta ma patit si eu..la 5 zile dupa ce am fost cu el s-a temrinat..acela "am fost cu el" a fost o pseudo relatie sexuala....adik incercare de ceva..si eram daramata psihic...la o sapt am iesit cu un alt baiat (ca amici) insa din discutie in discutie, mi-a zis k ar vrea sa fie cu mine.Stia povestea mea anterioara. Eu evident, ezitam, i-am zis ca nu cred daca imi voi uita fostul, ca nu cred ca ar merge o asemenea relatie rapida, la care el mi-a raspuns ca ar vrea sa ma ajute sa-l uit pe repectivul, si ca are rabdare sa fac asta.Am mai negociat noi cat am negociat si pana sa ne intoarcem acasa eram deja prietena lui:)) suna ciudat , e ciudat, chiar prostesc.Important e ca de atunci am ramas impreuna si k sapt viitoare vom face un an jumate. (precizez ca increderea in ceea ce priveste o rel sexuala mi-a castigat-o greu si dupa muuult timp:) ) insa nu regret nimic, si episodul anterior lui, prosteala aia aproape k mi-am scos-o din minte. "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #14 2007-12-10 20:47:58
Re: punct si de la capat...nu radeti si eu am pus dupa3 luni,,,e putin insa am pus prea mult suflet si mi"am luat o in bot"poate ziceti ca era starea de indragosteala..insa nu era asa,pt mine era ff profund..erau sentimente am suferit mult in dupa el...il vruiam desi el nu ma i mai vruia. mi am calcat pe principii pt el m am injostit insa ,,numai pt mine a fost important, pt ca el a ales sa plece la buc la acedemia de aviatie.....dupa o luna ,am inceput o 9 relatie la distanta ce ii drept insa de una an si 3 luni stm impreuna si avem planuri mari..deci se poate take me as i am or watch me as i go! Offline #15 2007-12-10 21:26:04
Re: punct si de la capat...deci nici nu stiti cat ma ajuta mesajele voastre...sa vad k si altii au trecut si k s-a putut...k nui un capat d lume si k totul merge mai departe...stiu k o sa fie greu si or sa fie muuulte momentele in care o sa-mi amintesc de el dar nu tre sa uit sa tin capu sus...tot incerc sa-mi zic k ce am invatat acum o sa ma ajute in viitor si k tot ce mi se intamapla o sa fie spre binele meu....dar mi-e super greu..iti faci planuri si speri la cei mai bun..astepti atata timp k sa te calce cineva in picioare intr-o clipa... Offline #16 2007-12-10 21:35:33
Re: punct si de la capat...cred ca prima data in viatza mea cand am iubit si eu mi s-a intamplat sa fiu parasita scurt si sec,asa fara un motiv...am crezut atunci pe moment ca imi pierd mintile,nu aveam efectiv rabdare pentru nimeni si nimik,nu intelegeam motivul pentru care mi s-a intamplat mie asa ceva;cautam um motiv sa inteleg toata situatia dar nu l-am gasit nici in ziua de astazi.a fost super-dureros dar a trecut,timpul mi-a vindecat ranile dar nu mi-a sters si amintirile,am plans asa de tare incat simte-am cum mi se rupe sufletul in mine de durere..in fine,a fost si a trecut.doar timpul poate sa vindece orice si doar asteptand sa treaca durerea vei putea merge mai departe... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #17 2007-12-11 22:21:25
Re: punct si de la capat...eu acum 2 saptamani am pus capat unei relatii care a durat 5 ani si cateva luni si in ultimele 3 luni inainte sa ne despartim am locuit impreuna, cel mai greu mi-a fost in momentul in care mi-am luat hainele de acolo si am plecat, in sufletul meu simteam ca se rupe ceva, ma gandeam ce ar fi daca as renunta in ultimul moment si daca as mai acorda o sansa relatiei, desi hotararea de a pleca de acolo era luata, nu puteam sa imi controlez gandurile care imi zburau prin creier fara sa le pot opri, parca o voce interioara imi spunea ca nu pot sa fac asta, si totusi ratiunea mea a fost mai puternica decat sentimentele, m-am gandit mult la faptul ca viata mea avea sa devina un cosmar daca mai ramaneam in relatie, ca imi compromit viitorul si in felul acesta am luat hotararea, m-a uimit si pe mine hotararea care am luat-o deoarece cu 3 luni in urma ne mutasem impreuna, dadusem o petrecere, venise preotul sa sfinteasca casa in care urma sa locuim, deci e clar ca eu nu aveam de gand sa pun punct relatiei ci din contra, urma nunta probabil in urmatorul an, aveam de gand sa raman in relatie pentru totdeauna, dar acum ma bucur ca am facut pasul acesta chiar daca nu imi e usor, ma gandesc ca mi-ar fi fost si mai greu daca ramaneam intr-o relatie in care eu dam totul si nu primeam nici pe jumatate in schimb, si ma simt foarte multumita de mine acum ca am facut pasul asta asa ca gandeste-te ca acum chiar daca suferi e spre binele tau si mai tarziu vei fi fericita alaturi de cineva care te va merita cu adevarat! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #18 2007-12-18 17:39:12
Re: punct si de la capat...feletelor...sunt bine:) nici io nush de unde atata putere..probabil knd te astepti cel mai putin apare luminita aia si raza de speranta...nush care din voi povestea ca la cateva zile dupa ce s-a desp de primul a cunoscut p cineva , au vb si in drum spre casa au hot sa ramana impreuna...ei bine..ma gandeam cum o fii...pei la 2 zile dupa ce m-am desp de el..nush de unde pana unde am ajuns la un party si am cunoscut p cineva...acuma oricum sunt patita si nu-mi mai fac iluzii din orice...dar mi-a redat speranta..se poarta atat de bine cu mine..ma face sa cred k exista cineva acolo care poate sa tina la mine..dk n-o fii el..macar mi-a redat pofta d viata cand deja ma pregateam pentru o lunga perioada de singuratate ...am vrut sa fiu sincera i-am spus acum cateva zile ce am patit si k dk e o chestie trecatoate sa o lase balta...a fost de acord sa o luam incet si ce-o mai fii ramane de vazut:P Offline #19 2007-12-18 18:16:17
Re: punct si de la capat...mult succes Jay_D..si oricum..conteaza cine e ultimul mai mult decat cine e primul:D At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|