|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-23#419 2008-02-12 11:35:22
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Se pare ca nu imi ramane deocamdata nimic de facut decat sa astept. Va multumesc pentru raspuns. Offline #420 2008-02-12 11:37:15
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?cu placere...si sa ne ti la curent happy with him...inlove with him... Offline #421 2008-02-12 14:16:11
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?hey! am si eu o intrebare: luna trecuta pe 19 ianuarie am inceput sa iau anticonceptionale jeanine (dupa prescriere medicala). am terminat folia pe 8 februarie. pe 10 februarie in a doua zi de pauza mi-a venit menstruatia, dar nu cum imi venea de obicei ci intr-o cantitate f redusa si o culoare cam ciudata.de obicei eu aveam probleme cu menstruatia pt k pierdeam destul de mult sange.ma asteptam k sa se reduca fluxul dar nici chiar asa(nici makr nu mai am nevoie de absorbante un protej slip e de ajuns este mai mult k un fel de scurgere galbuie). este posibil sa fiu insarcinata si sa fie vb de mult discutatul ciclu peste sarcina? Ultima oara a fost editat de wild rose (2008-02-12 14:20:06) Make Love Not War Offline #422 2008-02-12 14:19:11
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ai avut contacte cu risc luna trecuta? ai luat corect folia? happy with him...inlove with him... Offline #423 2008-02-12 14:23:45
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?luna trecuta de cand am inceput sa iau anticonceptionale am facut-o cu prietenul meu fara o protectie suplimentara,deci da contacte cu risc au fost. folia am luat-o corect la aceeasi ora doar intr-o zi am luat-o cu 15 min mai tarziu. am luat 2 pastile de ercefuryl pt k am avut probl intestinale dar contactele le-am avut la 4 zile dupa ce am luat cele 2 pastile. acum nu stiu ce sa mai cred sunt super stresata si mi-e cam frik pls sa ma sfatuiti si pe mine....credeam k makr o sa stau linistita dupa ce voi incepe cu anticonceptionalele....tot am sperat k poate scurgerea se va transforma dupa una sau doua zile in menstruatie dar azi e deja a treia zi si park dimpotriva incepe sa se diminueze...... Ultima oara a fost editat de wild rose (2008-02-12 14:45:17) Make Love Not War Offline Publicitateloading...
#424 2008-02-12 14:46:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pai cand iei AC daca le iei corect nu mai poti sa vb de contacte cu risc plus k si menstra se diminueaza k si cantitate.... Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-12 14:48:12) Offline #425 2008-02-12 14:48:41
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?wild rose, nu te stresa, ai menstra, indiferent cit de redusa cantitativ e, e menstra... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #426 2008-02-12 14:58:19
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?acum aproape k mi-a trecut de tot si e abia a treia zi.eu ma asteptam k abia de acum sa imi vina....inainte sa incep sa iau anticonceptionale scurgerea asta era inainte de menstruatie in nici un caz menstruatie propriu zisa (deci acum nu a fost sange deloc). stau stresata k au mai fost si cele 2 pastile de ercefuryl care sper sa nu fi scazut efectul pastilutelor. va multumesc! Make Love Not War Offline #427 2008-02-12 15:06:55Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
scumpa eu asa am menstra in fiecare luna, deci linisteste-te El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #428 2008-02-12 15:11:04
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ercefurylul ala oricum l-ai luat prost....daca tot te-ai apucat trebuia sa iei tratamentul ca lumea nu sa te joci de-a antibioticul(macar 3 zile sa fi luat)...ma rog...protectia suplimentara e de 7 zile dupa antibiotic. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #429 2008-02-12 15:59:53
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pai la mine nu a fost decat 4 zile protectie dupa ce le-am luat(de la framacie mi-au spus sa nu iau pastilele decat dak diareea persista si a incetat dupa prima pastila de asta nu am mai luat). o scurgere galbuie spre maro.asa aveam inainte de a lua anticonceptionale inainte de a-mi veni menstruatia. acum nici dureri nu am mai avut nici nimik si de asta mi se pare suspect si mi-e cam frik de o sarcina. va multumesc pt raspunsuri.forumul este cu adevarat super folositor. Ultima oara a fost editat de wild rose (2008-02-12 16:01:26) Make Love Not War Offline #430 2008-02-12 16:11:45
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?spre maro ala e din pricina singelui....eu zic sa faci un test de sarcina pentru linistea ta sufleteasca si apoi sa iti vezi de treaba si sa nu te mai agiti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #431 2008-02-12 16:17:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?imi voi face un test dar trebuie sa astept sa treaca 3 sapt de cand s-a int ultima data. dar uof mi se va parea eternitate in cazul de fatza va multumesc! Ultima oara a fost editat de wild rose (2008-02-12 16:18:33) Make Love Not War Offline #432 2008-02-12 16:18:57
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?wild rose, totusi nu te mai stresa atat k poate n-ai de ce Offline #433 2008-02-12 16:19:36
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu....trebuie 3 sapt de la contactul ala de dupa ercefuryl(in alea 3 zile pina se implineau 7).... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #434 2008-02-12 16:38:31
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?tot mai am de asteptat.... sincer nu credeam k o sa imi doresc dureri de burta si menstruatii de cate 7 zile.....dar never say never va multumesc mult pt informatii si pt sustinerea morala:) Make Love Not War Offline #435 2008-02-12 21:48:57Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?fetele.. ciclu peste sarcina poate sa existe si epste antibebe? adica daca se intampla sa ramanem insarcinate in timp ce luam, e posibil sa avem ciclu normal in continuare?(asa extreem de redus cum e de la pastile) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #436 2008-02-12 21:52:53
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?annna...nu intelg dc te agiti? ai luat corect pastilele?daca da atunci uita toate prostiile cu sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #437 2008-02-12 21:53:51
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?bueyyy da ce m-ati stresat iar...totusi cum se manifesta o sarcina peste anticonceptionale?vine sau nu vine ciclul menstrual...si mai ales cat de mult afecteaza faptul ca ai ramas cu ac.la mine dk s-ar intampla(Doamne fereste!!!)as vrea sa pastrez bebeul!si,conteaa dk nu le iau chiar a ora fixa?adica odata la 7seara,odta la 9 odta la 11 sera,odta chiar la 6 seara.deci variatii de pana in 5 ore...Conteaza??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|