|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-34#628 2008-08-19 09:40:32
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna fetelor am si eu o problema timp de 2 ani am luat logest dupa care am facut o luna pauza dupa care am inceput sa i-au desorelle, acum am terminat prima folie de desorelle si sunt in a 5 a zi de pauza si nu mi-a venit menstruatia dar de vreo 2 zile imi curge 2-3 picaturi maroni pe zi , ceva gen spotting.........oare sunt in sarcinata? Offline #629 2008-08-19 09:41:48
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?daca le-ai luat corect nu esti insarcinata.picaturile alea sunt menstra ta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #630 2008-08-19 09:52:22
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am mai intarziat cate o ora - doua dar le-am luat, pana acum aveam 5-6 zile de menstra destul de abundenta e posibil ca acum sa doar cateva picaturi maro , nu stiu ce sa zic ,mie nu mi se pare normal....sunt cam stresata..sper sa nu am surprize Offline #631 2008-08-19 09:53:30
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?gravida nu esti sa modificat cantitatea menstrei vezi ce se intampla urmatoarele 2 luni daca tot asa putin ai mergi la medic s aiti scgimbe ac.dar de ce ai schimbat logestul cu desorelle? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #632 2008-08-19 10:22:26
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pentru ca in astia 2 ani cat am luat logest m-am ingrasat 18 kg, iar recent am fost la ginecolog si mi-a spus ca logestul e prea tare pentru mine si ca ea il recomanda doar persoanelor peste 30 de ani si de aceea mi-a recomandat desorelle Offline Publicitateloading...
#633 2008-08-19 10:24:08
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?eu am 22 si de aproape 2 ani iau logest.nu exista ac.tari sau slabe.adevarat daca te-ai ingrasat d ela ele trebuiesc schimbate.ti-ai modificat obiceiurile alimentare in astia 2 ani? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #634 2008-08-19 12:23:13
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?da, sunt foarte pofticioasa ceea ce inainte sa iau logest nu se intampla Offline #635 2008-08-19 12:25:58
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?multumesc YoHanna.O sa fac... doar ca voiam sa ma mai linistesc putin dat fiind faptul ca sunt plecata din tara si nu am cum sa imi cumpar un test de aici.. asta o sa fie primul lucru pe care o sa il fac cand ajung acasa...pana atunci... nu se poate sa fie de la postinor? eu niciodata nu am avut menstra regulata si ma gandesc ca poate e de la asta... Femeile sunt fiinte menite sa fie iubite,nu intelese. Offline #636 2008-08-19 12:32:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sa speram k era de la postinor "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #637 2008-08-19 13:07:26
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?culoarea nu era tocmai diferita... :-S ... era sange,dar in cheaguri... si asa a fost si atunci,pe 24 cand mi-a venit in aceeasi luna de 2 ori... .... abia astept sa ajung acasa... Femeile sunt fiinte menite sa fie iubite,nu intelese. Offline #638 2008-08-19 13:10:20
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?cand ti-a venit atunci de 2 ori...una din ele era sangerarea de dupa postinor... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #639 2008-08-19 13:18:28
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?da......oricum,multumesc... acum nu pot face mare lucru decat sa astept pana ma duc acasa si voi face testul... macar exista posibilitatea?... sa fie tot de la postinor menstra ciudata?... Femeile sunt fiinte menite sa fie iubite,nu intelese. Offline #640 2008-08-25 01:16:11
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna fetelor ! am tot citit pe aici prb voastre..am si eu una oarecum asemanatoare..la fel ca voi,sunt si eu destul de stresata..este a3a luna de cand fol yasmine,ma simt f bine,nu dau nici un semn de ingrasare,dar menstra este ceva mai diferita decat inainte....sthiu k ac reduc din menstra dar mi se pare ca este si putin mai schimbata la culoare...ceva mai maronie...am motive mari sa ma ingrijorez?si dureaza destul de putin...kam 2 zile...si a3a mai deloc Offline #641 2008-08-25 01:20:47
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?e din cauza ac Offline #642 2008-08-25 01:43:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ruxx...e ok..daca le iei corect nu ai de ce sa iti faci probleme At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #643 2008-08-25 17:16:25
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna!Va rog sa ma lamuriti si pe mine am facut sex neprotejat cu prietenul meu pe 14 august cand m-a dezvirginat ,si pe 21 mi-a venit ciclul dar inainte sa-mi vina ma durea jos sub burta si inainte nu ma durea , el nu s-a terminat in mine dar totusi mi-e frica sa nu fiu insarcinata!credeti ca e posibil?am auzit de ciclul peste sarcina si mi-e f frica,ma linistisem cand mi-a venit dar acum iar sunt panicata,am auzit ca poate fii diferentiat fata de ciclul normal ca este mai putin si maro,prima si a 2 a zi a curs mai mult ,si in a 3 a zi si a 4 a mai putin si de obicei in ultima zi imi curgea mai putin dar park mi-a curs mai mult sau poate ca mi se pare mie de frica ,la culoare cred ca a fost ok era rosu . Va rog spuneti-mi credeti ca e posibil sa fiu? va multumesc anticipat! Offline #644 2008-08-25 17:20:54
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Ideea e sa fie normal din punct de vedere calitativ si cantitativ, tu poti si asta. Daca arata asa cum arata de obicei menstra ta e in regula. Eventual, poti sa iti calculezi perioada fertila sa stii cum erai. Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-08-25 17:27:31) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #645 2008-08-25 20:13:07
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sunt paranoica, dar vreau sa ma linistiti si pe mine Offline #646 2008-08-25 20:16:43
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?menstra poate sa apara in oricare din cele 7zile.insarcinata nu esti,pentru k ai spus k a fost ok .dak erai,nu aparea menstra deloc Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|