|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-64#1198 2012-03-21 17:54:03
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nici o problema Offline #1199 2012-04-16 15:38:54
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Fetelor ... daca acum 3 luni, am avut un contact sexual neprotejat, dar luam ac (Diane 35) ... iar dupa le-am oprit si menstruatia mi-a venit normal, cu dureri si tot restu... doar ultima a intarziat putin cum mai avea obiceiul inainte ... e posibila vreo sarcina ? "If you believe in something you have to be willing to sacrifice everything." Offline #1200 2012-04-16 17:50:37
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?daca ai luat pastilele corect, contactul a fost sub protectia anticonceptionalelelor. dupa oprirea acestora, ciclurile vor avea tendinta sa devina asa cum erau inainte, regulate sau nu, dupa caz. in plus, dereglarile sunt frecvente in primele luni dupa oprirea AC. Offline #1201 2012-04-17 01:20:20
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Dap! Pastilutele le-am luat bine. "If you believe in something you have to be willing to sacrifice everything." Offline Publicitateloading...
#1203 2012-04-17 07:12:42
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Ok "If you believe in something you have to be willing to sacrifice everything." Offline #1204 2012-04-18 03:15:53
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ok vreau doar sa povestesc un pic ceva. deci am o colega de clasa este insarcinata in 6 luni cand am aflat cu totii (la 4 luni) am ramas socati si am intrebat-o cum de nu si-a dat seama si ne-a spus ca nu a avut gretusi sau simptome de sarcina si ca a avut 3-4 luni menstruatia normala si ca nu era schimbata in nici un fel si si-a dat seama de sarcina cand era prea tarziu ( in a4a luna nu i-a mai venit menstruatia) si asta ma pune pe ganduri......... . voi ce credeti despre asta? si inca ceva. am mai citit pe ici pe colo si sunt cateva persoane care spun ca testele de sarcina dau gres de ex. am citit undeva ( nu mai tin minte exact unde) ca o fata facuse test de sarcina de vreo 2 sau mai multe ori si testul arata negativ dar pana la urma s-a dus la doctor si a aflat ca era insarcinata in 2 luni sau cam asa. nu stiu ce sa zic unele cazuri ma sperie pur si simplu si Lavi03 eu sunt de 3 ori mai paranoica ca tine garantez 100% Offline #1205 2012-04-18 10:11:03
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?da, e posibil ce i s-a intamplat colegei tale, dar astfel de cazuri sunt rare. Offline #1206 2012-04-21 22:19:16
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna.....eu am avut contact pe 19 ianuarie neprotejat dar nu a ejaculat in mine,dupa 2 saptamani am fost la control ginecologic mi-am facut analizele de sange progesteron foarte mic mi-a iesit...menstra am avuto in 4 ianuarie..in 5 februarie mi-a venit menstra normala 5 zile nu ff tare pt ca nu aveam menstra tare niciodata.am luat un tratament pt reglare pe baza de hormoni si in martie mi-a venit ciclu pe 20 dar cantitativ mai putin timp de 5 zile...eu am ciclu neregulat mereu....acum astept ciclu...dar e posibila sarcina si daca am avut menstruatia?/?????manc ff mult am impresia ca imi creste burta.........eu nu am constitutie slaba burta am avut mereu dar daca mi-o trag e aproape plata asa e si acum....rog un rasp.pt ca stresu ma macina si ma face sa manc mai mult...am niste dureri de spate asa ca si inaintea menstruatie..... Offline #1207 2012-04-21 22:22:39
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?De ce te chinui cu intrebari si tastat pe forum cand ai putea sa faci un test de sarcina mai micule,el te va ajuta mai mult ca noi,insa in cazul in care menstra ti-a venit in fiecare luna nu vad vreo sarcina in apropiere, Two souls don't find each other by simple accident Offline #1209 2012-04-22 00:04:32
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?adica progesteron sub limita normala la o femeie neinsarcinata....si pt a avea o sarcina va trebui sa iau dozari de progesteron ca cu un progesteron asa mic nu pot ramane rpd insarcinata..asa mi-a zis si in plus am un ovar micropolichistic.. Offline #1210 2012-04-22 00:18:22
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?progesteronul trebuie sa se incadreze in anumite intervale, in functie de faza ciclului menstrual in care esti. ce-mi spui tu nu ma ajuta. daca stiam valoarea si intervalele de referinta puteam sa-mi dau seama daca ovulasei. poate nici macar nu ovulasei si atunci n-avea sens sa ne gandim daca poate fi vorba de o sarcina sau nu. Offline #1211 2012-04-22 01:09:04
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?citesc anlizele: valoarea mea e 0.899 U.M:ng/ml Offline #1212 2012-04-22 18:30:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?te rog spune-mi parerea de la analize gargarita....ms Offline #1213 2012-04-22 18:40:38
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?valoarea spune ca erai chiar in preajma ovulatiei. prin urmare, la data la care ai avut tu contact neprotejat, nu aveai cum sa ramai insarcinata. Offline #1214 2012-04-22 19:36:17
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ms mult.....nu nu vreau bebe deocamdata deci nu sunt insarcinata??? Offline #1215 2012-04-22 23:06:45
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu, nu esti insarcinata. dar stii ca poti face un test daca mai ai dubii. la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc, orice test de sarcina ofera un rezultat sigur. Offline #1216 2012-04-22 23:19:13
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?poi in 19 ianuarie am avut contact sexula...de at nu am mai avut contact sexual...in februarie mi-a venit ciclul pe data de 5 cam tot in data de 5 am avut si in ianuarie ciclu....la ginecolog am fost dupa 10 zile de la contact sexual....si dupaia ,mi-a venit in februarie 5 ciclu si a zis ca a 21 zi sa-mi fac progesteronu cam prin 25 februarie mi-am facut progesteronu...mi-am facut si papanicola cand am fost la control..si fsh si lh si estradiol in a 3 zi de ciclu si dupa in ziua 21 progesteron prolactina si tsh le-am facut..mi-a zis ca am un ovar micropolichistic:D... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|