homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne moare iubirea (in general)?-3

#39 2008-02-28 13:08:49

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: De ce ne moare iubirea (in general)?

depinde de cuplu...e o intreaga filozofie oricum

#40 2008-02-28 13:35:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blue_eyes a scris:

iubirea moare ca o lasam noi

asa-i.. si pt ca ne e frica, de multe ori, ne agatam de omul iubit cu frica de a nu-l pierde... si frica asta omoara iubirea...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#41 2008-02-28 19:57:22

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

katami a scris:

blue_eyes a scris:

iubirea moare ca o lasam noi

asa-i.. si pt ca ne e frica, de multe ori, ne agatam de omul iubit cu frica de a nu-l pierde... si frica asta omoara iubirea...

subscriu

expect the worst , hope for the best!

#42 2008-02-28 20:29:24

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

indifirenta, rutina, siguranta ca celalalt nu va pleca de langa tine chiar daca tu nu te mai chinui deloc sa-i acorzi timp... sad

#43 2008-02-28 20:50:26

skumpi
Vizitator

pt k nu tot tp exista un echilibru intre ceea ce facem...ma refer acum la cupluri sudate bine...

Publicitate

loading...

#44 2008-02-28 20:59:55

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

pentru k numai suntem interesati sa tinem cu dintii de persoana de langa noi,pentru k numai acceptam lucrurile din  prezent cum le toleram pe cele din trecut(ma refer la actiunile partenerului),ca numai este  comunicare...pentru k avem tendinta de a evoca trecutul(asa cum era la inceput...),iubirea se naste cu un zambet continua cu un sarut si se termina cu o lacrima.......

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#45 2008-02-28 22:31:31

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

dar dc moare...a fost intr-adevar iubire???? dc e iubire nu ar trebui sa reziste happy ever after?

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#46 2008-02-28 22:32:21

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si totusi ...nu e chiar asa

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#47 2008-02-28 22:39:00

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu e deloc asa smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#48 2008-02-28 23:10:15

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

de ce sa traim cu gandul "iubirea dureaza cel mult 3 ani" sau "iubirea moare"...sunt lucruri care le aud de la o varsta frageda. colegii mei filozofau in gimnaziu despre monotonie, rutina, focul care se stinge, dupa un timp nimic nu e la fel, iubirea care se transforma in obisnuinta etc si ziceau ca iubirea in ziua de azi e un lucru pierdut. nu ma mir ca ajungem sa credem aceste lucruri cand doar asta auzim in jur...

e adevarat ca sentimentele se schimba, se pierd mai ales daca nu e nimic care sa le sustina. oamenii evolueaza in timp,unele cupluri se distanteaza, altele se apropie..si asta nu tine numai de cei doi..cate persoane isi inteleg complet partenerul, pot sa fie sinceri si sa discute orice?daca nu gasesti persoana potrivita normal ca vei continua sa cauti..si iubirile care se sting sunt acolo si ele ca sa ne invete ceva

dar de ce sa nu speram si sa credem ca se poate...eu una nu ma dau batuta si consider ca nu ar trebui sa traim cu frica aceasta in noi. gandindu-ne prea des si analizandu-ne prea mult sentimentele..noi singuri ne vom face rau
as vrea sa cred ca si iubirea ca sentiment evolueaza si se transforma,nu moare...ar trebui sa profitam in fiecare moment de ea, nu sa privim inapoi..

Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-02-28 23:11:19)

#49 2008-02-29 11:13:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bela a scris:

dar dc moare...a fost intr-adevar iubire???? dc e iubire nu ar trebui sa reziste happy ever after?

de ce nu? e interesant punctul tau de vedere... si tind sa-ti dau dreptate. pana la urma... se spune ca iubirea adevarata ar trebui sa fie total dezinteresata (sa-l iubesti absolut indiferent ce face, pt ca tu iubesti o "esenta" a fiintei lui, indiscutabil BUNA, ca "samanta divina")...  in timp ce "iubirea obisnuita" e, de fapt, faptul ca iubim STAREA NOASTRA alaturi de omul respectiv. si, normal, daca el nu ne mai satisface aceasta placere indeajuns... se cheama ca "iubirea moare". deci da, eu cred ca adevarata iubire nu moare... doar ca e al naibii de greu de ajuns la ea grater. eu una n-am reusit... nu inca, dar mai sper smile

lady_in_black... imi place cum gandesti puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#50 2008-02-29 11:21:37

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

de prosti ce suntem uneori, nu toti bineinteles. Persoanele de fata se exclud.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#51 2008-12-30 02:11:35

Eakos
Membru
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-12-30

Consider ca iubirea este nemuritoare! Povestea mea in cateva cuvinte...am pierdut omul pe care-l iubeam si copilul nostru din pantece intr-un accident....
Ochii imi sunt scaldati in lacrimi, iar ele nu sunt decat cuvinte pe care inima nu le poate exprima!
Insa nu am incetat niciodata sa cred in iubire! Ea este singura motivatie a vietii, cel mai pur sentiment...de fapt o multitudine de sentimente contopite in toata fiinta!
Daca nu-ti pasa unde te afli, nu esti pierdut!
Absolutul nu se gusta de doua ori! Dar in iubire nu exista limite, infinitul este putin!
Crede-ti in iubire desi nici o linie nu este dreapta! (in orice calcule au loc toate greselile posibile, dar nu si aici!)

360

#52 2008-12-30 09:29:41

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

iubirea nu moare niciodata.... intrebarea este: ramane o iubire impartasita?!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#53 2008-12-30 09:34:20

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

iubirea adevarata nu moare,nu are cum,indiferent ce s-ar intampla.dar sentimentul de  iubire se confunda de multe ori cu altceva si atunci sigur ca se confunda si 'existenta'/'durata' sa

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#54 2008-12-30 09:55:59

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Eakos  puss
si daca ai nevoie de niste prietene, de cineva cu care sa schimbi o vorba suntem aici! puss

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#55 2008-12-30 11:40:41

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu zic asa - daca vrei sa ai si sa mentii ceva (aici intra si iubirea), lupti pentru ea. Daca nu mai vrei vei face tot posibilul sa scapi. Deci bine a zis cine a zis ca iubirea moare pentru ca o lasam noi sau pentru ca vrem sa moara neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#56 2008-12-30 12:17:05

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

Cum a mentionat si cineva mai sus. Ea nu moare noi o lasam sa moara si noi suntem vinovati.

#57 2008-12-30 12:33:40

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Eakos puss

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.