|
Nu esti logat.
De ce ne moare iubirea (in general)?-3#39 2008-02-28 13:08:49
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?depinde de cuplu...e o intreaga filozofie oricum Offline #40 2008-02-28 13:35:23
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?
asa-i.. si pt ca ne e frica, de multe ori, ne agatam de omul iubit cu frica de a nu-l pierde... si frica asta omoara iubirea... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2008-02-28 19:57:22
subscriu expect the worst , hope for the best! Offline #43 2008-02-28 20:50:26
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?pt k nu tot tp exista un echilibru intre ceea ce facem...ma refer acum la cupluri sudate bine... Publicitateloading...
#44 2008-02-28 20:59:55
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?pentru k numai suntem interesati sa tinem cu dintii de persoana de langa noi,pentru k numai acceptam lucrurile din prezent cum le toleram pe cele din trecut(ma refer la actiunile partenerului),ca numai este comunicare...pentru k avem tendinta de a evoca trecutul(asa cum era la inceput...),iubirea se naste cu un zambet continua cu un sarut si se termina cu o lacrima....... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #45 2008-02-28 22:31:31
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?dar dc moare...a fost intr-adevar iubire???? dc e iubire nu ar trebui sa reziste happy ever after? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #46 2008-02-28 22:32:21
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?si totusi ...nu e chiar asa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #47 2008-02-28 22:39:00
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?nu e deloc asa Just like a tattoo I'll always have you... Offline #48 2008-02-28 23:10:15
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?de ce sa traim cu gandul "iubirea dureaza cel mult 3 ani" sau "iubirea moare"...sunt lucruri care le aud de la o varsta frageda. colegii mei filozofau in gimnaziu despre monotonie, rutina, focul care se stinge, dupa un timp nimic nu e la fel, iubirea care se transforma in obisnuinta etc si ziceau ca iubirea in ziua de azi e un lucru pierdut. nu ma mir ca ajungem sa credem aceste lucruri cand doar asta auzim in jur... Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-02-28 23:11:19) Offline #49 2008-02-29 11:13:13
de ce nu? e interesant punctul tau de vedere... si tind sa-ti dau dreptate. pana la urma... se spune ca iubirea adevarata ar trebui sa fie total dezinteresata (sa-l iubesti absolut indiferent ce face, pt ca tu iubesti o "esenta" a fiintei lui, indiscutabil BUNA, ca "samanta divina")... in timp ce "iubirea obisnuita" e, de fapt, faptul ca iubim STAREA NOASTRA alaturi de omul respectiv. si, normal, daca el nu ne mai satisface aceasta placere indeajuns... se cheama ca "iubirea moare". deci da, eu cred ca adevarata iubire nu moare... doar ca e al naibii de greu de ajuns la ea . eu una n-am reusit... nu inca, dar mai sper Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #50 2008-02-29 11:21:37
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?de prosti ce suntem uneori, nu toti bineinteles. Persoanele de fata se exclud. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #51 2008-12-30 02:11:35
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Consider ca iubirea este nemuritoare! Povestea mea in cateva cuvinte...am pierdut omul pe care-l iubeam si copilul nostru din pantece intr-un accident.... 360 Offline #52 2008-12-30 09:29:41
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?iubirea nu moare niciodata.... intrebarea este: ramane o iubire impartasita?! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #53 2008-12-30 09:34:20
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?iubirea adevarata nu moare,nu are cum,indiferent ce s-ar intampla.dar sentimentul de iubire se confunda de multe ori cu altceva si atunci sigur ca se confunda si 'existenta'/'durata' sa Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #54 2008-12-30 09:55:59
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Eakos I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #55 2008-12-30 11:40:41
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Eu zic asa - daca vrei sa ai si sa mentii ceva (aici intra si iubirea), lupti pentru ea. Daca nu mai vrei vei face tot posibilul sa scapi. Deci bine a zis cine a zis ca iubirea moare pentru ca o lasam noi sau pentru ca vrem sa moara Offline #56 2008-12-30 12:17:05
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Cum a mentionat si cineva mai sus. Ea nu moare noi o lasam sa moara si noi suntem vinovati. Offline #57 2008-12-30 12:33:40
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Eakos Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|