|
Nu esti logat.
De ce ne moare iubirea (in general)?-4#58 2008-12-30 21:56:52
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?
oare ce am vrut sa spun cu asta ? nu`mi dau seama #59 2008-12-30 23:01:08
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Ma tot intrebam de ce iubirea pentru parinti nu moare?Sau pentru frati? Probabil e din cauza ca sunt singurii pe care ii avem. Si in legatura cu parintii, ei ne iubesc pe noi pentru ca ne-au creat din dragoste (in cele mai multe cazuri) si noi le raspundem tot iubindu-i.. Dar luati separat, ca oameni, si nu ca parinti, i-am mai iubi asa de mult daca ei nu ne-ar fi creat? In fine... Offline #60 2008-12-31 12:13:26
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Cred ca dragostea nu moare niciodata, cea care se stinge nu e iubire adevarata... Multi nu fac diferenta intre a fi indragostit, intre atractie sexuala si iubire. Eu cred ca iubirea adevarata e dorinta de a-l vedea pe celalat fericit, nu e egoista, inseamna sa dai fara sa astepti ceva in schimb, e ceea ce ramane dupa ce trece indragosteala sa zic asa „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #61 2008-12-31 12:17:32
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?nush ce sa zic my_aa,poate asa o fi... They can because they think they can. Offline #62 2008-12-31 13:32:01
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?de ce sa moara??? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#63 2008-12-31 14:57:53
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?iubirea moare din cauza noastra...de cele mai multe ori involuntar....dar asta nu e neaparat o tragedie...se spune ca atunci cand ti se inchide o usa, mai devreme sau mai tarziu ti se deschide alta...numai ca uneori stam prea mult si privim la usa inchisa din fata noastra ca sa o mai vedem pe cea deschisa de langa.....sau umbrele din viata noastra apar pt ca stam in fata luminii.....ma rog, asta e filosofie....ideea e ca daca iubirea iti moare, inseamna ca nu a fost iubirea de care aveai nevoie si ti se pregateste ceva mai bun...sper... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #64 2008-12-31 16:58:05
total de acord,de multe ori dupa starae de indragosteala nu mai ramane nimic... Offline #65 2009-01-02 00:12:01
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?V-as recomanda sa cititi cartea Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus. E o carte tare interesanta care in parte dezbate subiectul asta. In principiu, cartea spune ca iubirea moare tocmai pentru ca uitam diferentele dintre noi ca barbati si femei. Si uitam ca avem nevoi diferite, pentru ca noi tindem sa-i dam celuilalt ceea ce, de fapt, avem noi nevoie. Uitam ca nu e aceeasi persoana care suntem noi, ca e cineva diferit de noi. Si atunci, iubirea moare tocmai pentru ca persoana aceea nu se simte iubita pentru ca nu primeste ceea ce are nevoie de la noi, fara sa-si dea seama. Asta e valabil atat pentru femei cat si pentru barbati. Pentru ca nu intelegem nici macar noi, ca fiinte umane, de ce avem nevoie de fapt. Offline #66 2009-01-02 00:41:59
trueeee Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #67 2009-01-04 13:31:49
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?iubirea, daca este adevarata nu ar trebui sa moara. Asadar...daca iubesti pe cineva cu adevarat...chiar daca nu mai este langa tine, prezent in viata ta....il vei iubi si in tacere.... and love saves the day... Offline #68 2009-01-04 14:22:40
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?iubirea moare cred eu atunci cand unul din parteneri sau ambii au alte preocupari, cand isi neglijeaza relatia , cand interesul sacade sau cand intervine rutina Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #69 2009-01-04 14:57:53
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?moare pt ca nu e iubire... My Tears Dry On Their Own Offline #70 2009-01-04 22:56:49
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?va recomand 'despre iubirea non-posesiva si exuberanta' de adrian nuta Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #71 2011-08-24 16:58:46
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?hmmm.. ce chestie... de ce "el", una dintre iubirile care te-a facut sa suferi zicand ca i-a murit iubirea ce ti-o purta, alege sa te caute tocmai dupa 2 ani jumatate de la despartire? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #72 2011-08-24 21:12:57
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?gurls... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #73 2011-08-24 22:03:39
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?de bou mai stiu eu unul Offline #74 2011-08-24 22:30:05
Si eu stiu unul Tot asa dupa vreo 2 ani a avut o revelatie.. Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-08-24 22:30:32) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #75 2011-08-24 22:32:34
si eu! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #76 2011-08-24 22:33:04
la naiba cu ei, sunt niste dobitoci care nu merita nici macar un scuipat intre ochi. Ciorba reincalzita e naspaaa, mai ales ciorba cu care te-ai oparit inainte sa se raceasca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|