homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne moare iubirea (in general)?-4

#58 2008-12-30 21:56:52

skumpi
Vizitator

Re: De ce ne moare iubirea (in general)?

skumpi a scris:

pt k nu tot tp exista un echilibru intre ceea ce facem...ma refer acum la cupluri sudate bine...

oare ce am vrut sa spun cu asta ? lol nu`mi dau seama rotfl

#59 2008-12-30 23:01:08

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Ma tot intrebam de ce iubirea pentru parinti nu moare?Sau pentru frati? Probabil e din cauza ca sunt singurii pe care ii avem. Si in legatura cu parintii, ei ne iubesc pe noi pentru ca ne-au creat din dragoste (in cele mai multe cazuri) si noi le raspundem tot iubindu-i.. Dar luati separat, ca oameni, si nu ca parinti, i-am mai iubi asa de mult daca ei nu ne-ar fi creat? In fine...

Ce simpla ar fi viata daca ar fi la fel in cazul persoanei iubite..sa stim ca e una si buna ( sau unul si bun), pe care il/o iubim si care ne iubeste. N-am zis ca ar fi neaparat mai frumoasa...

Oricum, cred ca lasam iubirea sa moara ( da, noi o lasam !) pentru ca , in ciuda faptului ca in momentul respectiv nu ne gandim neaparat la o relatie cu altcineva, stim ca cineva ne va oferi o iubire mai grozava, candva. Si la randul nostru, candva, vom putea oferi iubirea care sa merite. Cred eu.

#60 2008-12-31 12:13:26

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cred ca dragostea nu moare niciodata, cea care se stinge nu e iubire adevarata... Multi nu fac diferenta intre a fi indragostit, intre atractie sexuala si iubire. Eu cred ca iubirea adevarata e dorinta de a-l vedea pe celalat fericit, nu e egoista, inseamna sa dai fara sa astepti ceva in schimb, e ceea ce ramane dupa ce trece indragosteala sa zic asa tongue
Dar foarte putin ajung sa o cunoasca, eu nu am ajuns si nu stiu daca voi ajunge vreodata, dar asta cred eu despre ea... Asa o vad...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#61 2008-12-31 12:17:32

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

nush ce sa zic my_aa,poate asa o fi...
dar cred k oricat de mult as iubi(cu adevarat) pe cineva,si as fi in stare sa fac absolut orice pt respectivul,si as vrea sa-l vad fericit cu orice pret,nu as putea sa ma simt ok dak fericirea lui ar fi cu altcineva

They can because they think they can.

#62 2008-12-31 13:32:01

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

de ce sa moara???

tind sa cred ca iubirea nu moare niciodata... totul se transforma wink

viatza se transforma in moarte, iubirea in indiferenta si ura... copii in adulti wink

nimic nu se pierde, parerea mea...

si factorii datorita carora iubirea incepe sa se transforme..
sunt n factori printre care si faptul k uneori suntem narcisisti prin simplul fapt ca vrem sa avem grija de noi ca sa ne satisfacem privirea partenerului

urat sad

sau mai sunt si banii...problemele in familie, anturajul, o minte prea inchisa ... faza e ca uneori avem orgoliul atat de ranit incat uitam de tot... si nu stim cum sa facem sa platim cu aceasi moneda  :f?rv?nad:

uneori desi exista iubire..aceasta se neaga si suntem rai  :f?rbannad:
dar..
se zice ca prima iubire sau iubirea adevarata nu se termina niciodata...si cred in asta smile

in fine..

si eu am suferit destul..si nici azi, dupa atata timp nu am aflat de ce "s-a transformat" ceva frumos..in doar 2 saptamani wink intr-o simpla amicitie apoi in indiferenta totala

grater

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#63 2008-12-31 14:57:53

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

iubirea moare din cauza noastra...de cele mai multe ori involuntar....dar asta nu e neaparat o tragedie...se spune ca atunci cand ti se inchide o usa, mai devreme sau mai tarziu ti se deschide alta...numai ca uneori  stam prea mult si privim la usa inchisa din fata noastra ca sa o mai vedem pe cea deschisa de langa.....sau umbrele din viata noastra apar pt ca stam in fata luminii.....ma rog, asta e filosofie....ideea e ca daca iubirea iti moare, inseamna ca nu a fost iubirea de care aveai nevoie si ti se pregateste ceva mai bun...sper...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#64 2008-12-31 16:58:05

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

my_aa a scris:

iubirea adevarata e dorinta de a-l vedea pe celalat fericit, nu e egoista, inseamna sa dai fara sa astepti ceva in schimb, e ceea ce ramane dupa ce trece indragosteala sa zic asa tongue
...

total de acord,de multe ori dupa starae de indragosteala nu mai ramane nimic...

#65 2009-01-02 00:12:01

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

V-as recomanda sa cititi cartea Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus. E o carte tare interesanta care in parte dezbate subiectul asta. In principiu, cartea spune ca iubirea moare tocmai pentru ca uitam diferentele dintre noi ca barbati si femei. Si uitam ca avem nevoi diferite, pentru ca noi tindem sa-i dam celuilalt ceea ce, de fapt, avem noi nevoie. Uitam ca nu e aceeasi persoana care suntem noi, ca e cineva diferit de noi. Si atunci, iubirea moare tocmai pentru ca persoana aceea nu se simte iubita pentru ca nu primeste ceea ce are nevoie de la noi, fara sa-si dea seama. Asta e valabil atat pentru femei cat si pentru barbati. Pentru ca nu intelegem nici macar noi, ca fiinte umane, de ce avem nevoie de fapt.
E interesanta cartea, merita citita. Macar pentru analiza care este facuta in privinta femeilor si a barbatilor. Ceea ce spune despre femei, cel putin in cazul meu, se potriveste. cool

#66 2009-01-02 00:41:59

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

doctoressa a scris:

va vine sa credeti sau nu, iubirea e boala cu evolutie autolimitata...asta inseamna ca, la un moment dat, se stinge...e in legea firii. important e ce ramine in urma ei...functie de asta relatia rezista sau nu dupa ce iubirea s-a stins...
ah...si sa nu faceti greseala sa confundati iubirea cu indragosteala!

trueeee
plus ca iubirea moare cand doar unul da intr-o relatie... celalalt doar asteapta sa primeasca
astfel intervin frustrarile celui care desi da, nu primeste si desi da tot nu reuseste sa multumeasca persoana iubita

been there done that neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#67 2009-01-04 13:31:49

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

iubirea, daca este adevarata nu ar trebui sa moara. Asadar...daca iubesti pe cineva cu adevarat...chiar daca nu mai este langa tine, prezent in viata ta....il vei iubi si in tacere....
Insa iubirile care nu s tocmai adevarate...se sting din cauza monotoniei, rutinei, geloziei, lipsei de respect si intimitate...sunt ft multe motive care fiecare in felu ei duc la distrugerea iubirii pana nu mai exista nimic.
Dar...v-ati intrebat dece doare iubirea?
Eu am avut o iubire...nu stiu cat de mare sau adevarata. Dar acum iubesc amintirea acelei iubiri...care doare... sad
Aveti grija de iubirea voastra...si nu o sa moara (cred)
si pana la urma ...tot ce ramane este iubirea pt parintii nostrii, fratii nostrii...si a lor pt noi. Indiferent. Si cred  ca nimic nu se compara cu iubirea de parinte, este cea mai sincera si dezinteresata, poate din cauza asta nici nu moare vreodata (in mod normal)
puss

and love saves the day...

#68 2009-01-04 14:22:40

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

iubirea moare cred eu atunci cand unul din parteneri sau ambii au alte preocupari, cand isi neglijeaza relatia , cand interesul sacade sau cand intervine rutina

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#69 2009-01-04 14:57:53

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

moare pt ca nu e iubire...

My Tears Dry On Their Own

#70 2009-01-04 22:56:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

va recomand 'despre iubirea non-posesiva si exuberanta' de adrian nuta
e o carticia mica...
printre altele, sunt descrise 2 tipuri de iubire :iubirea-raspuns (iubim pe cineva pt ca ne face fericiti, pt k ne satisface nevoile) si iubirea-daruire (iubirea totala, de la care nu asteptam nimic in schimb, atunci cand il pui pe el mai presus de tine)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#71 2011-08-24 16:58:46

hai_faiv
Hero member

hmmm.. ce chestie... de ce "el", una dintre iubirile care te-a facut sa suferi zicand ca i-a murit iubirea ce ti-o purta, alege sa te caute tocmai dupa 2 ani jumatate de la despartire?
si atunci nici nu vroia sa auda de tine. de ce? de ce mai trimite mesaje cu melodiile noastre? de ce mai trimite pareri de rau? de ce mai face aluzii?

de ce? smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#72 2011-08-24 21:12:57

hai_faiv
Hero member

gurls... rodnar

#73 2011-08-24 22:03:39

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

de bou wink mai stiu eu unul lol

#74 2011-08-24 22:30:05

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

sleeping_beauty a scris:

tummenupp  Si eu stiu unul lol Tot asa dupa vreo 2 ani a avut o revelatie..

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-08-24 22:30:32)

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#75 2011-08-24 22:32:34

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Chamomile a scris:

sleeping_beauty a scris:

si eu! big_smile

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#76 2011-08-24 22:33:04

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Chamomile a scris:

sleeping_beauty a scris:

la naiba cu ei, sunt niste dobitoci care nu merita nici macar  un scuipat intre ochi. Ciorba reincalzita e naspaaa, mai ales ciorba cu care te-ai oparit inainte sa se raceasca lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.