homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Locatii la Munte!-5

#77 2008-04-17 21:17:23

andrutza
Vizitator

Re: Locatii la Munte!

Am o mare problema. Nu stiu unde sa merg la munte cand o sa vina Victor.
Adica nu e asta problema ca as avea unde sa merg, problema e transportul, noi nu avem masina si din Cta trenurile circula numai aiurea..spre brasov e unul la 14:30 si ajunge la 23:30 acolo, iar in rest nu sunt trenuri directe si daca vrem sa mergem intr-o statiune tre sa luam o masina ceva pana la destinatie si sunt zeci de km. Trenul pana la Sibiu face extrem de mult....pleaca spre seara si ajunge noaptea in zori...chiar nu stiu unde sa merg pt pe Valea prahovei am tot fost, in Predeal si Busteni si nu stiu ce sa aleg ca sa ne fie usor de ajuns sa nu ne incurcam aiurea...aveti vreo idee?

#78 2008-04-17 21:34:54

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Andrutza eu am fost c iubitul meu in Predeal (Adevarul e k nu am avut probleme de deplasare) si am stat la Hotel Cabana Schiorilor 4 stele f misto..il recomand..cred ca e destul de romantic acum la munte mai ales k nu mai e sezon ..nici de iarna..nici de vara si e si f liber..

#79 2008-04-17 21:42:55

andrutza
Vizitator

Adina am fost la Predeal cu iubi acum 2 luni, nu as vrea tot acolo...as vrea in Poiana Brasov sau in Sinaia. Daca stie cineva un loc de cazare.

#80 2008-04-17 21:44:55

kimy
Hero member
Site

da..asa e..ai mai spus  k ati mers neutral oricum e mai bine sinaia sau sa mergeti in poiana k e mai populat...
daca mergeti in poiana brasov..noi am fost la paradisul acvatic in brasov....a fost bestial cool

#81 2008-04-17 21:49:38

andrutza
Vizitator

ce e paradisul acvatic?

Publicitate

loading...

#82 2008-04-17 21:51:09

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

andrutza a scris:

Adina am fost la Predeal cu iubi acum 2 luni, nu as vrea tot acolo...as vrea in Poiana Brasov sau in Sinaia. Daca stie cineva un loc de cazare.

unde ai stat andrutza?

kimy stiu hotelul...dragutz da n-a fost scump?
noi am stat la o vila lg hotel brd da m-am indragostit de hotelul dragului....ca am fost seara la restaurant si ne-a pl tare acolo hjarta

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#83 2008-04-17 21:53:49

andrutza
Vizitator

in Predeal am stat la vila tamina, am fost f multumiti. e 150 ron pe noapte camera

#84 2008-04-17 21:56:15

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

noi am dat 80 ron pe noapte smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#85 2008-04-17 21:58:51

kimy
Hero member
Site

la cabana schiorilor noi am dat 170 Ron pe noapte si aveam si micul dejun inclus..nu mare lucru..dar macar niste sunca presata/cascaval prostii usoare asa de dimineata...
andrutza uite Paradisul Acvatic : http://www.paradisulacvatic.ro/  cool cool

#86 2008-04-17 22:06:03

andrutza
Vizitator

eu nu stiu sa innot adina smile dar e misto pt cei care stiu
si nu stii in Poiana unde m-as putea caza? n-ai ce sa-mi recomanzi nu? sau altcineva care a fost?
eu am cautat pe net dar majoritatea sunt de la 2 mil in sus, e cam scump....

#87 2008-04-17 22:12:50

kimy
Hero member
Site

chiar nu stiu andrutza..nu am fost in poiana de ani buni si habar n-am ..dar la paradisul acvatic ala nu treabuia musai sa innoti..eu nu stiu sa innot rodnar dar am stat in jacuzzi la figuri rotfl a fost misto..si la saune..a meritat banii..

#88 2008-04-17 22:17:12

andrutza
Vizitator

dar stie cineva daca circula autobuz din Poiana spre brasov?
si eu am mancat cu iubi la rest la hotel dragului chiar de ziua noastra acum in iarna, mi-a placut era atmosfera romantica...dar cel mai bine am mancat la casa taraneasca in predeal, am mancat o mancare super, e cel mai bun rest din tot predealul

#89 2008-04-17 22:24:12

kimy
Hero member
Site

si noi am mancat la casa taranesca in predeal si a fost the best pt ca au si preturi mult mai mici decat la alte restaurante..am mancat si la cabana vanatorului sus si niste scoruri...de ne doare mintea..si la caprioara f naspa..preturile sunt maricele pt ce iti aduc ei acolo..si arata f urat la caprioara..zici k nu au mai renovat de pe vremea lui Ceausescu...

#90 2008-04-17 22:29:34

andrutza
Vizitator

da, am mancat si la caprioara si nu mi-a placut deloc localul si nici nu aveau cine stie ce, in schimb la casa taraneasca a fost super...am mancat fazan eu si iubi pastrama de oaie cu cartofi taranesti si bureti muratzi, super mancare...traditionala...mie asa imi place sa mananc la munte, prietenii nostri vin la munte si tot pizza mananca mi se pare aiurea

#91 2008-04-17 23:05:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

maine plecam cu coortuuu!!! pe langa zugreni, pe valea bistritei... daca tine vremea cu noi cat de cat urcam pietrosul sambata... abia astept!! big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#92 2008-04-18 15:07:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ce-as vrea sa fiu in locul tau, katami, ca as merge si eu la munte si mi s-a acrit de Bucegi
iar Apuseni sau Rodnei abia la vara, in concediu....

#93 2008-04-21 15:49:04

alexi
Full member
Inregistrat: 2007-03-13
Site

pt olanesti aveti ceva oferte?

#94 2008-04-21 16:24:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

ce-as vrea sa fiu in locul tau, katami, ca as merge si eu la munte si mi s-a acrit de Bucegi
iar Apuseni sau Rodnei abia la vara, in concediu....

pai si noi ne planuim ori apuseni, ori rodnei la vara... ar mai fi in schema un piatra craiului. ce zici, punem de-o echipa? big_smile (rodnei e "pasarica" mea veche, iar apusenii a lui iubi. piatra craiului am facut numia jumatate si am vrea sa facem tot candva...)

in bistritei e superb... tocmai m-am intors cu o minunatie de febra musculara, traseul spre pietros e f tare, abrupt, cu creasta ascutita, de toata frumusetea... zapada...  nu ma asteptam sa arate asa bine pt altitudinea la care este (1790 m).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#95 2008-04-21 16:30:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

hehe, la vara ziceam ca mergem pe undeva pe unde n-am mai fost, poate mai spre Moldova asa big_smile
de unde ati urcat pe Pietrosul ? eu n-am fost decat pe partea cu Ineu, intr-adevar vremea e incredibila acolo, foarte schimbatoare, dar frumoasa oricum. noi am prins o ceata de nu vedeam nici pe unde mergem si ne-am trezit dimineata ca mai aveam putin si puneam cortul in lac, ca seara nu vazusem nimic smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.