homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Locatii la Munte!-6

#96 2008-04-21 16:41:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Locatii la Munte!

eu vorbeam de pietrosul bistritei, tu vorbesti de pietrosul rodnei. smile sutn doua diferite... si ma i e un "pietros", al treilea... al calimanilor.

in pietrosul bistritei urci dinspre cab. zugreni (la 20 km de vatra dornei, cum vii dinspre tg neamt). traseul are aproximativ 4 ore - 4 ore jum, dar nu prea ai locuri de campare in zona, fiind foarte abrupt... asa ca e de preferat sa plecati dimineata, intr-o dusa si-o venita. e destul de solicitant... iar eu am mers cu o gasca de "tineri entuziasti" de aprox. 17 ani, care mi-au omorat muschii si genunchii la coborare (ca la urcus i-am rupt eu big_smile)

in rodnei n-am fost decat foarte putin, cand eram mica, undeva in zona ineu, la un lac... dar nu-mi amintesc sa-ti spun. stiu doar ca mi-a placut f mult, nu degeaba se numesc "fagarasii orientalilor"... si as vrea sa-i parcurg k lumea.

in moldova, in afara de rodnei, mai merita ceahlaul, calimanii (superb, mai ales iarna), bistritei de care vorbeam... cica ciucas, dar n-am fost sa-ti spun...cam atat imi vine in cap deocamdata (mai spectaculos, pt ca asa orice munte e frumos).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#97 2008-04-21 16:43:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

noi am petrecut mult timp in satul chiril care e putin mai incolo de zugreni si tipu la care stateam e cel care a facut marcajul pe pietrosul. faina zona intr-adevar. poate prin septembrie mergem cu baby la oleaca de aer curat smile

mami de minuni hjarta

#98 2008-04-21 16:52:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

in sfarsit, mi-a picat si mie fisa smile mersi mult
daca zici ca e spectaculos, il trecem pe lista
eu sunt intr-o forma mai proasta in ultimii ani, abia m-am lasat de fumat, deci merg mai greu sad vara trecuta am crezut literalmente ca mor pe munte, nu mai puteam sa respir. sper sa-mi revin incet-incet

#99 2008-04-21 16:55:14

katami
Platinum member

pai atunci nota 10 respectivului, ana, pt ca marcajul e f bun acum, asta dupa ce cititsem tot felul de comentarii pe alpinet (mai vechi), conform carora ar fi cam sters.

asa imi plac oamenii care isi duc copiii de mici la munte... applause ai mei m-au dus prima data la vatra dornei cand aveam un an... dormeam pe camp la pranz de n-aveam treaba. cred ca de pe atunci s-a prins "microbul" muntilor de mine...

succes, heimdall wink mai zi-mi si tu pe unde ti-a placut, daca ai experienta m ai multa de prin merdionali/apuseni. ca eu, in afara de fagaras (unde am licenta si-i stiu pe dinafara big_smile) n-a prea mers decat putin de tot in bucegi si jum din creasta pietrei craiului.. iar in apuseni doar in padurea craiului, in trascau si in zona chiscau - pestera ursilor. am vrea sa facem zona padis cat de curand... si scarisoara...

Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-21 17:05:01)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#100 2008-04-21 16:57:02

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

eu am auzit de Canionul Sapte Scari.pe langa Brasov... am vazut niste poze ff frumoase.. a fost cineva? impresii?

Publicitate

loading...

#101 2008-04-21 17:04:30

andrutza
Vizitator

Canionul Sapte Scari Ruta este: Predeal (DN1 pana la iesirea din Predeal Spre Brasov, si in continuare pana in Timisul de Jos - Brasov. Cu doar trei kilometri inainte de intrarea in Brasov la Popasul Dambul Morii se deschide pe dreapta un drum-poteca spre Canionul Sapte Scari. Drumul pana sus necesita aproximativ 3/4 ore si e bine sa plecati pregatiti pentru schimbari bruste de vreme. Drumul abunda de poieni frumoase si peisaje naturale deosebite, iar cascada are un farmec aparte.
http://powerbikers.gapo.ro/detaliu_albu … 8LGCLP4AR/

#102 2008-04-21 18:01:05

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

andrutza a scris:

Adina am fost la Predeal cu iubi acum 2 luni, nu as vrea tot acolo...as vrea in Poiana Brasov sau in Sinaia. Daca stie cineva un loc de cazare.

http://www.vilaariesul.ro/ aici am stat de vreo 3 ori si a fost ok. Vila e izolata, inconjurata de padure si mie tocmai asta mi-a placut. Conditiile sunt acceptabile.

Katami, am fost intr-o tabara in Apuseni prin clasa a saptea. lol...la Poiana Vadului. O fo fain!
Scarisoara e superba , de asemeni Pestera Ursilor. (imbracati-va gros!)
Mai sunt de vizitat pesteri in zona.

#103 2008-04-22 09:03:55

persifona
Vizitator

Pana la urma ne-am facut rezervare in alta parte, in Predeal. Am zis sa mai caut pe net si ceva in Predeal, pentru ca nu mai fusesem de 3 ani sa stam acolo (cel putin eu). Si am zis sa vad daca gasesc ceva la aceiasi bani ca in Sinaia.

Am gasit vila asta http://www.turistinfo.ro/predeal/cazare … 14428.html unde camera pe noapte este 1 milion, la fel ca dincolo, dar nu prea se compara ca aspect.

#104 2008-04-22 09:52:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami, zona Padis e foarte frumoasa (numai sa nu puneti cortul in Padis sau La Grajduri, unde se inghesuie toti cu gratarele), mai ales Cheile Galbenei si Circuitul Somesului Cald. Si pe Vladeasa puteti sa mergeti, oricum e in zona, e si cabana sub varf. Poti sa ma intrebi, ca nu prea stiu ce sa-ti spun mai intai, in Apuseni am tot fost. Traseele nu sunt foarte grele (cele din chei mai sunt pe ici, pe colo cu lanturi si daca a plouat mult e mai rau), dar sunt luuungi, de 10-12 ore, odata stiu ca am mers 2 zile prin acelasi sat, care era imprastiat pe nu stiu cate dealuri smile

#105 2008-04-22 09:59:33

katami
Platinum member

pai sa vedem ce ne rezerva vara... si vorbim la momentul concret. ms mult wink

pana una alta, am hotarat sa dam o fuga in maramures de Pasti... vrem sa prindem Invierea pe la vreo manastire de aia superba de acolo, sa vedem una alta pe la casele traditionale, apoi, poate, dacxa avem timp... sa dam o fuga pe vreun munticel big_smile. doar ca inca n-am stabilit traseul...

#106 2008-04-22 10:04:35

persifona
Vizitator

andrutza a scris:

da, am mancat si la caprioara si nu mi-a placut deloc localul si nici nu aveau cine stie ce, in schimb la casa taraneasca a fost super...am mancat fazan eu si iubi pastrama de oaie cu cartofi taranesti si bureti muratzi, super mancare...traditionala...mie asa imi place sa mananc la munte, prietenii nostri vin la munte si tot pizza mananca mi se pare aiurea

Unde-i Caprioara asta? Si care e, unul unde nu au ciorbe? big_smile Am fost si eu la unul care se numea tot asa, tot in Predeal, dar mancarea era extraordinara si niste portii cum n-am vazut in viata mea. Era cu blanuri pe pereti si alte chestii de-astea. De asta vorbiti?

Si spuneti-mi si mie unde e Casa Taraneasca, sa-l bifam cand mergem smile

#107 2008-04-22 21:10:16

andrutza
Vizitator

casa taraneasca e pe str libertatii nr 63, spre drumul care duce la cioplea, iar caprioara e mai sus de casa taraneasca, la nr 102, la holiday se mai manaca f bine chiar in predeal pe langa banca este.
si gasesti la orice restaurant si alte feluri de mancare, nu doar ciorbe au in meniu de toate in orice local. wink dar e cam scumpa mancarea in schimb.
mie mi-a placut cel mai mult la casa taraneasca se mananca cel mai bine

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-04-22 21:12:06)

#108 2008-04-22 22:09:49

persifona
Vizitator

O sa merg clar la Casa Taraneasca big_smile Dar Caprioara cred ca e asta la care am fost si eu.. pentru ca stiu ca era pe ac strada cu vila la care am stat atunci si am dat search pe Google si da, e pe Libertatii neutral Acum 3 ani era mancarea super super buna. Voua ce nu v-a placut exact la Caprioara? Ca sa stiu daca-l tai de pe lista.

#109 2008-04-22 22:31:13

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

offtopic:andrutza ti-am raspuns la subiectul cu poze din calatorii

#110 2008-06-03 14:56:31

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

poate sa-mi dea cineva o idee de vacanta la munte la noi in tara? eu nu prea am fost la noi si nu stiu unde sa merg. vreau sa merg in august si vreau la munte, dar mi-ar place undeva sa fie si un lac ca sa fac baie. aveti idee unde gasesc asa ceva? sau daca ati fost voi si puteti recomanda....multzu

Cu zambetul pe buze...

#111 2008-06-03 14:58:57

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

noi am fost asta vara cu cortu la rasnov..da nu e lac e un raulet..a fost misto

Sa nu te astepti sa te salut!

#112 2008-06-03 15:04:21

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

pai nu vreau neaparat lac, sa fie ceva unde sa ma pot scalda smile

Cu zambetul pe buze...

#113 2008-06-03 15:26:08

andrutza
Vizitator

Tusnad, Sovada...acolo sunt lacuri smile
rauri sunt mai peste tot la munte smile

#114 2008-06-03 16:19:29

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

corii mai bine te uiti la fotografii din excursii sau cum s-o chema,subiectul propus de RH ca acolo ai ce vedea.a pus cineva foto recent de la lacul Valiug de langa Resita!din poze arata super bine,dar cum a zis si Andrutza poti sa mergi la baile Tusnad,Herculane,Sovata si poti vizita si Praid cu Salina..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.