|
Nu esti logat.
Posibil alergie?#1 2007-12-18 13:04:32
posibil alergie?duminica seara am hotarat sa fac pauza dupa 2 ani la anticonceptionale o luna,deoarece nu ma vad cu pritenul meu mai deloc si...nah...! aseara am avut contact sexual cu prezervativ,dar nu va puteti imagina ce usturimi am avut,si acum a fost a doua oara cand am folosit prezervativ in viata mea si prima data am patit la fel.sa fiu alergica la latex? Offline #2 2007-12-18 13:05:58
Re: posibil alergie?da, sau la spermicidul / lubrifiantul de pe el, incearca si alta marca Offline #3 2007-12-18 13:06:06
Re: posibil alergie?da se poate sa fi alergica sau probabil nu erai destul de lubrifiata si te-ai iritat datorita frecarii #4 2007-12-18 13:09:03
Re: posibil alergie?eram lubrifiata,si de obicei nu patesc asa ceva. aseara am incercat cu love plus,prima data am folosit durex si s-a intamplat la fel... Offline #5 2007-12-18 13:12:15
Re: posibil alergie?e de la prezervativ...nu il tolerezi si din cauza asta cel mai probabil. Publicitateloading...
#6 2007-12-18 13:13:46
Re: posibil alergie?m-am gandit si eu,dar mai am o sapt de stat in iasi,si evident stau cu el...asa ca...probabil abstinenta ca pe altceva nu ma pot baza!uffff Offline #7 2010-02-07 20:56:27
Re: posibil alergie?Am incercat de 2 ori pana acum cu prezervativ si ma ustura Atunci pe Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #8 2010-02-08 00:50:03
Re: posibil alergie?Incearca sa schimbi marca sau tipul, daca e tot asa, poate fi vorba si despre o alergie. Acum usturimea aia poate fi si de la actul in sine, deci cauze ar mai fi #9 2010-02-08 12:52:55
Re: posibil alergie?Merci persifona...nu am putut posta aici pana acum Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #10 2010-02-08 12:53:24
Re: posibil alergie?
Alergia la latex ca atare este destul de rara, ba chiar eu nu am vazut pana acum un caz precis, documentat de alergolog Eu zic ca totusi un factor important il reprezinta frecarea si contactul prelungit, nu e o alergie propriu-zisa, dar e clar un disconfort pentru care din pacate nu prea exista o solutie clara. Si eu te sfatuiesc sa schimbi marca, presupunand ca nu esti alergica la latex propriu-zis, ci la alte componente Daca nici asa nu te vei simti mai bine, probabil ca e intelept sa incepi sa folosesti o alta metoda contraceptiva. Offline #11 2010-02-08 13:01:38
Re: posibil alergie?Merci moksha Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #12 2010-02-08 13:10:43
Pai doderleinii nu au treaba, cocii aia in diplo sunt probabil (nu pot sti sigur) streptococi de grup B, care pentru barbati chiar nu pun nici o problema, singurii care raman mai "periculosi" ar fi bacilii gram negativi (probabil E. coli, nu pot sti, iti zic ce e mai frecvent). Din pacate pentru noi si din fericire pentru iubitii nostri, la ei majoritatea infectiilor sunt asimptomatice si nu pun probleme decat in sensul ca exista efectul bumerang, deci ne pot transmite la loc boala. Practic el nu are ce sa pateasca daca tu ii transmiti acesti micuti microbi (bine, depinde acum, dar in general cam asa stau lucrurile), singura problema e ca ar putea sa te reinfecteze pe tine. Totusi, nu putem sti daca bacilasii astia ai tai sunt neaparat patogeni, as zice de coci ca nu sunt, avand in vedere ca sunt rari si se pot gasi normal acolo. Eu una prefer o cultura inaintea unui tratament, sa stim despre ce e vorba. Offline #13 2010-02-08 13:20:43
Re: posibil alergie?Scuze pt greseli dar nu am buton de editare Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #15 2010-02-08 18:57:33
Am ajuns azi la dr si mi-a zis ca e ok, el nu are ce sa pateasca dupa cum ai zis si tu si problema e aproape rezolvata si la mine, odata cu terminarea tratamentului cu ovule va fi ok. Deci dupa ce termin cu ele avem liber la (numai ca de bucuroasa ce am fost ca n-o sa mai avem nevoie de prezervativ am uitat sa o intreb care e treaba cu usturimea in fine sper sa nu mai am probleme din astea si deci nici usturimi "impuse") Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #16 2010-02-08 19:06:34
Ma bucur ca s-a rezolvat si profit de situatie sa fac putina "propaganda" cuvenita. Desi ai scapat de microbasii locali, sunt multe alte boli care se transmit pe cale sexuala, si desi pare ca nu ti se poate intampla tie, te rog, daca nu ati facut-o deja, sa va faceti analizele de sange, ma refer la hepatita b si la hiv. Daca sunteti de mult timp impreuna si le-ati facut macar o data la inceput si sunteti intr-o relatie serioasa, e ok. Desi hepatita b se ia cel mai frecvent la noi in tara de la stomatolog din pacate, cum am mai zis, asa ca poate cel mai bun ar fi vaccinul. Vreau sa se inteleaga ca aceste infectii pot fi purtate de catre oricine, nu conteaza cat de frumos si "curat" ni se pare ca este si cat de mult ne iubim. Offline #17 2010-02-08 19:32:41
Re: posibil alergie?Multumesc inca o data Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #18 2010-02-08 19:38:13
Nu am vrut sa te sperii in nici un caz, oricum de la recoltat analize chiar nu ai cum sa te imbolnavesti de ceva, stai linistita. Dar tocmai asta voiam sa iti spun, fara legatura cu cazul concret al tau si iubitului tau, ca nu te poti baza pe "mi se pare ca e sanatos si curat si nu am de ce sa imi fac griji", am vazut oameni care arata perfect si totusi ascund boli grave. Tocmai asta e, nu are nimeni etichete in frunte si majoritatea nu stim exact ce boli purtam. E un sfat pe care ti-l dau cu drag si de fapt il dau oricui vrea sa il asculte, e foarte important. Offline #19 2010-02-08 19:51:07
Re: posibil alergie?Multumesc esti o scumpa Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|