homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibil alergie?-2

#20 2010-02-08 20:05:23

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: posibil alergie?

EasternPrincess a scris:

Multumesc esti o scumpa par

cand am zis de analize ma refeream la ace care pot fi refolosite si pot da hiv...de aceea sunt cu ochii in 14 sa fie acul sigilat fie ca e injectie sau recoltare de sange

iubitul meu nu e roman. Lucreaza aici in cadrul unui contract cu durata limitata dupa care va pleca pentru totdeauna inapoi in tara lui. Am stiut asta de la inceput cand am acceptat aceasta relatie dar cum eram deja de ceva timp singura dupa o ruptura destul de dureroasa intr-o relatie care "promitea", am crezut ca ceva pe termen scurt si fara obligatii ar fi exact ce-mi trebuie ca sa ajute sa se inchida definitiv ranile trecute. Dar nu am crezut ca, chiar stiind clar ca nu poate fi ceva de viitor, am sa ajung sa-l iubesc atat de mult grater

suntem offtopic, dar revin si iti spun ca e imposibil, adica acele  nu se refolosesc, cel putin dupa momentul critic in care au fost atatea persoane infectate, asta fiind in 89. practic astazi nici nu pot fi refolosite cele pentru analize, pentru ca se formeaza un cheag pe ac care impiedica refolosirea. dar e foarte bine ca esti grijulie, bravo, tot asa.

revenind la iubitul tau, tara lui poate sa fie si tara ta:). exista avioane, internet, tari la mijloc intre cele doua tari, vacante, sarbatori, deci eu zic ca  nu e cazul sa fii asa necajita, pentru ca nu ai de ce. presupun ca sentimentele sunt la fel de puternice in ambele directii, deci eu zic ca merita sa te gandesti cum ar fi sa il urmezi in tara lui smile si eu ma gasesc intr-o situatie similara, in sensul in care eu o sa plec la anul din tara, dar am incredere ca o sa reusesc sa impac amandoua aspectele..ceea ce ar trebui sa incerci sa faci si tu, chiar cred ca se poate.

#21 2010-02-08 20:27:17

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Lucrul de care ma tem e ca "ochii care nu se vad se uita"...si mai mereu ei uita mai repede si mai usor ca noi, se "consoleaza" mult mai repede cu altcineva... Dar poate ca ai dreptate ca lucrurile s-ar mai putea schimba...poate e adevarata zicala ca "nu aduce anul ce aduce ceasul"

...si sigur ai dreptate ca suntem deja offtopic rotfl2 asa ca inchei aici discutia si itj multumesc inca o data pentru tot ajutorul...profesional si uman. Umanitatea ar trebui sa fie o calitate de bazs a tuturor medicilor (ar trebui chiar sa fie proba eliminatorie la medicina big_smile ) de aceea sunt sigura ca tu vei fi un medic foarte bun par

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#22 2010-02-08 20:32:07

December
Hero member
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Deci pana la urma usturimea de la ce vine? ca si eu am patit rodnar

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#23 2010-02-08 21:19:40

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

December a scris:

Deci pana la urma usturimea de la ce vine? ca si eu am patit rodnar

Pai eu eram de parere ca e vorba de frecare, avand in vedere ca alergie propriu-zisa la latex nu am vazut documentata. Iritarea zonei eu zic ca explica usturimea. Acum depinde si de sensibilitatea locala a fiecareia, plus ca sincer nu stiu ce mai contin prezervativele de fapt. Am vazut alergie la manusi de latex, la chirurgi, dar nu era vorba de usturime, ci de o inrosire cuplata cu durere si vezicule, dar cum am zis, nu e o regula.

Daca te ustura si nu e ok, alegeti alta metoda contraceptiva, dupa ce faceti analizele necesare smile

Succes.

#24 2010-02-08 22:54:14

December
Hero member
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Multumesc. Situatia a fost similara cu cea descrisa mai sus asa ca nu intru in detalii ca n-as spune nimic nou. Macar m-am lamurit wink

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.