|
Nu esti logat.
Posibil alergie?-2#20 2010-02-08 20:05:23
Re: posibil alergie?
suntem offtopic, dar revin si iti spun ca e imposibil, adica acele nu se refolosesc, cel putin dupa momentul critic in care au fost atatea persoane infectate, asta fiind in 89. practic astazi nici nu pot fi refolosite cele pentru analize, pentru ca se formeaza un cheag pe ac care impiedica refolosirea. dar e foarte bine ca esti grijulie, bravo, tot asa. Offline #21 2010-02-08 20:27:17
Re: posibil alergie?Lucrul de care ma tem e ca "ochii care nu se vad se uita"...si mai mereu ei uita mai repede si mai usor ca noi, se "consoleaza" mult mai repede cu altcineva... Dar poate ca ai dreptate ca lucrurile s-ar mai putea schimba...poate e adevarata zicala ca "nu aduce anul ce aduce ceasul" Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #23 2010-02-08 21:19:40
Re: posibil alergie?
Pai eu eram de parere ca e vorba de frecare, avand in vedere ca alergie propriu-zisa la latex nu am vazut documentata. Iritarea zonei eu zic ca explica usturimea. Acum depinde si de sensibilitatea locala a fiecareia, plus ca sincer nu stiu ce mai contin prezervativele de fapt. Am vazut alergie la manusi de latex, la chirurgi, dar nu era vorba de usturime, ci de o inrosire cuplata cu durere si vezicule, dar cum am zis, nu e o regula. Offline #24 2010-02-08 22:54:14Re: posibil alergie?Multumesc. Situatia a fost similara cu cea descrisa mai sus asa ca nu intru in detalii ca n-as spune nimic nou. Macar m-am lamurit Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|