homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor Urgent Masina de Spalat-3

#39 2007-12-21 01:02:25

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Ajutor Urgent Masina de Spalat

eu am una din aia cu bule de aer de la d.\si una indesit .... mai multumita sunt de cea de la indesit (are temperatura reglabila, rotatii reglaible (de la 800-400) program pt incaltaminte, articole sport, si costume, etc, are o optiune pt rufe foarte murdare , antisifonat).

#40 2007-12-21 11:15:01

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

loredana_tatiana a scris:

Eu am masina de spalat Indesit si sunt f multumita de ea.

subscriu !! mama a zis k dak s-ar strica vreodata, doamne fereste, mai bine nu am mai manca o luna decat sa spele rufele de mana lol

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#41 2007-12-21 11:21:51

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

daca ai luato la 1000 de rotati nu are cum sa ruleze mai jos si aveam eu la 100 de rotati indesit si iti dadeam si un tv sport la ea...bn nu a mea oferta la munca la mine wink

#42 2007-12-21 14:26:17

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu sunt foarte suparata pe masina Whirlpool. sa nu va luati. dupa un an jumate s-a stricat. a costat reparatia o gramada. mi-i ciuda ca nu am fost pe faza sa iau alta masina sad

iubesc+Camelia+Matei

#43 2007-12-21 14:28:04

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Soulfly,zikeai k tatal tau e expert in masini. Sunt curioasa de o parere (chiar dak faptul e consumat) De masinile arctic. Mai am frigider de la arctic si ne-a tinut slava domnului de ani si ani de zile smile Sa dea domnu sa fie si masina la fel

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#44 2007-12-21 15:17:33

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

o sa tine ca e firma buna din cate am inteles eu ... oricum ...frumos gest big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#45 2007-12-21 15:22:16

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

e buna ... sincer daca eu ii faceam asta lu mama credca imi dadea cu plicul in cap big_smile

love is a bird she need to fly...

#46 2007-12-21 15:36:24

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

Lelaina a scris:

Soulfly,zikeai k tatal tau e expert in masini. Sunt curioasa de o parere (chiar dak faptul e consumat) De masinile arctic. Mai am frigider de la arctic si ne-a tinut slava domnului de ani si ani de zile smile Sa dea domnu sa fie si masina la fel

L-am intrebat. A zis k nu stie exact modelul asta (ti-am zis, de 2 ani nu se mai ocupa) si nu stie exact ce are prin ea, dar cik arctic sunt rezistente de obicei, sunt facute in Romania intr-o fabrica turceasca dar componentele sunt italienesti deci sunt bune big_smile (ceva de genu..). A zis oricum k a vazut la nu stiu cine la tara si s-a mirat k aveau aia un arctic de nujt cati ani care inca mai mergea.. cu apa d-aia luata din putz.. smile deci.. creca ai facut o achizitie buna tongue

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#47 2007-12-21 16:09:25

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Lili_delfi a scris:

loredana_tatiana a scris:

Eu am masina de spalat Indesit si sunt f multumita de ea.

subscriu !! mama a zis k dak s-ar strica vreodata, doamne fereste, mai bine nu am mai manca o luna decat sa spele rufele de mana lol

exact! Si eu consider ca masina de spalat este cel mai util lucru din casa. Prefer sa se strice orice, dar nu Indy a mea (am botezat-o asa de la Indesit). Mi se scoala parul in cap cand imi amintesc cum frecam la mana sosetele sotului meu (schimba cate 2 perechi pe zi) cand eram gravida (dupa 2 perechi incepeau sa-mi tremure picioarele si ma durea spatele ingrozitor).

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#48 2007-12-21 18:20:12

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

same_soulfly a scris:

Lelaina a scris:

L-am intrebat. A zis k nu stie exact modelul asta (ti-am zis, de 2 ani nu se mai ocupa) si nu stie exact ce are prin ea, dar cik arctic sunt rezistente de obicei, sunt facute in Romania intr-o fabrica turceasca dar componentele sunt italienesti deci sunt bune big_smile (ceva de genu..). A zis oricum k a vazut la nu stiu cine la tara si s-a mirat k aveau aia un arctic de nujt cati ani care inca mai mergea.. cu apa d-aia luata din putz.. smile deci.. creca ai facut o achizitie buna tongue

Sarumana de info puss

Poor is the man whose pleasure depends on another

#49 2007-12-22 12:22:21

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

ralluka a scris:

eu am indesit si are 1000 de turatii pe care niciodata nu le folosesc pt ca se sifoneaza groaznic hainele. vezi ca la altex au super oferte...si iti recomand cu drag 800 sau mai putine turatii....

nu ai si functie antisifonare?...eu am tot indesit si folosesc 1100 turatii dar nu le sifoneaza

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#50 2008-03-30 23:11:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Ca tot mi s-au dat raspunsuri bune la aparatul foto....ma bag si aici, sa profit de sfaturile voastre rodnar
Am citit topicul si, dintre ce masini am vazut azi in magazin, mi-a ramas gandul la urmatoarele marci: gorenje, bosch, lg, whirlpool si indesit.

Acum, la gorenje ma gandeam de mult pentru ca mi-a recomandar marca o fosta cunostinta care a lucrat intr-un magazin de electrocasnice...spunea ca sunt foarte stabile si rezistente....insa atat gorenjele si boschul pe care le-am vazut si se incadreaza in bugetul meu au meniul cam slabut si nu poti face prea multe setari la ele...

La Lg am gasit una care avea capacitate de 7 kg si un sistem antialergeni...plus program special pentru hainele bebelusilor...
Indesitul iar are program pentru bebe si parca si baby lock...plus optiuni de programare, insa o colega de-a mea are o astfel de masina si nu e prea multumita....

Whirlpoolul iarasi e o varianta buna...poti seta rotatiile la stoarcere, are multe programe, baby care...insa iar am auzit lume care nu e multumita de marca...

In principiu, indesitul si whirlpoolul ar avea functiile pa care mi le doresc...in schimb gorenje si bosch sunt renumite pentru calitate, chia daca sunt mai "grosolane" si nuau multe functii...

Scuze ca  va innebunesc, dar chiar am nevoie de sfaturile si experienta voastra!

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-03-30 23:11:52)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#51 2008-03-30 23:12:22

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu am indesit si sunt super multumita de ea, plus ca poti sa faci o gramada de programe cu ea;mai ales ca are si programul sport de 30 de min wink si poti sa fixezi si rotatiile pe minut, are multe optiuni

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-30 23:12:53)

#52 2008-03-31 07:53:42

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

gorenje am si eu si din cate am inteles de la o colega care si ea cauta acum masina cica toate in afara de gorenje si bosh au cuve de plastic sau fibra...astea 2 bosh si gorenje care e tot de bosh facuta au cuve de inox...acuma nu stiu prea multe ca nu ma pricep

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#53 2008-03-31 08:16:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu nu am mari pretentii de la o masina de spalat doar sa faca ea treaba asta in locul meu rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#54 2008-03-31 10:04:05

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Indesit am si eu, e super programul sport! in 30 min, sunt gata hainele big_smile

#55 2008-03-31 10:08:18

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu am whrilpool sumt multumita de el ,am de 1 an ,inainte am avut indesit si nenorocul meu a fost ca am nimerit pe una rea ,dupa ce sa gatat termenu de garantie 3 ani sa stricat compiuteru,am dus la reparat si a zis ca coasta cat o masina noua.acum ma intereseaza sa faca treaba ca mult spal dupa pitic ,aproape zilnic

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#56 2008-03-31 10:09:29

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nicolle_rox a scris:

Ca tot mi s-au dat raspunsuri bune la aparatul foto....ma bag si aici, sa profit de sfaturile voastre rodnar
Am citit topicul si, dintre ce masini am vazut azi in magazin, mi-a ramas gandul la urmatoarele marci: gorenje, bosch, lg, whirlpool si indesit.

Acum, la gorenje ma gandeam de mult pentru ca mi-a recomandar marca o fosta cunostinta care a lucrat intr-un magazin de electrocasnice...spunea ca sunt foarte stabile si rezistente....insa atat gorenjele si boschul pe care le-am vazut si se incadreaza in bugetul meu au meniul cam slabut si nu poti face prea multe setari la ele...

La Lg am gasit una care avea capacitate de 7 kg si un sistem antialergeni...plus program special pentru hainele bebelusilor...
Indesitul iar are program pentru bebe si parca si baby lock...plus optiuni de programare, insa o colega de-a mea are o astfel de masina si nu e prea multumita....

Whirlpoolul iarasi e o varianta buna...poti seta rotatiile la stoarcere, are multe programe, baby care...insa iar am auzit lume care nu e multumita de marca...

In principiu, indesitul si whirlpoolul ar avea functiile pa care mi le doresc...in schimb gorenje si bosch sunt renumite pentru calitate, chia daca sunt mai "grosolane" si nuau multe functii...

Scuze ca  va innebunesc, dar chiar am nevoie de sfaturile si experienta voastra!

cand mi-am luat masina am fost cu mamja care are super experienta cu masinile...doar spala zilnic 2-3 masini...big family... si mi-a recomandat indesit. o am de 2 ani si sunt multumita de ea.

mami de minuni hjarta

#57 2008-03-31 11:36:59

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

indesit am si eu...tot...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.