homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor Urgent Masina de Spalat-4

#58 2008-03-31 17:14:16

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: Ajutor Urgent Masina de Spalat

am ajuns si eu de pe drumuri...mersi fetele pentru raspunsuri, sunteti niste dragute! puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#59 2008-03-31 17:23:11

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

aaa...ddeci doar ne-ai testat? vroiai sa vezi daca suntem dragute? tongue

mami de minuni hjarta

#60 2008-03-31 17:30:20

Soleil
Addicted member

ntz ntz ntz.....of cum glumesti tu cu mine...si mie mi d-inchid uochii di uobuoseala...rotfl

pai ce sa zic, nu m-am hotarat inca? v-am citit parerile, le-am luat i clacul, mi-am delimitat optiunile...si...la magazin o sa am mai putine variante din care sa aleg...of of of, greu mai ?i cu tini!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#61 2008-03-31 17:32:42

o'hara
Platinum member

rotfl

mami de minuni hjarta

#62 2008-03-31 17:35:23

Soleil
Addicted member

r?zi tu, r?zi tu...dar nu vezi că nici nu mai scriu bine de somn?cred că ma bag la un nani mic...I'll be back!

Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-03-31 17:39:50

o'hara
Platinum member

somn usor puss

mami de minuni hjarta

#64 2010-03-03 19:56:15

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

N-avea rost să mai deschid un topic, aşa că scriu aici.

Am spălat azi perdeaua de la cada din baie la maşina de spălat..şi am uitat să dau jos inelele de plastic ce se prindeau pe bară, aşa că s-au spălat şi alea. Problema e că un inel a intrat (Dumnezeu ştie cum) sub cuvă şi face zgomot c?nd rotesc de ea. dumbom

?ntrebarea e: cum scot eu inelul ăla de sub cuvă şi ce se poate ?nt?mpla dacă ?l las acolo?  neutral

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-03-03 19:56:26)

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#65 2010-03-03 20:43:51

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

scarlet poate sa rugineasca,normal de la apa sau sa ajunge mai stiu eu pe unde...cel mai bine ar fi sa chemi pe nenea x care se ocupa de asa ceva...si sa-l scoata...eu nu l-as lasa acolo k in loc sa-i dau lu ala 50lei dau 10mil pe o alta masina de spalat...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#66 2010-03-03 22:49:00

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Se poate defecta pompa.Eu te sfatuiesc sa apelezi la firma care asigura service-ul chiar daca este postgarantie.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#67 2010-03-04 19:11:52

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

..si asta cat mai repede smile

#68 2010-06-06 14:19:13

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

nu stiu daca e topicul potrivit, dar in alta parte nu am stiut unde sa scriu, dar pentru fetele din Timisoara, stiti cumva magazine electocasnice second hand, de unde as putea sa-mi iau un frigider si masina de spalat? ca de noi nu am bani deocamdata sa-mi iau si nici la casa mea nu stau inca ca sa zic ca le vreau nou-noute....ne-am mutat recent si frigiderul este unul cat se poate de mic si masina de spalat nu au si am mare nevoie de ele....

#69 2010-06-06 19:30:23

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

kreed a scris:

nu stiu daca e topicul potrivit, dar in alta parte nu am stiut unde sa scriu, dar pentru fetele din Timisoara, stiti cumva magazine electocasnice second hand, de unde as putea sa-mi iau un frigider si masina de spalat? ca de noi nu am bani deocamdata sa-mi iau si nici la casa mea nu stau inca ca sa zic ca le vreau nou-noute....ne-am mutat recent si frigiderul este unul cat se poate de mic si masina de spalat nu au si am mare nevoie de ele....

www.masinidespalat.ro

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#70 2010-06-06 19:34:50

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Scarlet_Autumn a scris:

N-avea rost să mai deschid un topic, aşa că scriu aici.

Am spălat azi perdeaua de la cada din baie la maşina de spălat..şi am uitat să dau jos inelele de plastic ce se prindeau pe bară, aşa că s-au spălat şi alea. Problema e că un inel a intrat (Dumnezeu ştie cum) sub cuvă şi face zgomot c?nd rotesc de ea. dumbom

?ntrebarea e: cum scot eu inelul ăla de sub cuvă şi ce se poate ?nt?mpla dacă ?l las acolo?  neutral

depinde unde au ajuns....

daca NU mai e in garantie deci nu mai reprezinta o pb ruperea sigiliului, poti incerca sa ii scoti capacul din spate sa vezi dc au ajuns intr-un loc de unde sa le poti recupera usor si, poti verifica filtrul  de scame, sa nu fi ajuns vreuna pe acolo (
filtrul de scame e undeva in partea din fata a masinii, undeva jos.ar trebui sa fie o masca in partea de jos a masinii pe care o tragi si are o crestie rotunda pe care o scoti prin rotire si verifici dc e acolo-vezi ca iese mai greu).nu iti faci probleme. filtrul de scame teoretic ar trebui scos si curatat dupa fiecare spalare.

daca nu gasesti nimic sau si mai bn dc masina e inca in garantie chemi pe cineva de la service care va desface tamburul si va recupera inelele.

bafta!

Ultima oara a fost editat de bela (2010-06-06 19:35:38)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#71 2010-07-18 14:51:14

daniela27
New member
Inregistrat: 2009-02-03

buna fetelor ma gasit azi la oferta Masina de spalat Daewoo DWD-M8031 la doar 899 lei si as vrae sa o cumpar ce parere aveti e buna  ca nush ce sa fac?

#72 2010-07-19 10:34:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

raportul calitate pret,eu zic k este destul de ok.dar eu una m-as orienta spre un alt tip de masina.de exemplu,as alege ceva care sa aiba calitatea A+,peste 1000rpm,mai multe functii decat aceasta(antisifonare,uscare,etc).

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#73 2010-07-19 11:04:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu zic ca e ok.. are o groaza de programe din ce am vazut eu pe net smile Intradevar, are clasa A, dar intre A si A+ nu e o diferenta mare. E super ca are capacitate de 6 kg (a mea are doar 5), si buton din ala de blocare. Eu as cumpara-o smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.