|
Nu esti logat.
Virginitatea la baieti#1 2007-12-19 22:46:17
virginitatea la baietio mare dilema pt mine, e cum trebuie sa te porti cu un baiat virgin. eu am ceva experienta (2 la numar), iar el deloc. cum sa procedez? Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #2 2007-12-19 22:47:51
Re: virginitatea la baietiasa cum simti tu ca e mai bine pt amandoi;daca la primii doi "ti-a iesit bine", fa si cu asta la fel Offline #3 2007-12-19 22:53:05
Re: virginitatea la baieti
primii doi aveau ei experienta, acesta nu, si imi cam creaza emotii, k cica trebuie sa-l invat eu...of greu ii:( Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #4 2007-12-19 22:53:32
Re: virginitatea la baietisuper tare..ce n`as da sa am si eu un virgin sa`l invat eu ce trb si cum trb #5 2007-12-19 22:59:37
Re: virginitatea la baietistiu k e "tare", k mno, rar mai prinzi baieti asa, si sa vedeti ce scumpel ii, ma refer la felul lui de a fi in principal...da mi-e o frica..., chiar as vrea sa se intample "momentul mult asteptat" cu mine, ar fi ceva f frumos pt amandoi Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-19 23:02:09
Hmm mie mi-a ajuns, am avut parte de 4 virgini Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-12-19 23:04:08) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2007-12-19 23:04:30
Re: virginitatea la baietisi nu te astepta la focuri de artificii din prima adica daca omul termina prea repede, nu te arata dezamagita... sau daca nu termina deloc sau mai stiu eu ce se intampla... savurati momenul pur si simplu, fara pretentii prea mari sau prea mici Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-12-19 23:06:09
Re: virginitatea la baietiwow vdaiana, 4 virgini..buna treaba, si nici unul nu ti-a dat emotii?, k nu o sa se descurce sau stiu e ce?" virginu meu" e cam timid si de asta ma tem mai tare. povesteste-mi la tine cum a fost cu the first virgin:P Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #9 2007-12-19 23:29:28
Re: virginitatea la baietiLa first virgin eram si eu virgin, deci aveam amandoi un pic de emotii. Dar a decurs foarte bine, fara incidente sau accidente. N-a fost ceva planuit, a fost un moment spontan. Ne cunosteam de destul timp, ne cunosteam trupurile fara sa fi facut pana atunci dragoste asa ca tot farmecul a stat in acea prima penetrare. N-as zice ca eu sau el am fost cu initiativa, pur si simplu ne-am completat foarte bine. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-12-19 23:33:01
Re: virginitatea la baietioki, ms tare mult , chiar incepe sa-mi surada ideea:D Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #11 2007-12-19 23:51:52
Re: virginitatea la baietiuh andreea maine va fi prea tarziu. maine nu o sa mai fiu. Offline #12 2007-12-20 00:07:43
Re: virginitatea la baieti1 daca e timid ajutal si zi ca nu se va intampla nimci Offline #13 2007-12-20 10:21:05
Re: virginitatea la baietiok, ms mult de sfaturi, o sa va anunt cum o sa fie...dak o sa fie;) Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #14 2007-12-20 12:41:16
Wow! Unul dupa altul? Offline #15 2007-12-20 13:30:53
super... simtatic.... Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #16 2007-12-20 15:36:17
Re: virginitatea la baietigandestete k si tu ia avut un inceput.....si poate si tu ai avut niste asteptari de la pers cu care s-a intamplat pt prima data........si incearca sa il pui pe el in valoare mai mult , sa nu ii dai senzatia k el e cel virgin si prost si k tu le stii pe toate.........distractie placuta sa aveti Offline #17 2007-12-20 16:19:56
Re: virginitatea la baietidistractie placuta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #18 2007-12-20 17:10:34
da it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #19 2007-12-20 17:36:31
yup "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|