homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii astia...-3

#39 2008-01-15 02:59:08

aliciaalexandra
New member
Inregistrat: 2008-01-12

Re: Barbatii astia...

ank-su-namun..mi-a placut inceputul povestei tale, dar p parcurs m-am intristat si park mi-a dat cineva cu parul in cap ..cand am auzit faza cu "recuperarea dupa o relatie de 4 ani"..pt ca mi-am dat seama din start ca nu e ceva serios.poate fi ceva serios numai in momentul cand lupti pentru asta, cand iti dai silinta, cand iti pasa.eu , am fost in situatia lui..daca pot spune asa.voiam sa uit o veche iubire, mi-am gasit alinarea(sau cel putin asa am crezut) intr-un super baiat..la inceput si el stia ca eu vreau doar sa-l uit pe fostul.a acceptat.totul a fost frumos, as putea spune chiar superb,credeam ca o sa ma marit cu el (in viitor), insa cand fostul meu iubit si-a facut aparitia,dupa un an d zile ,cand credeam ca l-am uitat..am dat cu piciorul la relatia mea "salvatoare" la momentul acela pt a ma reimpaca la dragostea vietii mele. credeam k l-am uitat, ba chiar imi propuneam sa il urasc si sa-l iubesc pe noul iubit, insa destinul a facut sa ma reimpac cu fostul iubit si sa ne dam o ultima sansa.pentru ca asa s-a pus problema..ca o ultima sansa pt ca deja trecusera 5 ani de cand ba stateam impreuna , ba nu stateam.si am renuntat la celalalt pt a incerca sa ating fericirea cu fostul.si iata-ma si acum, dupa un an si vreo 4 luni tot cu fostul meu iubit, cu cel pe care voiam sa-l uit, ne iubim mai mult ca oricand. la noi poate a fost o alta situatie. tot ce vreau sa-ti spun e ca mie mi-a fost foarte greu sa ma despart de iubitul pe care il aveam la momentul acela pt a ma reimpaca la actualul, desi ajunsesem sa cred k il iubesc, si totusi l-am lasat pt iubitul meu de azi; insa nu pot garanta ca acestui baiat ii va parea rau de tine sau va face ceva pt tine.poate ca inca nu a fost suficient timp sa se clarifice sentimentele lui nici fatza de tine, nici fatza de fosta lui iubita.nimeni nu poate sti vreodata ce a fost in spatele cauzei despartirii lor si nimeni nu poate sti inca daca mai au sanse de reimpacare. cert e ca singura persoana care va suferi daca e sa nu tzina relatia asta a voastra, vei fi tu.sau, doamne ajuta, poate chiar vei fi castigatoarea, vei reusi sa-l faci s-o uite pe fosta si sa il faci s ate iubeasca pe tine.eu stiu ca l-am facut sa sufere pe fostul meu iubit reimpacandu-ma cu actualul, dar asa am considerat la momentul respectiv ca e bine si el a inteles.sper sa fi facut legerea buna si sa nu ma caiesc mai tarziu. si sper ..ca si tu sa fii fericita indiferent de alegerea pe care o vei face.daca vrei sa mai vb..lasa-mi id-il tau.pupici.a!scuza-mi scrisul si exprimarea: se datoreaza oboselii si tastaturii care nu ma mai asculta.pup

Ultima oara a fost editat de aliciaalexandra (2008-01-15 03:06:09)

#40 2008-01-15 09:28:03

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

ai perfecta dreptate in ceea ce spui si stiu ca nu cred ca va putea fi ceva serios intre noi,cu toate ca e si distantza asta mare intre noi,plus ca el mi-a zis ca nu vrea pe cineva stabil inca,poate mai incolo...cine stie.oricum,uite id-ul meu de meesg....puisor_666.

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#41 2008-01-15 09:40:35

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

cred   k   ar  fi  bine   sa  faci  si  u  la  fel  k  el....adik   sa  va  simtiti  bine  impreuna  si  doar  atat, dc  se  va  infiripa  ceva  seios  cu  atat  mai  bine....dc  nu , macar  de  distractie  sa  aveti  parte smile ...vb  aia  traieste  clipa, k  si  cand  ar  fi  ultima smile

#42 2008-01-15 11:58:48

Ank-Su-Namun
Sr. member

ata ma tot gandesc cum ar fi daca ar fi dar in sufletul meu stiu care-i raspunsul si 90% stiu cum se va sfarsi toata chestia asta dar cum este proverbul vechi : "sperantza moare ultima" asa fac eu in momentul de fata.ma gandeam sa-i fac o surpriza de Pasti si sa-l chem aici la mine,am batut eu ceva apropo mai demult si i-a suras idea.toate ca toate dar nu stiu daca ar fi solutia potrivita,ar putea veni aici,ne-am simti bine impreuna si poate ar merge inapoi acasa si am fi la fel ca si akuma sau poate mie mi s-ar pune "pata" rau pe el si tot eu as avea de suferit.nicicum nu-i bine,daca-l las in pace imi va fi ciuda de ce nu am incercat,daca voi incerca voi judeca mult prea mult lucrurile si voi fi tot timpul "stresata" sa nu cumva ajung sa sufar.am ajuns sa ma strseze pe mine toata situatia astea aiurea,nu ma mai suport eu pe mine ca tot stau asa aiurea si ma gandesc fara rost..sad

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#43 2008-01-15 14:03:16

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pai sti qm e bobita,pana nu te inseala partenerul nu iti dau seama k iti lipseste ceva si k nu ii oferi suficient de multe.de aceea s-a skimbat si sotul tau

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#44 2008-01-16 02:18:02

Ank-Su-Namun
Sr. member

deci...este asa cum ma asteptam si cum imi imaginam ca va fi,rece si aiurea asa cum l-am cunoscut la inceput.o.k. daca el vrea asa pot sa joc si eu "cartea indiferentei" si sa "moved on"...pacat,poate era ceva dar n-a fost sa fie.va curge multa apa pe Tamisa pana sa-l gasesc pe "The one"...sad

#45 2008-02-12 20:39:07

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

fetelor am citit mesajele voastre...interesante pareri..stiti ce mi-a zis la un moment dat prietenul meu? k asa e in natura barbatului...insa tot acasa se intorc! am mai citit undeva ca barbatii au  nevoie de un loc sa faca sex..femeile de un motiv. si acu sa fim sincere intre noi: ce e mai grav sa va insele cu sufletul sau doar sa-si satisfaca un capriciu?
va pun si un link interesant http://www.kudika.ro/articol/relatii/47 … batii.html

Ultima oara a fost editat de deea87 (2008-02-12 20:39:38)

#46 2008-02-12 20:41:58

skumpi
Vizitator

un lucru e clar...nu`i putem baga pe toti in aceiasi oala...

" De ce insala barbatii? Pentru ca pot, pentru ca noi, femeile, cedam, pentru ca ei se gandesc ca daca noi am afla, i-am ierta deoarece ne gandim mult mai mult ca ei la a mentine o familie unita mai ales atunci cand intervine si un copil in ecuatie " mare dreptate are...buga

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-12 20:43:52)

#47 2008-02-12 20:43:15

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

da e f interesant...  oricum eu totusi mai cred ca sunt si barbati care nu inseala ... big_smile naiva sau cum vreti sa imi ziceti tongue eu cel putin am mare incredere in el pana la proba contrarie ... si nush sincer daca as trece peste o chestie deasta

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#48 2008-02-12 20:44:47

skumpi
Vizitator

dida a scris:

da e f interesant...  oricum eu totusi mai cred ca sunt si barbati care nu inseala ... big_smile naiva sau cum vreti sa imi ziceti tongue eu cel putin am mare incredere in el pana la proba contrarie ... si nush sincer daca as trece peste o chestie deasta

da normal asa si eu...n`am dc sa`l banuiesc sau sa gandesc rau d el cand nu`mi da nici cel mai mik motiv...ar trb sa fiu batuta in cap dumbom

#49 2008-02-12 20:46:51

deea87
Full member

eu..daca as afla as avea sufletul sfasiat mai mult ca sigur...dar sincer..cred k l as ierta...

#50 2008-02-12 20:49:49

skumpi
Vizitator

deea87 a scris:

eu..daca as afla as avea sufletul sfasiat mai mult ca sigur...dar sincer..cred k l as ierta...

hm...depinde d circumstante...nu strig in gura mare k nu l`as ierta...dar nici k l`as ierta...degeaba dam noi pronosticuri acum k atunci cand suntem in situatie...nu mai stim pe ce lume traim lol
eu nu concep sa ma insele...ar insemna k ceva scartaie si se rupe..si cand se rupe ceva intr`o relatie...niciodata nu va mai fi la fel...roll

#51 2008-02-12 20:50:37

rrammonna
Diamond member

sa sti deea k uneori ma gandesc si eu la faptul k nu l-as ierta.dar cu alte okazii ma gandesc cat de mult il iubesc si ma cam pune p ganduri.dar si dak l-as ierta,relatia noastra nu va mai fi niciodata la fel.se va duce tot p apa sambetei

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#52 2008-02-12 20:52:18

deea87
Full member

odata ce ierti se presupune k uiti tot..de aceea mi se pare o mare tampenie sa ii ierti un lucru si la fiecare cearta sa pomenesti de el si sa ii scoti ochii..asta nu inseamna " a ierta "

#53 2008-02-12 20:54:16

rrammonna
Diamond member

nu ma refeream k i scoti okii.poti sa taci din gura.dar knd veti face dragoste ,etc iti trece prin minte cum a facut-o el q vreuna.taci si le faci.eu zic k am dreptate

#54 2008-02-12 20:57:25

skumpi
Vizitator

deea87 a scris:

odata ce ierti se presupune k uiti tot..de aceea mi se pare o mare tampenie sa ii ierti un lucru si la fiecare cearta sa pomenesti de el si sa ii scoti ochii..asta nu inseamna " a ierta "

se presupune...lol

da vezi u ca tot tp apare sentimentu ala urat...intrebari peste intrebari...etc`...
ca sa treci peste asemenea chestie e nevoie de multa "munca" neutral
nici nu vreau sa ma gandesc sincer...k am mai trecut prin de`astea odata si am ramas cu traume rotfl

#55 2008-02-12 20:57:27

deea87
Full member

stii ramona..pe mine.. m ar durea mai tare sa aflu k m a inselat si cu sufletul decat ca a facut o sa si satisfak un capriciu sau sa si demonstreze lui cat este el de macho..si oricum..nu toti..dar majoritatea barbatilor procedeaza asa..fie k ne place fie k nu..sad

Ultima oara a fost editat de deea87 (2008-02-12 20:58:17)

#56 2008-02-12 20:58:35

skumpi
Vizitator

deea87 a scris:

stii ramona..pe mine.. m ar durea mai tare sa aflu k m a inselat si cu sufletul decat ca a facut o sa si satisfak un capriciu sau sa si demonstreze lui cat este el de macho..si oricum..nu toti..sa majoritatea barbatilor procedeaza asa..fie k ne place fie k nu..

pe oricine...peste o partida de sex sau un sarut poti trece dar cand sunt sentimente la mijloc e clar ca esti in plus...vorbesc in postura d cel inselat roll

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-12 20:59:02)

#57 2008-02-12 20:59:35

deea87
Full member

nasol skumpi sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.