homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii astia...-5

#77 2008-02-21 14:05:29

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

Re: Barbatii astia...

si tot asa se spune ca  orice femeie are o latura usuratica,asa e si cu cei de care zici tu ca nu se arata.eu cred ca exista si barbatii cu capul pe umeri,cu pricipii si valori morale

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#78 2008-02-22 10:25:08

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

bobita a scris:

hai,mai,sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala,ca nu merita! nici noua nu ne place cand suntem toate incadrate in aceeasi categorie

pai nu-i bagam pe toti in aceiasi oala k e clar k nu sunt toti la fel tongue important e sa stim noi sa ii manevram in functie de model wink astfel incat sa ne fie noua bine wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#79 2008-02-22 10:26:20

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

deadrose a scris:

bobita a scris:

hai,mai,sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala,ca nu merita! nici noua nu ne place cand suntem toate incadrate in aceeasi categorie

pai nu-i bagam pe toti in aceiasi oala k e clar k nu sunt toti la fel tongue important e sa stim noi sa ii manevram in functie de model wink astfel incat sa ne fie noua bine wink

adica sa le facem instructiuni de folosire pe categorii rotfl

#80 2008-02-22 10:27:27

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ralluka a scris:

deadrose a scris:

bobita a scris:

adica sa le facem instructiuni de folosire pe categorii rotfl

aha big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#81 2008-02-22 11:13:05

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

exista si exceptii,este adev ca majoritatea sunt niste porci si nu merita osteneala,dar sunt altii pt care doar familia conteaza,doar pe sotie o iubesc si o doresc,iar alte femei sunt zero in fata lor wink

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#82 2008-02-22 11:18:58

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

adica al meu

#83 2008-02-22 11:21:08

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

si al meu hjarta of,e asa scump big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#84 2008-02-22 11:22:05

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

adica al meu

si al meu.... sper sa-l tina si sa nu-l apuce pe la 40 de ani criza barbatului de varsta mijlocie... rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#85 2008-02-22 13:15:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Ank-Su-Namun a scris:

eu cel putin am ajuns la concluzia ca nicum nu-i bine...daca esti intr-o relatie si esti inselata ti-e ciuda de ce ai fost proasta si l-ai crezut,daca esti tu ceea care inseala si te prinde ti-e ciuda de ce nu ai fost mai destepata...am observat de un timp incoace ce le place barbatilor,o tipa fara complexe,un buddy-fuck pe care sa o sune atunci vrea el si fara implicari sentimentale...cred ca-i ceea mai buna situatie,decat sa ne stresam cu intrebari inutile de genu : "de ce nu suna?" , "oare e cu alta?" , "ce-s cu atatea id-uri pe meesg.?" ......si lista poate continua,in ochii lor daca o fata este de treaba si la locul ei e proasta.daca nu are o relatie stabila inseamna ca-i "bitch"...cum e bine pana la urma? nicicum.... de ce sa nu ne intoarcem impotriva lor si sa0i folosim si noi pe ei drept "bitch"...eu asa am inceput sa fac... lol lol lol

eu nu-s de acord... adica ce, exista numai variante "el inseala"/"eu insel"? e chiar asa de exclus sa ne fie bine unul cu altul? hai sa nu spun "pana la adanci batraneti"... dar macar un "delta t" oarecare? eu am prieteni baieti, dintre care unii mai "fluturasi"... si stiu de la ei ca barbatii nu apreciaza femeile de tip buddy-fuck. cu alte cuvinte, ori esti "buddy" (si atunci stai cu el la o bauta toata noaptea si discutati si radeti... si apoi fiecare pleaca la el acasa, eventual fiecare la partenerul sau) ori esti "fuck" (si atat). de fapt, chiar si combinatia "buddy-fuck" mi se pare utopica pt o femeie. in momentul in care esti "buddy", prietena cu un tip, atunci se presupune ca tii la el si-ti place ca individ, il admiri bla bla. daca peste asta se suprapune si sexul, atunci mi se pare imposibil (cel putin in societatea si modul de gandire in care traim noi si care ne-a impregnat, fie ca ne place sau nu) sa nu te implici emotional.... si nici nu cred ca asta ar trebui sa fie dezideratul, din contra, sunt o femeie de aia de moda veche care crede inca in implinirea si evolutia afectiva a celor doi in cadrul cuplului.

imi amintesc o discutie cu iubi... el spunea ca i-ar placea sa existe si la noi poligamia, barbatul ar avea alaturi laturi, firi si varste feminine diferite, care s-ar completa reciproc, iar el ar fi atat de implinit, incat ar putea fi mai bun cu toate (decat cu o singura femeie, care, oricat ar fi de buna, lasa loc unor dorinte neimplinite sau nu se sincronizeaza mereu nevoilor lui). pe mine m-a bufnit rasul... i-am zis ca, din punct de vedere al fiecarei femei in parte, ar fi ok, fiecare si-ar gasi in el sufletul pereche si ar fi implinita afectiv. dar el, "saracul"... ce ar avea sufletul lui? o jumatate "compozit" din caracteristicile care ii plac la fiecare din cele x femei cu care sta?

un alt model social ar fi cazul unui trib izolat (nu mai stiu care si de unde), unde exista obiceiul ca, de la varsta apta pt reproducere, tinerii sa locuiasca o vreme la comun, sa se cunoasca sexual si afectiv... iar apoi, cand se "casatoresc", sa nu mai existe "divorturi"... pt ca, si asa, ii stii pe toti ceilalti.. ce sa vrei sa incerci nou? doar ca... e la fel de SF, asta merge la un grup mic si fara altfel de preocupari... deci, oameni buni, tot la casnicia "traditionala" ramanem!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#86 2008-02-22 13:32:24

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

mda...  l-am iertat... :f?rbannad:  si tot ce am citit la topicul asta m-a rascolit profund neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.