|
Nu esti logat.
Barbatii astia...-5#77 2008-02-21 14:05:29
Re: Barbatii astia...si tot asa se spune ca orice femeie are o latura usuratica,asa e si cu cei de care zici tu ca nu se arata.eu cred ca exista si barbatii cu capul pe umeri,cu pricipii si valori morale mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #78 2008-02-22 10:25:08
Re: Barbatii astia...
pai nu-i bagam pe toti in aceiasi oala k e clar k nu sunt toti la fel important e sa stim noi sa ii manevram in functie de model astfel incat sa ne fie noua bine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #79 2008-02-22 10:26:20
adica sa le facem instructiuni de folosire pe categorii Offline #80 2008-02-22 10:27:27
aha http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #81 2008-02-22 11:13:05
Re: Barbatii astia...exista si exceptii,este adev ca majoritatea sunt niste porci si nu merita osteneala,dar sunt altii pt care doar familia conteaza,doar pe sotie o iubesc si o doresc,iar alte femei sunt zero in fata lor ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#82 2008-02-22 11:18:58#83 2008-02-22 11:21:08
Re: Barbatii astia...si al meu of,e asa scump ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #84 2008-02-22 11:22:05
si al meu.... sper sa-l tina si sa nu-l apuce pe la 40 de ani criza barbatului de varsta mijlocie... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #85 2008-02-22 13:15:50
eu nu-s de acord... adica ce, exista numai variante "el inseala"/"eu insel"? e chiar asa de exclus sa ne fie bine unul cu altul? hai sa nu spun "pana la adanci batraneti"... dar macar un "delta t" oarecare? eu am prieteni baieti, dintre care unii mai "fluturasi"... si stiu de la ei ca barbatii nu apreciaza femeile de tip buddy-fuck. cu alte cuvinte, ori esti "buddy" (si atunci stai cu el la o bauta toata noaptea si discutati si radeti... si apoi fiecare pleaca la el acasa, eventual fiecare la partenerul sau) ori esti "fuck" (si atat). de fapt, chiar si combinatia "buddy-fuck" mi se pare utopica pt o femeie. in momentul in care esti "buddy", prietena cu un tip, atunci se presupune ca tii la el si-ti place ca individ, il admiri bla bla. daca peste asta se suprapune si sexul, atunci mi se pare imposibil (cel putin in societatea si modul de gandire in care traim noi si care ne-a impregnat, fie ca ne place sau nu) sa nu te implici emotional.... si nici nu cred ca asta ar trebui sa fie dezideratul, din contra, sunt o femeie de aia de moda veche care crede inca in implinirea si evolutia afectiva a celor doi in cadrul cuplului. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #86 2008-02-22 13:32:24
Re: Barbatii astia...mda... l-am iertat... :f?rbannad: si tot ce am citit la topicul asta m-a rascolit profund There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|