|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA-52#970 2007-08-14 18:42:34
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAexact VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #971 2007-08-15 14:48:27
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmaine e ultima pastila din folie.pot sa o fac linishtita si fara masuri suplimentare de protectie,de exemplu in seara asta?sau maine? Offline #972 2007-08-15 14:50:50
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAcat iei ac. nu ai perioada fertila,poti sa ai contact in seara asta linistita esti protejata de mult si in pauza de 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #973 2007-08-15 14:52:53
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmultumesc de raspuns...cu toate k urasc ac din kuaza k am nishte depresii in unele zile si ptru spottingul de la inceput,acum incep sa le iubesc:D safe sex is better than cu 'caciulitza'..mai putin stresant:P Offline #974 2007-08-15 14:54:42
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA
"Ametita" de mine a revenit! Am fost ieri la medicul de familie si i-am spus de ameteli si acufene. Mi-a spus ca e posibil sa fie de la antibebe, trebuie sa se obisnuiasca organismul etc. Intr-adevar, nu mai ametesc atat de puternic ca in primele 3 luni si nu intotdeauna cand ma ridic din pat, uneori e ok. Doctoressa ce parere ai? Medicul meu nu m-a convins, mai ales ca intr-un post anterior mi-ai spus ca ar putea fi o problema de alta natura. Offline Publicitateloading...
#975 2007-08-15 15:45:59
Re: YASMIN PRO SAU CONTRApai ET, trebuie investigat...tensiune, glicemie, calciu, hemograma, etc..daca ies bine ne gindim la pastile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #976 2007-08-15 16:02:48
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAMultumesc pt. raspuns! Tensiunea e 11, a spus ca e ok...In urmatoarele zile o sa fac hemograma, glicemia, siderimia, sumarul de urina. Astea sunt cele indicate de dansa (m-am dus cu talonul din cadrul programului national). Ma gandeam si la TGO si TGP...Revin cu rezultatele curand! Offline #977 2007-08-15 16:37:25
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmerita facut tgo si tgp, habar nu am de ce nu ti le-a dat...era bun si calciul ionic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #978 2007-08-15 16:44:52
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAsi eu am ameteli cand ma ridic brusc,vad negru cateva secunde sau ma ia cu lesin,dar nu am dat importanta,si nu cred ca este de la pastile,cred ca e din cauza ca nu mananc regulat si normal...sunt si putin ipohondra...si nu mai vreau sa dau importanta tuturor simptomelor .... de azi ma bag la verificari:ecografie abdominala,ginecologie...s.a. Dear Cupid,next time hit both ! Offline #979 2007-08-15 17:03:20
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAIceBody, si eu mi-am spus ca sunt definitia ipohondriei, insa citind carticica de la Yasmin din scoarta in scoarta am vazut ca e cazul sa ma alarmez cand sunt prezente ametelile (sau lesinul) pt. ca poate fi semn de tromboza...adica in cel mai rau caz poate face "poc" la cap (am asociat cu acufenele). E normal sa ametesti cand te ridici brusc,insa nu am mai patit asa, totul a inceput de cand am inceput sa iau ac. Mai degraba exces de zel, pentru a ma incadra in definitie. Offline #980 2007-08-16 10:41:17
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAMda..la ecografie mi-au iesit urmatoarele: Ultima oara a fost editat de IceBody (2007-08-16 10:42:44) Dear Cupid,next time hit both ! Offline #981 2007-08-16 14:19:13
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAanexa nu inseamna ovar....anexa inseamna trompa+/- ovar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #982 2007-08-16 14:39:22
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAatunci inseamna ca e trompa? .... ca am probleme de cand m-am operat de apendicita,era inflamata si nu i-am dat importanta...e posibila o extrauterina? Dear Cupid,next time hit both ! Offline #983 2007-08-16 15:00:44
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAnu, nu cred ca e extrauterina. cred ca e o banala anexita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #984 2007-08-16 15:23:17
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmultumesc mult de tot.acum realizez ca m-am operat degeaba de apendicita,era tot trompa,mi`a zis doctorul...Bun si ce sa fac pana ma duc la doctor ca am si stari de voma,dureri de cap si ma inteapa asa.sapt viitoare merg la doctor Dear Cupid,next time hit both ! Offline #985 2007-08-17 19:41:56
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAsalut persifona...vad ca doar tu esti online o intrebare am daca se poate :-? hmm am inceput sa iau Yasmin de 3 zile..in seara asta ar fi a 4 a pastilutza cm ma tinea inainte sa iau antibebe aprox6-7 zile..acum ma tinut 3.. dar cred k e normal nu? si intrebarea mea e.. in timp ce ai sppoting poti intretine relatii sex:-s? adik voi ati facut`o ? mentionez k nu e abundent deloc... ms va pup:* Offline #986 2007-08-17 19:46:19
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAe normal sa se micosreze cantitatea/ durata menstruatiei, e de la pastilute. cat despre spotting, poti sa faci sex fara probleme si in timpul lui... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #987 2007-08-17 20:54:17
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAnu te-am vazut mersiiii frumos:D pe tine te-am tinut minte k de fiecare data mi-ai raspuns si iti multumsc...din pacate se amana totul pana in weekend :-< thats life ink nu am simtit nici un efect sa zic asa din cauza la antibebe... sau e prea devreme? ameteli sau durere d cap..greturi...deloc.. si cu starea de foamne..inainte papam mai mult...acum..c sa zic ramane da vazut :-) pusici ivy:* Offline #988 2007-08-17 20:57:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAfoarte bine ca nu ai efecte secundare de la pastile .efectele astea pot sa apara in primele 3 luni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|