|
Nu esti logat.
Cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?-2#20 2007-12-30 00:25:12
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?
asa a fost si la mine. sexul a venit sa completeze. si din fericire, suntem compatibili pe ambele planuri. Offline #21 2007-12-30 00:25:54
la noi au venit deodata de manutza #22 2007-12-30 00:28:25
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?si eu sunt incepatoare, si stiu ca trebuie sa existe iubire, incredere, respect reciproc intr-o relatie dar si compatibilitate sexuala. in unele relatii poate fi cel mai important, dar nu aceste impulsuri iti mentin o relatie ci combinatia cu sentimentele. altfel va aprindeti ca un foc de paie si la fel se si duce totul daca relatia este bazata numai pe sex Offline #23 2007-12-30 00:47:58
Si focul mocnit are nevoie de o scanteie "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #24 2007-12-30 02:20:14
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?eu consider sexul foarte important intr-o relatie, dar nu si cel mai important, si cand iubesti si esti iubit cred ca te simti implinit si pe plan sexual, sau cel putin asta s-a intamplat in cazul meu, si cand au inceput problemele in viata de zi cu zi au inceput si pe plan sexual problemele... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-30 10:34:05
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?"fifti fifti" Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #26 2007-12-30 10:41:33
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?daca e dragoste e si sex ......daca nu e dragoste poate fi si sex dar la modul de a-si satisface fiecare nevoile si doar atat... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #27 2007-12-30 14:14:22
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?iubirea si sexul se completeaza si impreuna formeaza un intreg.nici una din parti nu rezista fara cealalta -pentru ca sunt complementare. Offline #28 2007-12-30 14:15:35
Cam asa e. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #29 2007-12-30 14:18:35
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?cred ca este important sexul intr'o relatie.....dar e gresit sa crezi k iubesti o persoana doar dak te simti bine cu ea in pat....si cred ca dragostea si sexul se completeaza reciproc.. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #30 2007-12-30 16:05:53
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?hai sa fim seriosi conteaza si chiar mult.e ata de frumos sa petreci acele momente intime alaturi de cel iubit acea stare de armonie completa.evident nu este suficient sa te intelegi doar bine la pat.intr-o relatie unde sexul nu prea merge orei ejungi sa te desparti ori sa inseli mai devreme sau mai tarziu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-12-30 16:11:52
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?Mai in gluma cat de mult conteaza sexul intr-o relatie? cativa cm! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #32 2007-12-30 16:12:55
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?cativa mai multi centimetrii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2007-12-30 16:16:32
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?Pai da, conteaza cei cativa cm in plus sau in minus "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #34 2008-02-06 14:13:03
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?offf va tot citesc ce scrieti si mi-e putin ciuda..recunosc.......eu sunt de 2 ani si tot nu ma hotarasc sa incep viata sexuala cu prietenul meu....si am 20 de ani...:kapitulation:ma gandeam o surpriza de ziua indragostitilor....:k?ra:si totusi a stat cu mine tot timpul si am iubeste la nebunie....de ce?nush..... singura mea satisfactie sunt dezamagirile mele,inseamna ca am avut iluzii foarte mari...(o.p.) Offline #35 2008-02-06 14:20:25
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?daca va iubiti de ce nu-ti faci curaj? nu stii ce pierzi Ultima oara a fost editat de taisha (2008-02-06 14:20:38) Offline #36 2008-02-06 14:28:36
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?bobocel nu mai sta e destul 2 ani nu santem pe vremea bunici sa te mariti virgina ,uite si eu la 20 ani am inceput ,nu imi pare rau.dar trebuie sa ne gandim si la el -lor e mai greu sa stea atata vreme,mai bine fa ti curaj decat sa pierz pe el din cauza asta.Uite eu sunt maritata de 4ani inainte am avut o relatie de un an inainte cu el ,dar cu mana pe inima iti spun ca e cheia succesului intr o relatie.Bafta si nu lasa timpul sa treaca ,ani tinereti nu se intorc niciodata:love: http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #37 2008-02-12 17:39:55
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?evilpink..ai mare dreptate..eu am ajuns intr-un impas in relatia mea de 4 ani.. pur si simplu parca..s-a stins ceva. si ma tot gandeam..ce o sa se intample..cu toate ca ne iubim extraordinar de mult!? nu vreau sa-l insel..si nici sa ma despart..dar cred ca una din 2 tot se va intampla.. Offline #38 2008-03-03 12:23:52
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?fetelor...am facut pasul..pe 14.....dar vai cat a fost de urat......dureri ingrozitoare....:kapitulation:si sange mi-a curs si a2a oara si a3a oara mult mai putin....dar am facut-o deja de vreo 4 ori si tot ma doare.....banuiesc ca normal....sper sa ma simt si eu bine cu timpul....:f?rv?nad: singura mea satisfactie sunt dezamagirile mele,inseamna ca am avut iluzii foarte mari...(o.p.) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|