|
Nu esti logat.
Cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?-4#58 2008-03-03 15:24:05
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?si ala mami de minuni Offline #59 2008-03-07 13:59:48
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?sexul conteaza. suficient de mult cat sa tina doi oameni alaturi. in zadar, d p meu d vdr, va intelegeti de minune in absolut toate celelalte activitati/privinte, sau mai stiu eu ce, daca in pat....sunteti ca apa si uleiul(desi nu e un exemplu prea bun, caci uleiul sta deasupra apei ) da` ati prins ideea. cunosc oameni care se cearta toooaata ziua din tot felu` de kestii minore sau nu, dar seara cand ajung in pat....uita de toate.pt mine conteaza. conteaza si comunicarea la fel de mult, si kiar pe tema sexualitatii ,intre parteneri. asadar, un sex bun si o comunicare excelenta = o relatie grozava ! Ultima oara a fost editat de Ina_Ela (2008-03-07 14:01:24) Scoate intai barna :förvånad: din ochiul tau si atunci vei vedea sa scoti paiul din ochiul fratelui tau ... Offline #60 2008-03-07 15:51:25
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?ok...am si eu o intrebare..cum am zis mai sus mi-am inceput viata sexuala de ceva saptamani,dar am o senzatie ciudata in timpul actului,k si acum as vrea sa merg la toaleta,si pentru urinat si pentru scaun.....e urat:f?rv?nad:as vrea sa stiu daca e normal...sau nu.... singura mea satisfactie sunt dezamagirile mele,inseamna ca am avut iluzii foarte mari...(o.p.) Offline #61 2008-03-07 15:54:23
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?pai nu este normal dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #62 2008-03-07 15:57:18
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?sigur??nu vreau sa ma speriu degeaba..ma gandeam ca daca colul uterin este langa vezica si langa colon...se poate sa simt la inceput asa ceva...mi-am facut un eco acum vreo 2 luni si era totul ok....nush ce sa zic... singura mea satisfactie sunt dezamagirile mele,inseamna ca am avut iluzii foarte mari...(o.p.) Offline Publicitateloading...
#63 2008-03-07 15:58:10
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?poate ca totul este pe baza psihologica te gandesti u prea mult dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #64 2008-03-07 16:11:42
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?pai relaxata nu sunt deloc chiar incordata..poate ma gandesc prea mult..dar na..cat ink e durerea aia acolo nu prea ma cum sa stau flexy(pt k ink ma mai doare putin la inceput).....:(sper sa nu fie nimik....daca a mai patiti cineva asa as vrea sa-mi zica sa nu stau stresata...va rog... Ultima oara a fost editat de bobocel (2008-03-07 16:14:44) singura mea satisfactie sunt dezamagirile mele,inseamna ca am avut iluzii foarte mari...(o.p.) Offline #65 2008-03-07 16:14:50
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?mai, e normal, senzatia aia cand e stimulat punctul g e asemanatoare cu cea de urinat, dar stai linistita, n-o sa faci pipi ... si din cauza pozitiei poate apasa si pe colon si sa ai alte senzatii incearca si tu sa mai schimbi un pic pozitia daca nu te simti confortabil pana e ok Offline #66 2008-03-07 16:16:30
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?multumesc frumos....m-ai ajutat sa nu lesin aici pe scaun... singura mea satisfactie sunt dezamagirile mele,inseamna ca am avut iluzii foarte mari...(o.p.) Offline #67 2008-03-07 16:17:25Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?
cica nu toate femeile au punctul G. A descoperit recent un italian Offline #68 2008-03-07 16:18:18
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?ma rog, ce-o avea ea pe acolo eu am impresia ca il am, dar nu e activat Offline #69 2008-03-07 17:33:30
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?
da oare e la toate in acelasi loc? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #70 2008-03-07 18:00:38
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?
nu cred http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #71 2008-03-07 19:33:45
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?eu simt doar senzatia aia de urinare cand mi-la tinge, dar nu pot depasi sa am orgasm vaginal....ma seaca #72 2008-03-13 23:57:09
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?Conteaza f mult. Noi cand ducem lipsa de sex suntem mai irascibili, cum e si acum...n-am mai facut de vreo 3 sapt si incep sa ma intreb daca mai are rost sa iau AC...bag hormoni in mine degeaba. In ultima vreme am avut numai eu initiativa, asa ca am hotarat sa nu mai fac nimic...si iaka rezultatul: au trecut 3 sapt! Nu stiu ce se intampla, lucreaza pana noaptea tarziu...si daca vine in pat se uta mai mult la televizor. Daca ma ating de el...zice ca-l gadil... I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #73 2008-03-14 00:01:41
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?hmm..daca vine in pat eu zic sa-i faci naibii ceva la tv-ul ala...zice ca-l gadili?cam aberant ce zice.ok e obosit ,vine noaptea tarziu..dar in loc sa te faca sa te simti bien el prefera sa se uite la tv si daca te atingi de el zice ca-l gadili...hmm.scoate-i tv-ul din priza,distrage-i atentia.inceraca asa si vezi ce zice,daca zice ca-l gadili mi se pare ca nu e in ordine ceva. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #74 2008-03-14 00:15:56
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?Auleu, daca fac ceva la tv, o sa se preocupe sa vada ce are, de ce nu merge, si chiar ca nu mai iese nimic! Trebuie reparat! ...si sincer nu ma simt bine sa vad ca nu-i place. Nu stiu ce are, a mai avut perioade in care nu avea deloc chef...si am avut si eu perioadele mele. Dar e una sa simti ca il seduci...si alta sa vezi ca nu are chef deloc. Asa ca am renuntat deocamdata... Ultima oara a fost editat de indie (2008-03-14 00:18:09) I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #75 2008-03-14 13:53:25
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?eu cred ca dragostea si sexul se completeaza reciproc...dar cred ca mai presus de toate cei doi trebuie sa fie prieteni si sa se inteleaga si apoi sa fie iubiti si altele.nu cred ca as putea sa "supravietuiesc" intr-o relatie in care sexul e pe primul loc si dupa daca ne intelegem sau nu nu mai e important...si nu cred ca o relatie de genul ar rezista foarte mult...nush asta e parerea mea acum fiecare crede ce vrea:) Ultima oara a fost editat de lara205 (2008-03-14 14:44:39) Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #76 2008-03-14 15:40:40
Re: cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?indie,lara205 are dreptate.ai incercat sa vorbesti cu el?poate l-ai deranjat cu ceva si tine in el,nu vrea sa-ti spuna.eu nu la-s lasa in pace pana nu mi-ar da o explicatie.sincer.iar chestia ca-l gadili nu e ok.inainte nu-l gadilai?ai inceput sa-l gadili asa deodata?mie nu-mi miroase a bine. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|