|
Nu esti logat.
Trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??-2#20 2008-01-01 19:36:34
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-01-01 19:41:38
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??va multumesc tare mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!am nevoie sa fie cineva alaturi de mine si ma bucur ca sunteti voi!!!!!va multumesc!!>< Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #22 2008-01-01 22:15:19
subscriu „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #23 2008-01-01 22:19:45
Subscriu Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #24 2008-01-01 22:58:20
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??mai fetelor da am o intrebare?par penibila...dar cu ce am gresit eu ca nu a ejaculat el????cu ce am fost eu de vina???ce nu am procedat bine???(((( Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-01 23:01:44
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??codynna...dar parca ai spus ca el o place pe prietena ta,nu? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #26 2008-01-01 23:05:33
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??da asha gandeam eu...si stiti asha arata atuncea...k o place pe ea.....dar cu timpul vad ca mi-a demonstrat cik k nu e asha...is orbita sa fiu de nuu ...mi s-a stres toate fazele alea nu mai cred ca o place mai ales ca aseara am vb fff mult pe tema asta si ....de altele si..sincer imi parea fff sincer.Acuma eu nu mai cred ca ii place de ea.sincer Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #27 2008-01-01 23:06:07
nu ai gresit u cu nimic, tocmai de aia, dak el te iubea, dak simtea ceva pt tine, se purta cu totul altfel;dar, desi nu vreau sa par dura, inclin sa cred k nu a vrut de la tine decat sex, si, cum nu a obtinut, a iesit ceea ce a iesit Offline #28 2008-01-02 00:29:17
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??lol..nu pot sa cred...nu te supara dar u ti`o cauti cu lumanarea...e clar k tipu asta nu vrea de la tine decat sex si mai face si scandal..omg #29 2008-01-02 05:13:30
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??daca nu a ejaculat dupa ce ati folosit OPT!!! prezervative.. chiar nu e vina ta. E un frustrat stresat d-aia nu si-a dat drumu`! Eu n-am auzit in viata mea sa reziste mai mult de juma de ora (maaxim) cand o face cu o virgina... E clar k era prea speriat si stresat.. Iar faptul k ti-a spus asta.. ... aici e numai vina ta! Un baiat care sa ii spuna asta iubitei lui pe care tocmai a dezvirginat-o nujt ce fel de om e. O sa ajunga unu` d-ala de-o sa-si bata nevasta (pe care o sa o considere proprietatea lui doar pt k au semnat un act si au facut niste copii) si copiii si o sa-si innece amaru`n bautura si la batranete o sa ajunga sa isi fi vandut totul din casa, chiar si casa k sa-si cumpere alcool si o sa sfarseasca intr-un sant cu coaiele umflate!!! ~x( Mama ce ma enerveaza genu` asta de oameni! Astia-s adevaratii ratati! I-as tortura cu cea mai mare placere!!!! Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-01-02 05:14:54) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #30 2008-01-02 16:18:03
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??de acord cu sulfly....nu e vina ta. Oricum...el ce ar fi vrut...sa te misti din prima ca o ...profesionista?? Ca sa nu mai zic ca de durere nu mai ai chef de nimic. Eu zic ca ti-ar fi mai bine fara el...o sa gasesti pe altul care sa te merite si sa te faca fericita. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #31 2008-01-02 17:57:38
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??nici al meu n-a terminat la prima noastra partida de sex, cand m-a dezvirginat. dar nici vorba sa spuna asa ceva! nu e chiar asa anormal sa nu termine, poate l-a durut si pe el, ca a fortat intrarea dar sa zica asa o mitocanie n-am mai auzit Just like a tattoo I'll always have you... Offline #32 2008-01-02 18:10:21
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??nici iubi nu a terminat prima data si multe dati dupa, dar m-a inteles oricand am vrut sa ma opresc oricat de bine se simtea el... si s-a intamplat si invers sa termine el prea repede si eu... in kulmea placerii sa trebuiasca sa ma opresc si de fiecare data si-a cerut scuze ca nu s-a mai putut controla... Offline #33 2008-01-02 18:20:50
OK, nu discut partea psihica a subiectului, dar stai sa inteleg si eu ceva din asta ... 8 prezervative ... asta ce inseamna, ca te-a penetrat de 8 ori si atat? cat a durat de fapt? de la o penetrare 3-4 n-are cum sa-si dea drumul clar. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #34 2008-01-02 18:22:44
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??eu te'as sfatui sa ai o discutie serioasa cu el....sa il intrebi ce isi doreste de la aceasta relatie...ce iti doresti tu..si pt o clipa fi si tu puternica in fata lui si spune'i ce ai pe suflet...si te rog nu ii mai cauta scuze....sunt convinsa ca te'a durut foarte mult ce ti'a zis....indiferent cat alcool a baut o mica parte tot a gandit ca sa'ti zica ce i'a debitat capul atunci...ai grija de tine...ai toata viata inainte o sa iubesti de o sa ti se acresca...mai fai ce vrei si tu...fara sa te preseze ceilalti... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #35 2008-01-02 18:39:15
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??noi femeile asa suntem ... luam fiecare cuvant al lor si il analizam de o suta de ori si ne consuma k ei sunt mai neciopliti si nu stiu sa se exprime pe placul nostru ... Offline #36 2008-01-02 20:37:51
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??deci draga codyna u nu ai nici o vina asta e te`a durut......se inmpla asa sunt barbati ma`i neciopliti nu ai ce le face si femeile sunt........padure fara uscaturi nu exista.......asa ca mergi inainte langa cine crezi ca iti e bine.......ori cum tu face cea ce vei crede ma`i bine noi nu putem da decat niste sfaturi.......si ce a zis milana e super adevarat si ok din partea mea cu discutie si calm se rezolva totu asta daca vreti sa mergeti inaint................SI INTREBARE PT VOI CUM SE POATE REMEDIA INTR-O RELATIE cearta la mine se intampla in fiecare zi nu ma`i suport....hellp ast rasp Offline #37 2008-01-02 20:53:27
pai ce sa mai remediezi ? #38 2008-01-02 20:55:23
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??vorbiti ...si lasati de la voi ... nu va mai certati din orice it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|