|
Nu esti logat.
Trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??-3#39 2008-01-02 20:59:03
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??mi se pare de un tzaranism inimaginabil sa iti spuna ca i s-au "umflat...". Offline #40 2008-01-02 21:22:39
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??va multumesc pentru sfaturi si pentru tot ce ati spus. Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #41 2008-01-02 21:29:23
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??pspspspsps k mi-am adus aminte i-am spus ca vreau sa mergem la el..sa terminam o treaba .......si stiti ce a spus?Mai intai stai te linistesti te vindeci.......si este timp........dc sa nu o luam cu calm...................am ramas:-o.....deci...deci e putin baiat bun?:>:>ziceti va rog? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #42 2008-01-02 21:45:16
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??
Codynna tu ar trebui sa stii mai bine decat noi daca este un baiat bun sau nu ... tu il cunosti, noi nu stim de el decat din spusele tale; mai intai ni l-ai prezentat intr-o situatie mai putin favorabila, si acum ne-ai povestit ca stie sa vorbeasca si amabil si sa fie dragastos si ca nu-i pasa doar de "coaiele lui"; in majoritatea timpului cum e cu tine? Ultima oara a fost editat de milana (2008-01-02 21:45:41) Offline #43 2008-01-02 21:46:59
subscriu...perfecta dreptate „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-02 22:16:27
cu o floare nu se face primavara #45 2008-01-02 22:45:38
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??stiu inainte am scos toate defectele lui l-am prezentat in cele mai urate momente si acuma ii arat alta latura Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #46 2008-01-02 22:52:03
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??dak u spui... #47 2008-01-03 03:16:05
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??tu il cunosti mai bine...nu putem zice daca e baiat bun sau nu. Cert e ca eu nu as putea trece asa usor dupa o faza de genul ce ti-a zis el...probabil as fi plecat in momentul ala... Bun...inteleg ca a fost bautura de vina...fiecare reactioneaza diferit la bautura...inteleg ca l-ai iertat...dar...eu zic sa-i spui de acum sa aibe grija. Daca e asa badaran atunci cand e baut...sa aiba grija ca sa nu mai bea in prezenta ta. Nu ai de ce sa-i suporti mitocaniile. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #48 2008-01-08 19:34:11
Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??poate ca atunci cand s-a intamplat vroia sa decurga totul bine si cand a vazut ca nu merge cum ar fi vrut el nu numai ca nu a reusit sa dea afara dar a si dat vina pe tine pentru ca nu vroia sa creada/accepte faptul ca a fost vina lui in asta... Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|