homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul si biserica....-38

#704 2010-08-10 13:19:28

alexxxxaaaa
New member
Inregistrat: 2010-01-03

Re: sexul si biserica....

free a scris:

alexxxxaaaa a scris:

free a scris:

Orice două persoane sunt compatibile sexual.

si eu ziceam chestia asta  k mi se parea logic...k doar suntem oameni ....suntem aceeasi specie etc...pana m-a auzit profa d bio si a zis clar ca nu....k or fi compatibile sa se inmulteasca dar nu si pt o viata sexuala  ok

Dar daca gandim long- term?

pai tocmai ca daca gandim asa , iese si mai bn peste ani... o casnicie fericita dpdv al vietii sexuale si sanse mai mici d divort....

Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri!

#705 2010-08-10 13:39:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

long-term in sensul ca daca exista pasiune si vointa, exista si compatibilitate tongue

#706 2010-08-10 15:43:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

stau si ma intreb daca esti sincer sau faci misto spranceana

#707 2010-08-25 11:59:44

dark_beee
Full member
De la: Oradea
Inregistrat: 2009-01-22

dar inainte sa apara biserica si crestinismul oamenii primitivi se gandeau oare la frica de dzeu...k eu nu cred...au trait impreuna s-au iubit presupun au perpetuat specia si cam atat...nu s-a facut mare tam tam ca si acuma cu biseica...si ce? cu o hartie in mana si o slujba i spate  te poti f*** legitim cu barbatul p care il iubesti? sau care-i faza? eu nu cred in kestii de astea.... inclusiv contraceptia este condamnata d biserici...dc? pt k nu perpetuam specia k si animalele?????
ok ii repect pe credinciosida nu si p fanatici... provin si eu dt-o familie credincioasa...bunumeu a fo preot... da eu am complet alta gandire.... asa k lumeeee spor la sexinpat

have a nice day wink

#708 2010-08-25 13:10:41

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

eu nu tin cont deloc de asta.sunt credincioasa,bla bla,insa nu mi se pare un pacat sa ma bucur de sex anytime...
in ziua de azi(asa era si in trecut,numai k se ascundeau mai bine:)) ) si preotii au clacat:apar peste tot preoti pedofili,preoti gay that love to fuck a guy in his ass, preoti pacatosi de care mie imi este scarba si care nu stiu altceva decat sa zica ba una,ba alta,sa judece pe altii,insa nu se uita la ei,ca sunt tot oameni si nu cred ca se abtin-d aia se si casatoresc(lucru care mie nu mi se pare normal,daca mergi cu Jesus,pai mergi cu el si punct).
cat despre interzicerea metodelor de contraceptie...ce sa zic,preotii casatoriti si cu 1-2 copii vor sa zica ca au facut sex doar de 2 ori la concepere si atat? lol sa fim seriosi lol enjoy sex big_smile

Publicitate

loading...

#709 2010-08-25 14:46:43

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

smile biserica si credinta mi se par intre timp niste chestii total diferite. biserica a devenit o institutie condusa de ipocrizie, cel mai clar exemplu mi se pare in cazul unui botez. adica, un copil nou nascut e un miracol si un dar de la Dumnezeu, dar proasta care s-a chinuit sa-l aduca pe lume e o pacatoasa si o mizerabila care nu are voie sa calce in biserica pana nu i se fac nu stiu ce slujbe. in acelasi timp tatal copilului - nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase - el e curat ca lacrima si nu-l intreaba nimeni de sanatate...

#710 2010-08-25 15:25:42

dark_beee
Full member

pe bune k asa e??? faza cu botezul????? n-am stiut..eu sunt reformata...adica de religie reformata...da la noi nu sunt asa absurditati...si impartasanie s da....la toti...mai putin copii.. da fara sa te intrebe cu cati ai fo sau p cine ai omorat...la noi nu exista spovedanie individuala doar nu s considera k preotul da raportul la dzeu despre pakatele tale,,in fine...da faza cu botezul la alte religii....lamureste-ma si pe me pls deepsleep! ms mult

have a nice day wink

#711 2010-08-25 15:33:32

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

si pe mine sa ma lamuresti. unde scrie ca o femeie nu are voie sa calce in biserica pana nu i se fac nu stiu ce slujbe. si care e faza cu

in acelasi timp tatal copilului - nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase - el e curat ca lacrima si nu-l intreaba nimeni de sanatate...

?
ca nu inteleg.

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#712 2010-08-25 15:37:21

dark_beee
Full member

nici eu nu inteleg...da noah.... da ceea c ma mai deranjeaza e ka la ortodocsi si la greco-catolici nu ai voie sa intri in altr...da c naiba... barbatii au manakt mai multa sfintenie si d aia au voie ?? sau am mai auzit k ti s intampla nush c rau dak intri k te bate ala d sus...eu am intrat acu vreo o luna jumate si nu mi-a pikat nimik in cap...idiotenii...si absurditati...
fanatism curat si credinta falsa sau care a luat-o la vale..in fine...deci care-i faza cu femeia si botezul si alea-alea???

e cumva vba d asta?
sunt 2 molifte: una este cea de la 8 zile pentru care vine preotul acasa si abia dupa aceea mama poate iesi din casa si poate intra in contact cu mai multa lume. E o slujba care se face pentru a proteja mama care imediat dupa nastere este mai slabita si mai vulnerabila. Cea de-a doa molifta se face dupa terminarea celor 40 de zile (de obicei) in care mama mai are scurgeri in urma nasterii, perioada in care biserica o considera "murdara" pe mama (stim toate conceptia bisericii vis-a-vis de perioada menstruatiei). Asta din urma se face la biserica, afara sau imediat la intrare, si abia apoi mama are voie sa intre normal in biserica.

Ultima oara a fost editat de dark_beee (2010-08-25 15:53:18)

have a nice day wink

#713 2010-08-25 16:52:58

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

dark_beee,cam despre ce ai scris tu e vorba. mi se pare o prostie sincer va
ok...stiu ca biserica considera pacatoasa femeia in zilele de menstruatie,insa dupa nastere si la botez, chiar nu mi se pare deloc corect.din contra,cred ca mai mult ea ar trebui slavita pt k a adus pe lume o fiinta umana si a chinuit. dar in fine...this is how it works smile

#714 2010-08-25 21:40:06

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

da, despre moliftele respective era vorba. fara slujbele astea mama nu are voie sa intre in biserica pentru a asista la botezul propriului copil. tatal in schimb nu trebuie "purificat" in niciun fel...

#715 2010-08-26 01:41:35

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Pe mine m-a impartasit si spovedit tot timpul, nici nu am fost intrebata wow .
In orice caz,nu confund Biserica cu sexul , credinta pe care o am in mine nu mi-o poate lua nici una,nici alta !

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#716 2010-08-26 07:49:02

dark_beee
Full member

e o mare prostie sincer..noah in fine...n-am ce sa zic...asa e...doar k nu suntem animale...suntem fiinte ganditoare si consider eu, cel mai bine e sa iti alegi drumul asa cum vrei tu...nu dupa niste fanatici.... enjoy the SEX

have a nice day wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.