|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....-38#704 2010-08-10 13:19:28
Re: sexul si biserica....
pai tocmai ca daca gandim asa , iese si mai bn peste ani... o casnicie fericita dpdv al vietii sexuale si sanse mai mici d divort.... Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri! Offline #705 2010-08-10 13:39:12
Re: sexul si biserica....long-term in sensul ca daca exista pasiune si vointa, exista si compatibilitate Offline #706 2010-08-10 15:43:06
Re: sexul si biserica....stau si ma intreb daca esti sincer sau faci misto Offline #707 2010-08-25 11:59:44
Re: sexul si biserica....dar inainte sa apara biserica si crestinismul oamenii primitivi se gandeau oare la frica de dzeu...k eu nu cred...au trait impreuna s-au iubit presupun au perpetuat specia si cam atat...nu s-a facut mare tam tam ca si acuma cu biseica...si ce? cu o hartie in mana si o slujba i spate te poti f*** legitim cu barbatul p care il iubesti? sau care-i faza? eu nu cred in kestii de astea.... inclusiv contraceptia este condamnata d biserici...dc? pt k nu perpetuam specia k si animalele????? have a nice day Offline #708 2010-08-25 13:10:41
Re: sexul si biserica....eu nu tin cont deloc de asta.sunt credincioasa,bla bla,insa nu mi se pare un pacat sa ma bucur de sex anytime... Offline Publicitateloading...
#709 2010-08-25 14:46:43
Re: sexul si biserica....biserica si credinta mi se par intre timp niste chestii total diferite. biserica a devenit o institutie condusa de ipocrizie, cel mai clar exemplu mi se pare in cazul unui botez. adica, un copil nou nascut e un miracol si un dar de la Dumnezeu, dar proasta care s-a chinuit sa-l aduca pe lume e o pacatoasa si o mizerabila care nu are voie sa calce in biserica pana nu i se fac nu stiu ce slujbe. in acelasi timp tatal copilului - nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase - el e curat ca lacrima si nu-l intreaba nimeni de sanatate... Offline #710 2010-08-25 15:25:42
Re: sexul si biserica....pe bune k asa e??? faza cu botezul????? n-am stiut..eu sunt reformata...adica de religie reformata...da la noi nu sunt asa absurditati...si impartasanie s da....la toti...mai putin copii.. da fara sa te intrebe cu cati ai fo sau p cine ai omorat...la noi nu exista spovedanie individuala doar nu s considera k preotul da raportul la dzeu despre pakatele tale,,in fine...da faza cu botezul la alte religii....lamureste-ma si pe me pls deepsleep! ms mult have a nice day Offline #711 2010-08-25 15:33:32
Re: sexul si biserica....si pe mine sa ma lamuresti. unde scrie ca o femeie nu are voie sa calce in biserica pana nu i se fac nu stiu ce slujbe. si care e faza cu
? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #712 2010-08-25 15:37:21
Re: sexul si biserica....nici eu nu inteleg...da noah.... da ceea c ma mai deranjeaza e ka la ortodocsi si la greco-catolici nu ai voie sa intri in altr...da c naiba... barbatii au manakt mai multa sfintenie si d aia au voie ?? sau am mai auzit k ti s intampla nush c rau dak intri k te bate ala d sus...eu am intrat acu vreo o luna jumate si nu mi-a pikat nimik in cap...idiotenii...si absurditati... Ultima oara a fost editat de dark_beee (2010-08-25 15:53:18) have a nice day Offline #713 2010-08-25 16:52:58
Re: sexul si biserica....dark_beee,cam despre ce ai scris tu e vorba. mi se pare o prostie sincer Offline #714 2010-08-25 21:40:06
Re: sexul si biserica....da, despre moliftele respective era vorba. fara slujbele astea mama nu are voie sa intre in biserica pentru a asista la botezul propriului copil. tatal in schimb nu trebuie "purificat" in niciun fel... Offline #715 2010-08-26 01:41:35
Re: sexul si biserica....Pe mine m-a impartasit si spovedit tot timpul, nici nu am fost intrebata . "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline #716 2010-08-26 07:49:02
Re: sexul si biserica....e o mare prostie sincer..noah in fine...n-am ce sa zic...asa e...doar k nu suntem animale...suntem fiinte ganditoare si consider eu, cel mai bine e sa iti alegi drumul asa cum vrei tu...nu dupa niste fanatici.... enjoy the SEX have a nice day Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|