|
Nu esti logat.
Biblia despre femeie....-3#39 2008-01-03 07:41:37
Re: Biblia despre femeie....eu cred in dumnezeu,stiu ca exista stiu si cred ca el ne da fiecaruia dintre noi tot ceea ce intampinam in viata ...necazuri sau bucurii....DAR exista totusi un ''dar'' ... nu prea cred ca biserica are de a face cu dumnezeu sauu poate nu am intalnit eu preoti care sa se dedice trup si suflet bisericii de ce spun asta ...ptr ca la mine in ploiesti este un preot care ''slujeste'' sa zic asa o anumita biserica dar cum a slujito pana acum:pana sa inceapa sa repare biserica si de fapt sa termine sa o cunstruiasca si-a facut magazin in fata bisericii si sia deschis firma de transport pe banii cui credeti...ai oamenilor care stateau la slujbe in frig ptr ca na de ce sa faca biserica primitoare si oamenii sa vina de drag si mai ales batranii care se duc in mai mare parte la biserica si stau acolo in frig si....nu mai zic......in concluzie cred ijn dumnezeu dar nu cred in preoti si implicit nu prea cred in biserica Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #40 2008-01-03 09:29:47
Re: Biblia despre femeie....
mai fetelor dc nu cititi tot de mai sus? m-am repetat de 10 ori...si toate spuneti acelasi lucru http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #41 2008-01-03 09:41:49Re: Biblia despre femeie....
subscriu... si e trist ca preotii din ziua de azi au indepartat, tinerii in principal... de biserica... si pe unii chiar de dumnezeu Ultima oara a fost editat de annna (2008-01-03 09:42:52) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #42 2008-01-03 09:43:14
bine spus indepartat.... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #43 2008-01-03 09:45:09
Re: Biblia despre femeie....eu nu cred in dumnezeu, deloc. cat despre biblie, si religii in general, au fost create ca sa tina lumea in frau, ca sa poate sa puna o limita actiunilor oamenilor. You are the sunshine of my life.. Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-03 09:53:29
pe ce te bazezi cand spui ca e inventat??? Ultima oara a fost editat de anytza (2008-01-03 09:54:30) Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #45 2008-01-03 09:54:18
Re: Biblia despre femeie....so... eu sunt in mare ceata cu toata treaba cu biblia.. sunt inconjurata de prieteni care ori sunt atei convinsi(nici macar nu stiu ce inseamna biblia si nici nu-i intereseaza), ori credinciosi in adev sens al cuvantului... si tre sa recunosc ca parerile lor contradictorii ma fac sa fiu undeva la mijloc.. in leg cu biblia in general..e plina de simboluri..am indraznit si eu sa citesc.. si mi-e teama ca noi, cu mentalitatea actuala, nu ne putem transpune si intelege cu exactitate despre ce e vorba.. repet.. toate sunt simboluri..si o prietena f credincioasa de-a mea mi-a spus ca degeaba cauti logica.. trebuie doar sa crezi cu inima ca ceea ce e acolo scris e adev si corect si ti se va deschide poarta catre sensuri.. Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-01-03 09:55:16) Offline #46 2008-01-03 09:56:35
Re: Biblia despre femeie....prietenul meu este ateu dar stie Biblia mai bine decat multi oameni care sunt credinciosi si merg la biserica cat despre mine cred intr-o forta superioara noua o,universala care cunoaste trecutul,prezentul si viitorul. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2008-01-03 10:04:09
You are the sunshine of my life.. Offline #48 2008-01-03 10:31:18
Mai dar de ce trebuie sa ne agitam sa convingem pe altii de ceea ce credem noi sau din ceea ce am citit! parca ar fi, unele, paragrafe din carti de istorie! eu trec dincolo de ele, le ignor, imi traiesc pur si simplu viata avand credinta ca Dumnezeu exista! fara sa mai despic firul in patru si fara sa ma cert cu cineva! la ce bun? oricum cred... uneori cercetez, alteori cred din instinct, din educatie (bunica ma ducea la biserica), dintr-o motivatie pe care nu o pot impune sau explica altora! cred intr-unul Dumnezeu... si in Iisus... in sfinti.... mai putin in tot ce a impus biserica de-a lungul timpului; in fine, am avut ocazia sa compar unele obiceiuri legate de cultul mortii si mi-am dat seama ca e greu de crezut tot ce spun babele care le stiu pe toate!!! Uffff.... cum sa cred toate balariile alea? am intrebat mai multi preoti, am citit mai multe carti... cred ca oamenii, mai mult decat preotii rastalmacesc religia si credinta in Dumnezeu! fiecare are o idee si spune apoi... Asa e bine!.... Concluzie: e mai bine sa cred doar in Dumnezeu, sa merg la biserica doar cand simt eu ca ma duc din tot sufletul, si sa nu ma stresez sa invat o mie de rugaciuni si plecaciuni compuse dupa buna inspiratie a unor calugari....etc etcetc.... e o tema prea vasta ca sa o acoperim noi pe aici! Offline #49 2008-01-03 10:35:08
Re: Biblia despre femeie....theSame_ElaElis : eu nu ma certam cu nimeni, ca am vazut ca ai raspuns celor scrise de mine si anytza. Eu mi-am scris parerea, si i-am raspuns doar anytzei la intrebarea de ce cred eu ca d-zeu e inventat. You are the sunshine of my life.. Offline #50 2008-01-03 10:39:44
Re: Biblia despre femeie....nu am dat nume! nu ma refeream la tine! am citat doar pt ca am simtit ca discutati oarecum in contradictoriu! a fost un exemplu ales aleatoriu! Offline #51 2008-01-03 10:42:05
Re: Biblia despre femeie....ok, scuze You are the sunshine of my life.. Offline #52 2008-01-03 10:44:42
Re: Biblia despre femeie....nici eu nu ma cert dar cand am auzit-o pe amrita ca cica dumnezeu e inventat m-a luat nervii ()glumesc) Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #53 2008-01-03 10:49:34
Re: Biblia despre femeie....am citit tot ce s'a postat si sunt de acord in totalitate cu LadyInRed Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #54 2008-01-03 10:51:47
Re: Biblia despre femeie....capcaun de acord cu tine dar lasa-ne si pe noi sa discutam ca de aia e forum Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #55 2008-01-03 10:52:32
Re: Biblia despre femeie....am si eu o curiozitate..dupa voi cine anume l`a inventat pe Dumnezeu??si cum a aparut omenirea pe pamant??si cum de se intampla atatea lucruri stranii..cum intra diavolii in oameni?cum de o slujba cu niste preoti devotati reuseste sa linisteasca omul?fetitele rasfatate si razvratite tind mereu sa iasa in evidenta cu cate un gand d`asta diferit de restu` lumii...sau mai ales au dorinta de a fi mai interesante..nu jignesc pe nimeni..e parerea mea..eu zic sa nu mai faceti pe desteptele si sa incercati sa ganditi mai profund problema.. Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-01-03 10:56:56) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #56 2008-01-03 10:52:36
subscriu Offline #57 2008-01-03 10:54:46
da... pur si simplu. adopt teoria evolutionista, desi nici asa nu ma prea convinge, dar neg total teoria crearii lui adam si eva sau alte prostii. NU CRED INTR-O FORTA SUPERIOARA, adica DUMNEZEU. Existenta lui a fost conceputa de oameni. You are the sunshine of my life.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|