Biblia despre femeie....-8
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
Re: Biblia despre femeie....
Butterfly eu suparat pe Dumnezeu nu sunt nici macar pe preotul care la 10 ani nu mi-a dat voie sa ma impartasesc.nu tin post pt.ca nu vreau.nu cred in biserica recunosc deschis.la noi in Romania majoritatea preotilor lasa de dorit.de ca ma iau de iei foarte simplu ca am si eu o idee se pare tampita ca omul asta cu dar care imi vorbeste mie trebuie sa aiba un anumit comportament si sa imi trezeasca respectul si admiratia.dar am eu prea multe peretentii.
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- evilpink
- Banat
te intreb si eu ceva:daca au darul asta nu ar trebui sa aiba grija de el atunci ?
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
Lelaina a scris:Va zik eu cu sigurantza..in viata asta nimeni nu o sa afle cum a aparut lumea de fapt,materia... Mai e cva de cercetat pana atunci...si niki makr teoria Big-Bang-ului nu mai e asa viabila...
Si da,Dzeu nu trebuie idetificat cu Biserica,dar sunt 2 idei foarte strans legate intre ele,si orikt ai incerca,nu le poti separa dekt pana la un pct
teoria big-bangului este perfect ok daca ignori ce a fost inainte exploziei. problema este k nu se poate sa nu fi fost nimic, a fost ceva, tot timpul este ceva inainte
si k tot ati adus vb la ce ma gandeam eu sa zic: teoria big-bangului mi se pare k este conceputa dupa experienta generala a oamenilor - totul incepe de undeva (ne nastem), traim un timp nelimitat, nu stim cat si dupa murim. si ne nastem din ceva relativ mic - mama - si dupa suntem in stare sa cladim adevarate imperii - la fel cum in urma cu miliarde de ani explodeaza o conglomeratie mica si foarte densa, si in timp (nelimitat) se extinde si ajunge sa fie perceputa a fi infinita
observ k teoria big-bangului poate fi f usor asociata si cu teoria przentata de biserica asupra aparitiei oamenilor. cele 2 teorii sunt f asemanatoare atat k forma cat si ca expansiune. intr-o parte totul incepe de la ceva putin care explodeaza, in cealalta parte sunt 2 care fac copii. in ambele cazuri totul incepe de la putin si se ajunge la mult, in ambele cazuri starea actuala se aseamana f mult (se nasc astrii/oameni in timp ce altii mor)
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- same_soulfly
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-26
deadrose a scris:Lelaina a scris:Va zik eu cu sigurantza..in viata asta nimeni nu o sa afle cum a aparut lumea de fapt,materia... Mai e cva de cercetat pana atunci...si niki makr teoria Big-Bang-ului nu mai e asa viabila...
Si da,Dzeu nu trebuie idetificat cu Biserica,dar sunt 2 idei foarte strans legate intre ele,si orikt ai incerca,nu le poti separa dekt pana la un pct
teoria big-bangului este perfect ok daca ignori ce a fost inainte exploziei. problema este k nu se poate sa nu fi fost nimic, a fost ceva, tot timpul este ceva inainte
si k tot ati adus vb la ce ma gandeam eu sa zic: teoria big-bangului mi se pare k este conceputa dupa experienta generala a oamenilor - totul incepe de undeva (ne nastem), traim un timp nelimitat, nu stim cat si dupa murim. si ne nastem din ceva relativ mic - mama - si dupa suntem in stare sa cladim adevarate imperii - la fel cum in urma cu miliarde de ani explodeaza o conglomeratie mica si foarte densa, si in timp (nelimitat) se extinde si ajunge sa fie perceputa a fi infinita
observ k teoria big-bangului poate fi f usor asociata si cu teoria przentata de biserica asupra aparitiei oamenilor. cele 2 teorii sunt f asemanatoare atat k forma cat si ca expansiune. intr-o parte totul incepe de la ceva putin care explodeaza, in cealalta parte sunt 2 care fac copii. in ambele cazuri totul incepe de la putin si se ajunge la mult, in ambele cazuri starea actuala se aseamana f mult (se nasc astrii/oameni in timp ce altii mor)
A existat ceva inaintea big-bangului.. si asta pt k totul e infinit, e un sir de intamplari cauzale... Asa cum nimeni nu ne poate spune cum a aparut d-zeu, nimeni nu ne poate spune cum au aparut chestiile de dinaintea big-bangului
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
- same_soulfly
- Full member
ankuzza a scris:am si eu o curiozitate..dupa voi cine anume l`a inventat pe Dumnezeu??si cum a aparut omenirea pe pamant??si cum de se intampla atatea lucruri stranii..cum intra diavolii in oameni?cum de o slujba cu niste preoti devotati reuseste sa linisteasca omul?fetitele rasfatate si razvratite tind mereu sa iasa in evidenta cu cate un gand d`asta diferit de restu` lumii...sau mai ales au dorinta de a fi mai interesante..nu jignesc pe nimeni..e parerea mea..eu zic sa nu mai faceti pe desteptele si sa incercati sa ganditi mai profund problema..
Deci asta e chiar culmea! Adica fetitele rasfatate si razvratite isi permit sa iasa din turma si sa gandeasca problema altfel decat restul lumii! Pentru asta trebuie date la oparte, nu sunt niste copii xerox oare cum indraznesc!!????????
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
- Amaria
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-11
ankuzza a scris:Dumnezeu nu a fost creat,el ne`a creat pe noi..in primul rand nu stiu dc te bazezi tu pe teorii care in mod sigur au fost facute de oameni(care la randul lor pot fi si nebuni si nestiutori),cand de fapt tu ar trebui sa te gandesti mai mult la cum a ajuns omenirea pe pamant..oamenii pot spune multe..cum iti explici ca nu esti muritoare?cum iti explici faza cu diavolii?pt k e adevarata si dovedita..multi au vazut exorcizari..putera preotilor devotati au invins un spirit..cum iti explici existenta spiritelor pe langa noi?toate astea se intampla asa??ca am evoluat noi din maimute??eu nu cred...trebuie sa fie si cineva care sa aiba grija de toate astea..teorii sunt multe pe lumea asta..daca stau sa le cred pe toate..daca asta e parerea ta,ramai cu ea,dar nu privi numai inainte si nu mai afirma lucruri de care n`ai habar prea mult..intai sa treci prin greutatile vietii si apoi..daca nu crezi in diavoli,mergi la o manastire din Arges intr`o zi de vineri..poate iti schimbi parerea..pana nu vezi,nu crezi..multe persoane au vazut pe viu ce transformare sufera un posedat..asa ca din nou te rog ,nu vorbi fara sa stii
fara suparare ankuzza..insa eu parerea mi-am arugmentat-o cu citate si pot oricand face referinta la carti care in nici un caz nu au fost scrie de oameni nebuni si nestiutori.. Nestiutori erau mai degraba evreii si apostolii..deoarece nu avea nici un fel de studii..cum am ami zis si mai sus..biblia a fost scrisa de oameni..si nu numai cartea sfanta a crestinilor..Eu nu ma bazez pe minuni..exorcizari existau cum am mai zis si la babilonieni si erau deposedati tot de catre un preot..divintatea exista..sunt singura de asta..insa nu cred in dogmele religioase,nu cred inBiserica(ca institutie ) si nici in preoti..
At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind.
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
deadrose a scris:micanarcisa a scris:sunt de acord in totalitate cu amrita...intradevar religia ortodoxa este copiata pas cu pas dupa alte religii in special cea egipteana...daca vreti va pun la dispozitie si dovezi despre afirmatia mea...cine doreste imi zice si va trimit un documentar sa vad ce mai ziceti atunci...bineinteles ca este inventata o forta suprema pt a avea oamenii la ce sa se inchine...tare as vrea sa va aflu parerile dupa ce vedeti acest documentar...
eu il vreau
Si eu il vreau.
Fericita mamica de Aida Maria!
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
Amaria a scris:ankuzza a scris:Dumnezeu nu a fost creat,el ne`a creat pe noi..in primul rand nu stiu dc te bazezi tu pe teorii care in mod sigur au fost facute de oameni(care la randul lor pot fi si nebuni si nestiutori),cand de fapt tu ar trebui sa te gandesti mai mult la cum a ajuns omenirea pe pamant..oamenii pot spune multe..cum iti explici ca nu esti muritoare?cum iti explici faza cu diavolii?pt k e adevarata si dovedita..multi au vazut exorcizari..putera preotilor devotati au invins un spirit..cum iti explici existenta spiritelor pe langa noi?toate astea se intampla asa??ca am evoluat noi din maimute??eu nu cred...trebuie sa fie si cineva care sa aiba grija de toate astea..teorii sunt multe pe lumea asta..daca stau sa le cred pe toate..daca asta e parerea ta,ramai cu ea,dar nu privi numai inainte si nu mai afirma lucruri de care n`ai habar prea mult..intai sa treci prin greutatile vietii si apoi..daca nu crezi in diavoli,mergi la o manastire din Arges intr`o zi de vineri..poate iti schimbi parerea..pana nu vezi,nu crezi..multe persoane au vazut pe viu ce transformare sufera un posedat..asa ca din nou te rog ,nu vorbi fara sa stii
fara suparare ankuzza..insa eu parerea mi-am arugmentat-o cu citate si pot oricand face referinta la carti care in nici un caz nu au fost scrie de oameni nebuni si nestiutori.. Nestiutori erau mai degraba evreii si apostolii..deoarece nu avea nici un fel de studii..cum am ami zis si mai sus..biblia a fost scrisa de oameni..si nu numai cartea sfanta a crestinilor..Eu nu ma bazez pe minuni..exorcizari existau cum am mai zis si la babilonieni si erau deposedati tot de catre un preot..divintatea exista..sunt singura de asta..insa nu cred in dogmele religioase,nu cred inBiserica(ca institutie ) si nici in preoti..
in fine..nu e vb de suparare..ca nu ma cert cu nimeni si nici nu am dc sa ma supar..fiecare va ramane cu parerea lui..oricum discutia asta nu ne va duce nicaieri pt k oricum fiacare ramane la credinta lui si la ideile lui..asa ca..pe mine m`a uimit faptul ca voi sunteti atat de sigure pe ce spuneti..oricum nu putem sti niciodata..si nu vom sti niciodata adevarul si toate misterele vietii..si ale mortii..degeaba cercetam..totul e ciudat si fara sens
Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-01-03 16:53:30)
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
andreea idul meu pe mess e la fel ca aici...da-mi add
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- evilpink
- Banat
offtopic in 2012 vina sfarsitul lumii.
- micicutza
- Banat
eu nu te-am fortat sa crezi nimic din nici un documentar...nu vrei sa-l vezi foarte bine dar eu nu am obligat pe nimeni sa creada ce cred eu...nu am e ce sa deschid o carte de religie atata timp cat nu ma intereseaza....poate altul citeste carti despre religie si nu deschide o carte de matematica...nu e problema mea sa-l judec....documentarul il vede cine vrea si isi face o parere pe care o doreste...eu nu am atacat pe nimeni personal aici ci doar mi-am spus parerea ca toti ceilalti...documentarul e bazat tot pe scrieri si carti religioase...dar daca nu te intereseaza nu spui nimic si gata.... normal ca se scrie si despre extraterestri si despre copaci si despre foaie verde loboda...subiectul topicului este despre religie...eu am zis ca am un film despre religie...si nu am obligat pe nimeni sa-l vada si nici sa creada altveca decat mine...nu cred ca pot sa te fac pe tine sa crezi balarii...si nici nu vreau ca pur si simplu nu ma intereseaza...
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
Butterfly20 a scris:"sunt de acord in totalitate cu amrita...intradevar religia ortodoxa este copiata pas cu pas dupa alte religii in special cea egipteana...daca vreti va pun la dispozitie si dovezi despre afirmatia mea...cine doreste imi zice si va trimit un documentar sa vad ce mai ziceti atunci...bineinteles ca este inventata o forta suprema pt a avea oamenii la ce sa se inchine...tare as vrea sa va aflu parerile dupa ce vedeti acest documentar" si despre extraterestrii se scrie..si ca trebuia sa avem sfarsitu lumii in anu 2000...trebuie sa cred toate balariile unuia care habar n-are cum arata o biserica?dar sa mai fi deschis o carte de religie. Documentar poate face oricine despre orice ..pana si nebunu de Hancu
de acord
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- evilpink
- Banat
eu am facut afirmatia in spirit de gluma Butterfly.
- micicutza
- Banat
la fel cum nici eu nu sunt obligata sa cred balariile scrise de o religie sau alta...dar nu am acuzat pe nimeni ca are nu stiu ce film care spune despre religie bla bla...la fel documentar poate face oricine despre religie sau cati religioase si poate acel om nu a rezolvat in viata lui o ecuatie de gradul doi sau nu a instalat un calculator...dar nu e problema mea sa-l judec...vreau ma uit nu nu...dar nu sar la gatul nimanui
- micicutza
- Banat
nu...am spus mai devreme intr-un post mai sus...am facut juma de cununie sau cum ii spune...nu am facut nunta inca pentru ca nu am vazut rostul...am realizat tot ce am realizat si fara sa ma cunun...ce daca ma cununam nu mai aveam rate la casa si masina?
dar nu vad aici rostul starii mele civile si religioase daca pot sa spun asa ca nu eu am filmat documentarul respectiv
- same_soulfly
- Full member
Oricum.. nu vi se pare k majoritatea oamenilor il folosesc pe d-zeu drept scuza, pentru a nu-si asuma responsabilitatea propriilor fapte? Dai cu masina peste un om zici "lasa, asa a vrut dumnezeu".. ti se intampla o nenorocire pentru care de fapt tu esti vinovat dar nu o iei sa o gandesti pe lantul cauzalitatii, sa vezi cu ce ai gresit prima oara de ai ajuns unde ai ajuns. NU! Spui "eh... asa a vrut d-zeu". Vrei sa ai ceva dar nu lupti pana in panzele albe, stai in sah si iti spui "cum o vrea d-zeu"> Isi mai asuma cineva responsabilitatea pentru propriile fapte? Poate cineva sa zica "Va fi cum vreau EU"/ "A fost asa pentru ca asa am vrut EU"/ "A fost vina MEA"?????
Cati oameni sunt in lumea asta care au taria de a supravietui stiind ca sunt singuri pe lume si k de fapt nu e nicaieri nicio forta supranaturala atotputernica, atotstiutoare si preamilostiva care sa ii ajute?? Si ca sunt total raspunzatori de propriile lor fapte??
- LadyInRed
- Hero member
- De la: _________
- Inregistrat: 2007-06-07
eu una nu va mai zic nimik decat "Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este ?n ceruri, că aşa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi." Matei 5 ,12 "Aşa să lumineze lumina voastră ?naintea oamenilor, aşa ?nc?t să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri. Să nu socotiţi că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să ?mplinesc. Căci adevărat zic vouă: ?nainte de a trece cerul şi păm?ntul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, p?nă ce se vor face toate. Deci, cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, şi va ?nvăţa aşa pe oameni, foarte mic se va chema ?n ?mpărăţia cerurilor; iar cel ce va face şi va ?nvăţa, acesta mare se va chema ?n ?mpărăţia cerurilor. " Matei 5, 16-19
Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2008-01-03 18:37:33)
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
eu nu sunt de acord cu tine Soulfly...din multe motive pe care nu are rost sa le enumar aici...cert e ca si eu incepusem la un moment dat sa mi pun niste semne de intrebare...sa fiu de acord cu voi...si apoi s au intamplat anumite lucruri care mi au demonstrat contrariul...merg la biserica din Paste in Craciun...si nu o spun ca text...de 2 ori pe an merg...anul trecut doar de Pasti...nu ma mai spovedesc...nu mai mai impartasesc...consider ca daca cred...Il respect si ma rog cand simt eu nevoia e de ajuns...putini sunt preotii aia care isi fac treaba si merita respect (cel putin de unde sunt eu)...din pacate...dar fiecare cu convingerile lui..iar eu una vi le respect pe alea vostre...pt ca daca nu ar fi existat un episod al vietii mele acum v as da dreptate...
happy with him...inlove with him...
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
Biblia este ca un manual de istorie... este scrisa de OAMENI. Dumnezeu nu este nici crestin ,nici musulman, nici alb, nici negru, nici cu ochii albastrii, nici cu ochii negrii, nu are aripi si nici nu scrie carti. Important este ca noi sa stim urmatorul lucru: in fata lui Dumnezeu cu totii suntem egali, iar ce scrie in acele asa zise carti sfinte nu trebuie sa idolatrizam, sa facem ceva sacru din ele. Biblia a fost contruita ca un fel de ghid de conduita etica de catre cei care traiau atunci.
Pentru mine credinta in Dumnezeu nu inseamna icoane, slujbele de duminica sau alte obiceiuri. Dumnezeu este in sufletul meu si numai el. Nu stiu daca este adevarata povestea cu Iisus Hristos, daca el chiar a existat, a fost crucificat si apoi a inviat. Pentru mine toate aceste pasaje sunt pur si simplu pilde, din care eu trebuie sa retin anumite informatii precise. Insa asta nu ma va face niciodata sa pup mana preotului sau sa cred tot ce imi spune Biblia ca s-ar fi intamplat.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|