homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Biblia despre femeie....-9

#153 2008-01-03 18:43:40

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: Biblia despre femeie....

oricum hai sa fim serioase fetelor...daca e sa fim credincioase ma scuzati dar placerile trupesti sunt interzise inainte de casatorie...degeaba citam din biblii si alte alea daca noi nu facem cum scrie in ele...deci daca e sa mai iau dupa tot ce se scrie aici toate vom ajunge in iad...
macar vom fi impreuna si tragem o mama de barfa cum n-a mai vazut iadul de cand s-a infiintat lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#154 2008-01-03 18:47:22

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

micanarcisa fiecare are pacatele ei si dupa pacatele noastre vom fi judecate apoi...e treaba fiecareia k a facut ...sau nu anumite lucruri...toti vom raspunde la un moment dat pt ceea ce facem

#155 2008-01-03 18:50:18

micicutza
Banat

da dar ma gandeam ca e cool sa fim toate la un loc...iti dai seama la cat suntem de multe daca ne apucam sa vorbim toate odata ne dau afara aia din iad lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#156 2008-01-03 18:51:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

era un banc apropos de rai si iad
ajunge o batranica in rai si la poarta se aud tipete infioratoare. si batranica il intreaba pe nenea de la poarta:
-domne da ce e cu tipetele astea?
pai stiti, ultimilor veniti li se dau gauri sa le puna aripi
in acelasi timp din iad se auzeau tipete care indicau o orgie in toata regula. batranica intreaba si despre celelalte sunete si i se raspunde. dupa ce se gadeste un pic spune
-mai bine ma duc in iad
-de ce?
-pentru ce o sa mi se intample acolo am toata gaurile date

micanarcisa adevar graiesti despre barfa aia din iad lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#157 2008-01-03 18:57:25

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Butterfly20 a scris:

aaa inteleg...macar pe tine te inteleg cum am zis ca o inteleg si pe Soulfly si pe alte fete care au zis raspicat.
sorry n-am fost atenta si n-am citit chiar toate posturile
ralu unii chiar cred ca in 2012 or sa moara

iar unii se cred nemuritori si le cade un ghiveci in cap! ironie sau soarta! sa nu imi spuneti: Asa a vrut Dzeu!

Publicitate

loading...

#158 2008-01-03 19:02:23

micicutza
Banat

ghinion...buei ce tare ar fi sa ne intalnim toate toate...iti dai seama...il innebunim pe scaraoschi...il punem sa ne faca cafele lol

#159 2008-01-03 19:20:05

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

micanarcisa a scris:

ghinion...buei ce tare ar fi sa ne intalnim toate toate...iti dai seama...il innebunim pe scaraoschi...il punem sa ne faca cafele lol

taaare! eu am credinta mea, dar nu depasesc viteza maxima admisa tongue

#160 2008-01-03 19:23:05

deadrose
Banat

micanarcisa a scris:

lol si nu numai tongue si masaj si vant cu frunza mare lol si o sa vreau sa imi aduca si tigari cand raman fara lol nu o sa poate mortii sa stea linistiti de noi lol

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#161 2008-01-03 19:24:40

micicutza
Banat

hehehehe ce tare...eu vreau masaj la talpi...

#162 2008-01-03 19:34:11

deadrose
Banat

si un gigolo big_smile

#163 2008-01-03 19:50:37

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

butterfly20...cand eram prin clasa a 7,8 citeam mereu cazania la biserica de Paste ,avem multe carticele(de fapt cred k inca le mai am )despre vietile sfintilor,pacate etc..am carti ale parintelui Cleopa..si pe toate le-am citit..nu trecea seara sa nu citesc cateva pagini..Dupa aceea l-am descoperit pe eliade..cu el am inceput(istoria religiilor)si mi-am schimbat parerea..nu este vina nimanui,sunt impacata cu mine insami,nu am de ce sa fiu suparata pe Dumnezeu,cred in EL dar nu cred in Biserica cum am mai zis si mai sus

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#164 2008-01-03 21:42:29

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Butterfly20 a scris:

cand va aud ca vorbiti de preoti asa...nu stiu..voi nu intelegeti ca nu avem moralitate sa vorbim de ei ca sunt nu stiu cum si in nu stiu ce fel.Ei au un har,si judecata ptr ei va fi mai aspra decat a noastra.
Si noi vedem paiul din ochiu omului da nu vedem mocirla din gradina noastra.
Ce te intereseaza pe tine de viata particulara a preotului???
daca el slujeste cu credinta,daca el savarseste o Sfanta Liturghie.
Ce ma lasa cu un gust amar e ca unele spuneti ca tineti post si ca vreti sa va impartasanie sau ca nu v-a impartasit...dar cum vrei tu impartasanie cand tu nu recunosti ce scrie in Biblie,Dumnezeu e prezent in Biblie,atunci tu carui Dumnezeu ii slujesti???
Cand Iisus a venit El a recunoscut vechiul testament si apostolii propovaduiau ce scrie acolo si cuvantul lui Iisus.
Daca ce spune Soulfly si alte fete nu ma mira si nu ma deranjeaza ca astea-s anumite probleme interioare de-ale lor,si e normal sa le aiba din moment ce ele nu cred in nimic..ma surprind alte fete care in post erau suparate ca nu le-a impartasit sau altele.
Ce e mai rau e ca atunci cand ceva ti se intampla..ceva grav ,esti suparat pe Dumnezeu ca de ce tie??ca altiii omoara,ca preotii injura ca altii nu stiu ce...
asta este la noi...ca noi ii vedem pe altii si ce fac altii...doar poate suntem mai pacatoase decat unu care fura si se caieste sau decat unu care omoara si se intoarce la Dumnezeu crezand cu adevarat in el.
Ne credem prea inteligenti si ce la noi e imposibil la Dumnezeu e cu putinta,asta sa nu uitati voi

bine spus...plus ca..de ce va mai impartasiti daca nu credeti in Dumnezeu??

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#165 2008-01-03 21:44:32

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

ehe si cate mai sunt... cand ne-a citit preotul pt intrare in biserica dupa ce ne-am casatorit a repetat de o gramada de ori ca femeia sa fie supusa barbatului..  apoi se face citire pt intrare in biserica si la femeile care au nascut... mare prostie cred eu.. dupa ce ca se rupe in 2 de durere si face o asemenea minune... are nevoie de intrare plus ca stie toata lumea cand e pe stop nu are voie sa intre in biserica nici sa atinga obiecte sfintite(atunci nu tot a lui Dumnezeu suntem?nu asa ne-a lasat Dumenezeu?) + femeia care naste nu are voie 40 de zile sa intre in biserica... de ce? nu a facut o  minune o bucurie?.. sunt multe multe...  cate induram noi si...  eu sincer cred in Dumnezeu si nu in biserica

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#166 2008-01-03 21:51:46

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

da,regulile astea ciudate nu`mi par a veni de la Dumnezeu..insa nu stie nimeni daca sunt inventate de oameni sau nu..oricum existenta lui Dumnezeu n`are legatura cu asta..nici cu biserica..El poate sa existe si in acelasi timp sa fie adevarata si teoria nu stiu care..poate ca n`a fost cu adam si eva la inceput..poate ca e doar o poveste..dar din nou asta nu pune la indoiala existenta Lui...

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#167 2008-01-03 22:01:47

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Apropo de documentare...si eu va recomand unul foarte tare smile Se gaseste pe odc si se numeste A Brief History of Disbelief...  are vreo 3 parti,dci in total tine cam 6 ore big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#168 2008-01-03 22:03:39

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

ce brief e la 6 ore:)) puss

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#169 2008-01-03 23:27:31

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

parerea mea e ca regulile astea au fost inventate de o societate care isi dorea cu tot dinadinsul sa fie barbatul la putere... iar femeia sa fie cat mai supusa si umila. si, ca sa fie cu atat mai convingatori, au integrat mentalitatea asta in Biblie...
ma indoiesc ca Dumnezeu a creat femeia ca sa fie asa chinuita si umilita... cred in Dumnezeu, dar nu si in regulile astea aberante sustinute de Biserica.

Ultima oara a fost editat de ivy (2008-01-03 23:27:42)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#170 2008-01-03 23:37:46

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Daca ar fi sa traim dupa regulile astea nici o femeie nu ar mai fi fericita,iar viata ar fi o povara pt noi.Nici eu nu cred ca D-zeu isi doreste asa ceva.Oricum nici un om nu ar putea respecta toate regulile astea,este imposibil.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#171 2008-01-04 04:28:50

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

micanarcisa a scris:

oricum hai sa fim serioase fetelor...daca e sa fim credincioase ma scuzati dar placerile trupesti sunt interzise inainte de casatorie...degeaba citam din biblii si alte alea daca noi nu facem cum scrie in ele...deci daca e sa mai iau dupa tot ce se scrie aici toate vom ajunge in iad...
macar vom fi impreuna si tragem o mama de barfa cum n-a mai vazut iadul de cand s-a infiintat lol

Stiti vorba aia.. Daca e sa ajung in iad, macar stiu ca acolo ma voi intalni cu toti prietenii mei lol

Si btw, am observat o chestie.. Atunci cand vii cu argumente f solide si iti spui parerea, toata lumea ignora si incearca sa ocoleasca, toti se feresc sa dea un raspuns clar. Asa au facut toti profii mei de religie de pana acum si asa s-a intamplat de cateva ori si aici pe forum. Ciudat...
Aa.. sau dak chiar il prindeam la coltz pe profu de religie si nu stia ce sa ne mai raspunda zicea "crede si nu cerceta" neutral deci asta mi se pare cea mai mare aberatie din cate a scornit vreodata crestinismul. Cea mai penibila scuza posibila! Adik fii prost, pune-ti ochelari de cal si nu pune intrebari neutral
Si inca o chestie.. cand spui chestii de genu` a tot ceea ce am spus eu (si nu numai) pana acum.. toata lumea care crede te priveste din start k pe un om pierdut, cu care nu se poate discuta, care n-are suflet, etc... Intr-adevar prin asta se respecta porunca "iubeste-ti aproapele" neutral
Eu am avut o perioada in care daca auzeam pe cineva dracuind saream repede si urlam "nu mai spune cuvantul cu D!!" nici makr nu-i pomeneam numele, ma deranja daca persoana langa care stateam in autobuz nu se inchina cand treceam pe langa o biserica si tot felul de chestii d-astea neutral Dupa care m-am gandit mai bine, am aflat mai multe, mi-am dat seama k 90% din lucrurile pe care le stiam erau doar niste scorneli, am analizat fiecare fapt si am ajuns sa cred in d-zeu ca intr-o forta mai presus de noi, fara nicio legatura cu chestiile scrise si vorbite de oameni. Pur si simplu stiam ca e ceva acolo care e mereu alaturi de mine. Dupa care mi-am dat seama k nici asta nu e posibil, erau prea multe chestii care nu se legau si mult prea multe argumente contra. Asa am ajuns sa nu mai cred in nimic.... Asta nu inseamna k nu mi-e mila de oamenii amarati si ca nu-i ajut, nu inseamna k fur, nu inseamna k doresc raul altuia, nu inseamna k voi omori vreodata pe cineva.. Pur si simplu pt k nu-mi sta in caracter, nu pt ca mi-e frica ca ma vede "al` de sus"... Si app de asta.. religiile in general se bazeaza pe FRICA!! Din cele mai vechi timpuri, pana in prezent, oamenii`s "cu frica de d-zeu" neutral Daca d-zeu chiar exista si ne iubeste pe fiecare atat de mult cum se spune, nu cred k ne-ar tine in frau cu frica, ci bazandu-se pe buna intelegere.. neutral

cred k asta e tot ce am avut de zis! Si btw.. din cati sar in apararea crestinismului, n-am intalnit inca pe nimeni care sa intoarca si celalalt obraz wink

Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-01-04 04:31:31)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.