|
Nu esti logat.
Biblia despre femeie....-9#153 2008-01-03 18:43:40
Re: Biblia despre femeie....oricum hai sa fim serioase fetelor...daca e sa fim credincioase ma scuzati dar placerile trupesti sunt interzise inainte de casatorie...degeaba citam din biblii si alte alea daca noi nu facem cum scrie in ele...deci daca e sa mai iau dupa tot ce se scrie aici toate vom ajunge in iad... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #154 2008-01-03 18:47:22
Re: Biblia despre femeie....micanarcisa fiecare are pacatele ei si dupa pacatele noastre vom fi judecate apoi...e treaba fiecareia k a facut ...sau nu anumite lucruri...toti vom raspunde la un moment dat pt ceea ce facem http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #155 2008-01-03 18:50:18
Re: Biblia despre femeie....da dar ma gandeam ca e cool sa fim toate la un loc...iti dai seama la cat suntem de multe daca ne apucam sa vorbim toate odata ne dau afara aia din iad N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #156 2008-01-03 18:51:26
Re: Biblia despre femeie....era un banc apropos de rai si iad http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #157 2008-01-03 18:57:25
Re: Biblia despre femeie....
iar unii se cred nemuritori si le cade un ghiveci in cap! ironie sau soarta! sa nu imi spuneti: Asa a vrut Dzeu! Offline Publicitateloading...
#158 2008-01-03 19:02:23
Re: Biblia despre femeie....ghinion...buei ce tare ar fi sa ne intalnim toate toate...iti dai seama...il innebunim pe scaraoschi...il punem sa ne faca cafele N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #159 2008-01-03 19:20:05
taaare! eu am credinta mea, dar nu depasesc viteza maxima admisa Offline #160 2008-01-03 19:23:05
si nu numai si masaj si vant cu frunza mare si o sa vreau sa imi aduca si tigari cand raman fara nu o sa poate mortii sa stea linistiti de noi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #161 2008-01-03 19:24:40
Re: Biblia despre femeie....hehehehe ce tare...eu vreau masaj la talpi... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #162 2008-01-03 19:34:11
Re: Biblia despre femeie....si un gigolo http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #163 2008-01-03 19:50:37
Re: Biblia despre femeie....butterfly20...cand eram prin clasa a 7,8 citeam mereu cazania la biserica de Paste ,avem multe carticele(de fapt cred k inca le mai am )despre vietile sfintilor,pacate etc..am carti ale parintelui Cleopa..si pe toate le-am citit..nu trecea seara sa nu citesc cateva pagini..Dupa aceea l-am descoperit pe eliade..cu el am inceput(istoria religiilor)si mi-am schimbat parerea..nu este vina nimanui,sunt impacata cu mine insami,nu am de ce sa fiu suparata pe Dumnezeu,cred in EL dar nu cred in Biserica cum am mai zis si mai sus At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #164 2008-01-03 21:42:29
bine spus...plus ca..de ce va mai impartasiti daca nu credeti in Dumnezeu?? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #165 2008-01-03 21:44:32
Re: Biblia despre femeie....ehe si cate mai sunt... cand ne-a citit preotul pt intrare in biserica dupa ce ne-am casatorit a repetat de o gramada de ori ca femeia sa fie supusa barbatului.. apoi se face citire pt intrare in biserica si la femeile care au nascut... mare prostie cred eu.. dupa ce ca se rupe in 2 de durere si face o asemenea minune... are nevoie de intrare plus ca stie toata lumea cand e pe stop nu are voie sa intre in biserica nici sa atinga obiecte sfintite(atunci nu tot a lui Dumnezeu suntem?nu asa ne-a lasat Dumenezeu?) + femeia care naste nu are voie 40 de zile sa intre in biserica... de ce? nu a facut o minune o bucurie?.. sunt multe multe... cate induram noi si... eu sincer cred in Dumnezeu si nu in biserica fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #166 2008-01-03 21:51:46
Re: Biblia despre femeie....da,regulile astea ciudate nu`mi par a veni de la Dumnezeu..insa nu stie nimeni daca sunt inventate de oameni sau nu..oricum existenta lui Dumnezeu n`are legatura cu asta..nici cu biserica..El poate sa existe si in acelasi timp sa fie adevarata si teoria nu stiu care..poate ca n`a fost cu adam si eva la inceput..poate ca e doar o poveste..dar din nou asta nu pune la indoiala existenta Lui... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #167 2008-01-03 22:01:47
Re: Biblia despre femeie....Apropo de documentare...si eu va recomand unul foarte tare Se gaseste pe odc si se numeste A Brief History of Disbelief... are vreo 3 parti,dci in total tine cam 6 ore Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #168 2008-01-03 22:03:39
Re: Biblia despre femeie....ce brief e la 6 ore:)) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #169 2008-01-03 23:27:31
Re: Biblia despre femeie....parerea mea e ca regulile astea au fost inventate de o societate care isi dorea cu tot dinadinsul sa fie barbatul la putere... iar femeia sa fie cat mai supusa si umila. si, ca sa fie cu atat mai convingatori, au integrat mentalitatea asta in Biblie... Ultima oara a fost editat de ivy (2008-01-03 23:27:42) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #170 2008-01-03 23:37:46
Re: Biblia despre femeie....Daca ar fi sa traim dupa regulile astea nici o femeie nu ar mai fi fericita,iar viata ar fi o povara pt noi.Nici eu nu cred ca D-zeu isi doreste asa ceva.Oricum nici un om nu ar putea respecta toate regulile astea,este imposibil. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #171 2008-01-04 04:28:50
Stiti vorba aia.. Daca e sa ajung in iad, macar stiu ca acolo ma voi intalni cu toti prietenii mei Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-01-04 04:31:31) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|