homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-545

#10337 2008-02-16 13:25:59

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum 3

simy_alexandra a scris:

skumpi a scris:

bebe => tummenupp
sti vorba aia...ai grija ce`ti doresti k se poate implini... :f?rv?nad:

ee skumpi...oi fi io la biotehnologii,dar totusi..tre sa existe si un mascul pt a avea un bebe.. ca nu pot sa-l fac in vitro tongue

ma refeream la mine diablo

#10338 2008-02-16 13:26:46

skumpi
Vizitator

app
azi facem 11 luni...iuhuhuhuuuuuu party applause applause punish
bine k mi`am amintit angel

#10339 2008-02-16 13:27:54

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

m-am prins k ti-am si dat raspunsul wink
multi ani inainte de acum incolo applause si ai grija cu bebe   rotfl

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-16 13:28:47)

#10340 2008-02-16 13:28:19

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

skumpi a scris:

simy_alexandra a scris:

skumpi a scris:

bebe => tummenupp
sti vorba aia...ai grija ce`ti doresti k se poate implini... :f?rv?nad:

ee skumpi...oi fi io la biotehnologii,dar totusi..tre sa existe si un mascul pt a avea un bebe.. ca nu pot sa-l fac in vitro tongue

ma refeream la mine diablo

uoki..my bad lol
big_smile

Sim y 

#10341 2008-02-16 13:31:12

skumpi
Vizitator

@adriana a scris:

m-am prins k ti-am si dat raspunsul wink
multi ani inainte de acum incolo applause si ai grija cu bebe   rotfl

buga mescccc
o sa am ..dumbom rotfl asta mi`ar lipsi acum...si viata mea ar fi completa storstark

Publicitate

loading...

#10342 2008-02-16 13:32:20

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am facut demonstratii de lupa cu maicamea si mi-a dat cu bocancu in mana si ma doare. acum ar trebui sa dea in locu meu cu aspiratoru

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10343 2008-02-16 13:34:40

persifona
Vizitator

Deadorse, ce-ai facut, ce-s alea???  :f?rv?nad::f?rv?nad:

#10344 2008-02-16 13:35:42

deadrose
Banat

de lupta rotfl2) sunt varza rotfl am vazut k tot timpu scriu aiurea, ori mananc litere ori le inversesz rotfl

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10345 2008-02-16 13:37:41

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

fetele need help nu deschid topic ca s ar putea ca my boyfriend sa si bage ochii pe aci..ce faci cand iubirea se transforma in prietenie,,,kam asta s aintamplat in aczu meu nu ma mai atrage,,,si il simt doar k pe un prieten bun...el are planuri de nunta si altele,el ma iubeste insa eu nu mai sunt asa sigura ce sa fac?cesafac un sfat:)

take me as i am or watch me as i go!

#10346 2008-02-16 13:38:30

skumpi
Vizitator

deadrose a scris:

am facut demonstratii de lupa cu maicamea si mi-a dat cu bocancu in mana si ma doare. acum ar trebui sa dea in locu meu cu aspiratoru

mda si eu dimi cu iubi...l`am tot gadalit pana o picat din pat si sa nu se loveasca la cap mi`am bagat mana sub el si nush`cum a alunecat fix pe mana pe intoarsa :f?rv?nad: asa m`am speriat k m`a durut rau.... hmm da n`am nik rock

#10347 2008-02-16 13:38:36

persifona
Vizitator

deadrose a scris:

de lupta rotfl2) sunt varza rotfl am vazut k tot timpu scriu aiurea, ori mananc litere ori le inversesz rotfl

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, de lupTTTTTTTTTTTTa rotfl rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-02-16 13:38:48)

#10348 2008-02-16 13:39:05

skumpi
Vizitator

luna_amara a scris:

fetele need help nu deschid topic ca s ar putea ca my boyfriend sa si bage ochii pe aci..ce faci cand iubirea se transforma in prietenie,,,kam asta s aintamplat in aczu meu nu ma mai atrage,,,si il simt doar k pe un prieten bun...el are planuri de nunta si altele,el ma iubeste insa eu nu mai sunt asa sigura ce sa fac?cesafac un sfat:)

ii spui ce simti ? roll

#10349 2008-02-16 13:40:32

deadrose
Banat

skumpi a scris:

luna_amara a scris:

ii spui ce simti ? roll

asa e cel mai corect, sa ii spui baiatului ce si cum

#10350 2008-02-16 13:40:47

luna_amara
Hero member

skumpi a scris:

luna_amara a scris:

ii spui ce simti ? roll

nu poci k il ranesc :arg:si el ma iubeste si nu vreau sa l ranesc tillfreds:f?rv?nad:daca mi pare rau mai incolo?el mi a zis k daca ne despartim  nu o sa mai vb never ever,,,insa eu l vreau k prieten bun nu ka iubit...suntem de un an juma impreuna nu sh sad

#10351 2008-02-16 13:41:20

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

skumpi a scris:

luna_amara a scris:

ii spui ce simti ? roll

da..cel mai bine..
daca nu te mai atrage n-ai ce face..dragoste cu sila nu se poate..
si daca te iubeste cum zici ar trebui sa te inteleaga si sa-ti dea timp...big_smile
da..dar nu poti sa stai cu el din mila sau doar pt k el te iubeste..
i-ar face rau..si ti-ar face si tie..

repet :daca te iubeste te lasa..

Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2008-02-16 13:42:54)

Sim y 

#10352 2008-02-16 13:43:41

skumpi
Vizitator

luna_amara a scris:

skumpi a scris:

luna_amara a scris:

ii spui ce simti ? roll

nu poci k il ranesc :arg:si el ma iubeste si nu vreau sa l ranesc tillfreds:f?rv?nad:daca mi pare rau mai incolo?el mi a zis k daca ne despartim  nu o sa mai vb never ever,,,insa eu l vreau k prieten bun nu ka iubit...suntem de un an juma impreuna nu sh sad

ei nah...pai si atunci ?o sa te casatoresti cu el numa sa nu`l ranesti ? si cu tine cum ramane ? n`ai dreptu sa fii fericita alaturi d cine vrei u ? sau ma rog...lg cineva pe care`l iubesti... tot va trb sa`i spui candva...mai bine mai devreme...
astea`s santaje sentimentale...cum adika dak va desp nu o sa mai vb never ? lol :f?rv?nad:

#10353 2008-02-16 13:43:49

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

weekendu  asta  stau  singura  home  grater grater grater ...  iar  aseara  trebuia  sa  avem  si  noi  parte  de  o  cina  romantica  la  el ,baitza  spa, lumanari, vin .... si  desi  stabilise  cu  sor'sa  sa  nu  vina  acasa, SCORPIA  pe  la  20.00 trimite  msg  k  ea  vine  acasa  si  nu  mai  pleaca  nicaieri....imi  vine  s'o  impusc :f?rbannad:

#10354 2008-02-16 13:44:46

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

pai dak esti singurik nu poate sa vina el a tine?

#10355 2008-02-16 13:44:56

luna_amara
Hero member

simy_alexandra a scris:

skumpi a scris:

luna_amara a scris:

ii spui ce simti ? roll

da..cel mai bine..
daca nu te mai atrage n-ai ce face..dragoste cu sila nu se poate..
si daca te iubeste cum zici ar trebui sa te inteleaga si sa-ti dea timp...big_smile
da..dar nu poti sa stai cu el din mila sau doar pt k el te iubeste..
i-ar face rau..si ti-ar face si tie..

repet :daca te iubeste te lasa..

stii niciiodata nimeni nu m a iubit ca el,,,si nu sh,,,,a fost iubire da nu mai e pur si simplu din partea mea,,,neutrals a transformat in prietenie...nu am mai fost in cazul asta sa ii spun asa ceva unui baiat:(eu mereu mi am luat papuci:)niciodata nu a fost invers,,da nu pot kapitulation
da skumpi asa mi a zis,,,k el taie raul de la radacina :(nu sh cum sa ma comport,,,nu pot sa fug ca o lasa.mie teama s ii spun nu sh,,,,daca ar fi dupa mine i as lasa un off pe mss si nu as mai intra never rollroll

Ultima oara a fost editat de luna_amara (2008-02-16 13:46:48)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.