homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-546

#10356 2008-02-16 13:49:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: ce gandesti acum 3

nu prea mai am picaturi de nas

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10357 2008-02-16 13:49:26

skumpi
Vizitator

ok..te iubeste ...el pe tine...tu pe el nu...ca o relatie sa functioneze e nevoie de 2...
nu vrei sa`l ranaesti...te inteleg dar nici sa te sacrifici u ...asta dak esti sigura k nu mai simti iubire pt el...
iar iubirea lui mi se pare un pic cam obsesiva...adika nu e normal sa puna conditii de`atea...
cu siguranta ii va fi greu sa inteleaga dak o sa`i spui...dar gandeste`te ca mai mult rau ii faci asa...pt k iubirea nu o sa`ti revina...e clar...si atunci u il lasi pe els a`si faca planuri dar tot va veni o zi in care pur si simplu nu o sa mai poti sta lg el... neutral

#10358 2008-02-16 13:49:45

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

@adriana a scris:

pai dak esti singurik nu poate sa vina el a tine?

poi   singurik  in sensul  k  sunt  fara  el, dar  ai  mei  sunt  acasa, si  oricum  nu  cred  k  vine, azi  de  ex  e  la  mecanic  sa'i  schimbe  planetara  si  altele, maine  lucreaza  12 h , duminik  e  de  noapte sad   iar  m'am  enervat...o  sa  ma  apuc  de  citit  k  sa  uit

#10359 2008-02-16 13:49:52

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

inteleg ca e greu si poate din respect pt iubirea p care ti-o poarta nu vrei sa-i spui...dar Trebuie..
daca tu nu mai vrei nu ai ce-i face...dar nu sta cu el doar ca te iubeste...
o sa-i faci si mai mult rau.crede-ma.
pune pct acu cat inca nu e prea tarziu ..si nu cred ca n-o sa mai vbiti never..nu cred asta..smile
o sa ramaneti amici si poate cu timpu o sa fie mai bine..
ar trebui sa inteleaga ca nu te poate "forta"..
si tu meriti sa fii fericita,daca el nu te face nu te chinui langa el.. sad

p.s : acu vbeste patita din mine big_smile

Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2008-02-16 13:52:17)

Sim y 

#10360 2008-02-16 13:52:05

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

simy_alexandra a scris:

inteleg ca e greu si poate din respect pt iubirea p care ti-o poarta nu vrei sa-i spui...dar Trebuie..
daca tu nu mai vrei nu ai ce-i face...dar nu sta cu el doar ca te iubeste...
o sa-i faci si mai mult rau.
pune pct acu cat inca nu e prea tarziu ..si nu cred ca n-o sa mai vbiti never..nu cred asta..smile
o sa ramaneti amici si poate cu timpu..
ar trebui sa inteleaga ca nu te poate "forta"..
si tu meriti sa fii fericita,daca el nu te face nu te chinui langa el.. sad

da  nu sh cum sa ii spun sunt prea lasa sa duc discutia pana  la capat kapitulation :box:cum spuneam daca ar fi dupa mine,,,as tine telu inchi si nu as mai intra pe mss never ever el e din alt oras :/ma simt vinovata

Ultima oara a fost editat de luna_amara (2008-02-16 13:52:53)

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#10361 2008-02-16 13:55:08

skumpi
Vizitator

pai..dak e si din alt orash...
discutiile astea normal k trb spuse in fata dar...dak u crezi k nu ai putea face fata...spune`i pe mess...nah...macar ideea principala...si atunci cand o sa va vedeti va fi mult mai ushor sa discutati despre asta...
adika...poti sa`i spui...uite ( cum il cheama ) simt k intre noi nu m,ai e acel sentiment d iubire...am ajuns sa fim mai mult prieteni...etc nustiu
n`ai dcs a te simti vinovata..nu`ti poti impune pe cine sa iubesti...
o curiozitate... ai cunoscut pe altcineva` ?

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-16 13:56:03)

#10362 2008-02-16 13:55:59

Cassiopeia
Insomniac member

nu poti sa dispari asa fara nicio explicatie..
aveti totusi un an juma impreuna si cred io ca ar trebui sa existe ceva respect..inainte de toate suntem oameni ..
ii spui pur si simplu ca tu nu mai tii la el si ca nu vrei sa-si faca iluzii ..si ca cel mai bine ar fi sa ramaneti doar prieteni..
cel putin o perioada..si ca daca te iubeste sa te lase sa fii fericita..

Sim y 

#10363 2008-02-16 13:57:56

luna_amara
Hero member

skumpi a scris:

discutiile astea normal k trb spuse in fata dar...dak u crezi k nu ai putea face fata...spune`i pe mess...nah...macar ideea principala...si atunci cand o sa va vedeti va fi mult mai ushor sa discutati despre asta...
adika...poti sa`i spui...uite ( cum il cheama ) simt k intre noi nu m,ai e acel sentiment d iubire...am ajuns sa fim mai mult prieteni...etc nustiu

nu am cunoscut pe altcineva si ma gandesc ca daca ma despart de el raman alone,,eu nu mai am prieteni demult sunt complet alone,poate si asta ma tine legata de el,,nu sh labga el simt k ma plafonez am nevoie sa traiesc....
stiu simy k nu pot face asta,,,sa dispar insa mi e rusine sa dau ochii cu el sa ii spun,,nu pot..nu vreau sa regret mai tarziu...mama mi zicea ca"cati baietii mai sunt pe lumea asta care sa se comporte asa cu tine si sa te iubeasca k el"tine de el...colegele mi zic ca e mai bine sa te iubeasca baiatul mai mult....nu sh :smilesmile(sunt complet debusoloata..si nu sh cum ams a ma descurc cu asta

Ultima oara a fost editat de luna_amara (2008-02-16 13:59:44)

#10364 2008-02-16 13:58:04

andrutza
Vizitator

ma duc sa fac nani

#10365 2008-02-16 13:59:13

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

luna_amara poate ne int wink nu zice k nu ai prieteni k nu e chiar asa tongue i'm here big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10366 2008-02-16 14:00:18

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

sunt insomniaca rotfl mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da mult mai gandesc rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

#10367 2008-02-16 14:00:36

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

imi tre un pup mic de la el big_smile big_smile big_smile mic mic big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#10368 2008-02-16 14:01:27

luna_amara
Hero member

deadrose a scris:

luna_amara poate ne int wink nu zice k nu ai prieteni k nu e chiar asa tongue i'm here big_smile

smoke2

#10369 2008-02-16 14:02:08

Cassiopeia
Insomniac member

luna_amara a scris:

[
nu am cunoscut pe altcineva si ma gandesc ca daca ma despart de el raman alone,,eu nu mai am prieteni demult sunt complet alone,poate si asta ma tine legata de el,,nu sh labga el simt k ma plafonez am nevoie sa traiesc....

si preferi sa te chinui langa el?!
crede-ma..veti suferi aman2..am patit-o si io..
am stat cu el pt k-l iubeam,i-am iertat nspe mii de faze..dar degeaba..nu ma iubea si pct.
si c sa-i faci?!
am tras de relatie si am luptat desi era in coma relatia.
acu mi-am dat seama ca mai bn puneam pct cu 2 luni inainte..asa makr ramaneam prieteni.

deci,daca tu nu-l mai vrei nu are rost...lasa-l pana nu ajungi sa-l faci sa sufere si mai mult..
si pana nu-ti face si tie rau..

Sim y 

#10370 2008-02-16 14:04:26

skumpi
Vizitator

luna_amara a scris:

skumpi a scris:

stiu simy k nu pot face asta,,,sa dispar insa mi e rusine sa dau ochii cu el sa ii spun,,nu pot..nu vreau sa regret mai tarziu...mama mi zicea ca"cati baietii mai sunt pe lumea asta care sa se comporte asa cu tine si sa te iubeasca k el"tine de el...colegele mi zic ca e mai bine sa te iubeasca baiatul mai mult....nu sh :smilesmile(sunt complet debusoloata..si nu sh cum ams a ma descurc cu asta

mda...majoritatea femeilor raman in relatii de`atea din cauza asa zisei singuratati...
norm,al k n`ai cuym sa cunosti pe nimeni dim moment ce esti legata d el...offf
cum sa fi singura ? puss
hai mai...si asa dak esti cu el nu esti singura ? neutral
sa nu te impresioneze ce spun alti...adika...ok..te iubeste te respecta , e tot ce`si poate dori o femeie...lumea vorbeste obiectiv,...dar u care esti in situatie vezi prea bine k asta nu te ajuta cu nik...
esti tanara...ai toata viata inainte sa ...vezi..sa cunosti...nu e batut in cuie ca numa el trb sa fie... roll

#10371 2008-02-16 14:12:04

luna_amara
Hero member

fele aveti dreptate ms de sfaturi ....insa cum spuneam sunt prea lasa sa o fac ma agndesc de cateva zile sa ii spun mai ales ca se apropie perioada cand trebuie sa vina la mine,,nu as vrea sa l pun pe drumuri degeaba mai ales k stiu k va fi o situatie nasola,,,nu sh sa ma descurc pur si simplu ...
m am gandit de  multe ori la asta,,da atsa e nu ma mai atrage,nu mie dor de el si nu l mai iubesc "k pe un iubit"insa de spus,(poate si distanta a avut un rol in pasul asta),,nu sh cum am sa o fac,,,,,nu sh pur si simplu stiu k trebuie sa ii spun insa o las de pe o zi pe alta...

#10372 2008-02-16 14:15:09

Cassiopeia
Insomniac member

inteleg ca e greu...da cu cat trece timpu cu atat o sa-i fie si lui mai greu..
gandeste-te ca poate te iubeste asa cum zici.. si daca tu nu-i spui ce simti el isi va face iluzii ..planuri de nunta,etc..si ar fi dureros pt el sa-i spui in ultima clipa "stii..eu nu tin la tine"..
d-asta tre sa-i spui acu..
tre sa va fie bine la aman2..
tie nu ti-e bine langa el...si daca stai asa langa el cu timpu n-o sa-i fie nici lui..

Sim y 

#10373 2008-02-16 14:20:59

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ma  retrag  la  un  film... poop  fetele

#10374 2008-02-16 14:23:58

Cassiopeia
Insomniac member

pup capcaun..vizionare placuta puss

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.