|
Nu esti logat.
De ce il iubesti?#1 2008-01-11 17:55:49
de ce il iubesti?propun acest topic ca sa putem scrie aici motivele pentru care ne iubim partenerii de viata si ce am face pentru ei. incep eu Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #2 2008-01-11 17:59:35
Re: de ce il iubesti?si eu am renuntat la o relatie de 5 ani pt prietenul meu actual. de ce? foarte simplu. langa el ma regasesc. gandim la fel, ma face sa rad, ma face sa ma simt cea mai frumoasa de pe pamant, ma asculta cand am ceva de spus, avem aceleasi planuri de viitor... il iubesc enorm, si abia astept sa locuim mereu impreuna, sa ma trezesc in bratele lui in fiecare dimineata. Offline #3 2008-01-11 18:00:06
Re: de ce il iubesti? cum ai reusit sa renunti la o relatie de 7 ani? Offline #4 2008-01-11 18:00:16
Re: de ce il iubesti?pt. ca e al meu si are grija de mine....pt ca e alaturi de mine in orice moment bun sau rau .......pt ca nu imi pot imagina o zi fara el .....pt ca imi spune te iubesc in fiecare zi ......si cred ca lista continua ..... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #5 2008-01-11 18:00:53
Re: de ce il iubesti?Superb topic... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-11 18:02:47
Re: de ce il iubesti?si pentru ca de 1 an, de cand suntem impreuna, pot numara pe degetele de la o mana de cate ori ne-am certat. si au fost certuri minore, care au durat cateva minute si gata. pentru ca, comunicam foarte bine. Offline #7 2008-01-11 18:04:07
Re: de ce il iubesti?il iubesc si gata atata stiu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-01-11 18:04:30
Re: de ce il iubesti?degeaba Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #9 2008-01-11 18:04:40
Re: de ce il iubesti? pentru tantosica Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-01-11 18:06:44
Re: de ce il iubesti?
nu vad de ce sa analizam prea mult de ce ne iubim partenerul.il iubesti si gata neconditionat cu bune si rele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-11 18:06:59
Re: de ce il iubesti?pentru ceea ce sunt cand sunt cu el.pentru ca ma iubeste si ma rasfata.pentru ca stie ce sa mi spuna la momentul potrivit pentru ca este la fel de sincer si fidel la mine,pentru ca a fost langa mine de la inceput neconditionat,pentru ca are rabdare cu mine,pentru ca ,atunci cand avem ocazia sa dormim impreuna ma ia in brate take me as i am or watch me as i go! Offline #12 2008-01-11 18:07:37
Re: de ce il iubesti?
exact http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #13 2008-01-11 18:11:05
Re: de ce il iubesti?suntem de 4 ani impreuna ... il iubesc pt ca avem multe in comun si ne potrivim perfect Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #14 2008-01-11 18:19:33
Re: de ce il iubesti?il iubesc pt k atunci cand ma priveste ma simt unica...pt k ma sustine...pt k imi spune mereu cand gresesc...pt k ma face s simt ca eu sunt femeia p care si-a dorit-o mereu langa el...pt k imi spune"te iubesc,printesa"dupa ce facem dragoste...pt k ma iubeste si ma face sa o simt aja cum nu a reusit nimeni sa o faca Offline #15 2008-01-11 19:50:40
Re: de ce il iubesti?pt ca e el si pt ca ma intelege in orice moment si imi accepta toate tampeniile si crizele. si..il iubesc. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #16 2008-01-11 19:55:09
Re: de ce il iubesti?off... cred ca pot sa sciu 100 de pagini pe tema asta... pt ca e super intelegator, pentru ca simt si stiu ca ma iubeste, pt ca e atat de dulce si de atent cu mine. Pt ca se gandeste la mine mereu si se preocupa pentru mine, pentru ca i se face dor de mine, pentru ca ma simt atat de bine langa el, pt ca ma face sa ma simt importanta, pt felul in care ma atinge si ma saruta, pt vocea lui atat de dulce si pentru ca are cei mai frumosi ochisori din lumea asta...il ador You are the sunshine of my life.. Offline #17 2008-01-11 20:07:48
Re: de ce il iubesti?mi-am mai amintit un motiv Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #18 2008-01-11 20:43:29
Re: de ce il iubesti?il iubesc pt ca e el... sufletul meu pereche ma intregeste si imi face viata fericita kiar daca uneori soarele dispare de pe strada mea el tot timpul are grija sa-l aduca inapoi si sa ma incalzeasca cu toata iubirea lui.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #19 2008-01-11 23:40:26
Re: de ce il iubesti?il`besk pt k stie sa ma faca fericita, pt k are grija d mine tot tp, pt k ii pasa dak sunt suparata sau fericita..pt k ma ajuta mereu...pt k ma sustine..pt k ma incurajeaza...pt k ma face sa rad cand sunt trista...pt felul lui d a fi..pt cum se madareste si ma madareste...pt cum ma alinta...pt cum ma face sa ma simt...pt k ma face sa ma simt cea mai importanta persoana din viata lui...il iubesc pt k ma iubeste © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|