|
Nu esti logat.
De ce il iubesti?-2#20 2008-01-12 12:04:30
Re: de ce il iubesti?Il iubesc pentru ca este al meu, il iubesc pentru ca e langa mine oricand, il iubesc pentru ca are grija de mine, ma ia in brate si imi vorbeste cu atata finete, e asa dulce...il iubesc ca avem atatea lucruri in comun, il iubesc pentru ca ne complectam din toate punctele de vedere, il iubesc pentru ca ne intelegem asa de bine, il iubesc pentru ca ii pasa de mine, IL IUBESC PENTRU CA MERITA IUBIT. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #21 2008-01-12 12:23:12
Re: de ce il iubesti?il iubesc pentru k are grija de mine,ma sustine in ceea ce fac,pentru k este alaturi de mine si la bine si la rau,pentru k m-a invatat sa iubesc,pt k a avut rabdare cu mine,il iubesc pentru k exista.cred k as muri fara el,il ador pe baiatul asta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #22 2008-01-12 12:25:24
Re: de ce il iubesti?pt ca ma iubeshte, pt ca imi e sotz... si pt ca mi-a daruit un bebe Offline #23 2008-01-13 00:25:12
Re: de ce il iubesti?el m-a invatat sa iubesc,el ma iubeste asa cum nimeni nu m-a iubit vrodata,el ma rasfata cum nu am fost rasfatata ncd,el imi este cel mai bun prieten,el ma face sa ma simt importanta,el traieste doar pt mine,el este TOTUL pt mine.Viata fara el nu ar fi viata. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #24 2008-01-13 00:41:31Re: de ce il iubesti?IL IUBESC pentru ca este el... pentru ca a aparut atunci acnd aveam cea mai mae nevoie de cineva alaturi, pentru ca m-a ajutat sa ma maturizez si imi este mereu alaturi... il iubesc pentru ca ma rasfata, pentru ca imi spune "ingerasha mea" si "iubire"...pentur ca a accepta asa cum sunt! il iubesc si atunci cand greseste si vine cu boticul ala mic si cu ochishorii tristi sa-l iert.... il iubesc pentu ca m-a facut femeie si pentru ca ma iubeste atat de mult... il iubesc pentru ca ii doreste viata langa mine si ma vrea mama copiilor lui... pentru ca simt ca sunt cea mai importanta persoana din viata lui... Ultima oara a fost editat de annna (2008-01-13 00:43:03) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-13 01:03:26Re: de ce il iubesti?Il iubesc pentru felul in care ma face sa ma simt cand sunt langa el, pentru ca ma face sa rad, pentru ca ma rasfatza si ma alinta...pentru felul cum imi spune "iubita mea" de ma topesc toata... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #26 2008-01-13 11:51:31
Re: de ce il iubesti?il iubesc pentru ca el e bestiutza mea dulce , iar eu sunt ingerashul lui! Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-01-13 11:52:16) Offline #27 2008-01-13 11:54:55
Re: de ce il iubesti?pentru ca are grija de mine, ca ma mai aduce cu picioarele pe pamant, pentru k la mine apeleaza in situatii dificile si se comporta ca un copil care are nevoie de mami....., pentru ca isi face planuri de viitor cu mine, pentru ca nu exista el si eu....exista doar "noi", pentru ca e extrem de bun in pat, pentru ca mai nou a inceput sa ma muste din obraji....si zice k am gust bun. Pentru tot felul de nimicuri. Pentru ca e sufletul meu pereche, imi e si prieten si iubitu, pentru ca pot conta pe el.... You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #28 2008-01-13 13:17:35
Re: de ce il iubesti?il iubesc pentru k imi lumineaza viata,pentru k ma comnpleteaza....vindeca acolo unde ma doare,imi sterge lacrima de pe obraz atunci knd curge...ma simt protejata in bratele lui...il iubesc k ma iubeste....te iubesc pui! Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #29 2008-01-13 13:21:27
Re: de ce il iubesti?pentru ca e el N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #30 2008-01-13 14:15:42
Re: de ce il iubesti?il iubesc pentru ca nu as avea nici un motiv sa nu o fac:D Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #31 2008-01-13 17:40:50
Re: de ce il iubesti?
Frumos 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #32 2008-01-13 17:58:27
off topic si eu am renuntat la o relatie de 4 ani si cateva luni pt actualul..si acum sunt cea mai fericita... Ultima oara a fost editat de ioana dinu (2008-01-14 00:38:50) Offline #33 2008-01-13 22:44:44
frumos,ioana dinu Offline #34 2008-01-14 00:37:26
Re: de ce il iubesti?multumesc mult, sunt foarte fericita, mai fericita decat am fost vreodata pana acum Offline #35 2008-01-14 11:48:47
ce mult ma bucur cand ii aud pe oameni ca sunt fericiti langa cei pe care ii iubesc;sper sa-ti fie asa mereu Offline #36 2008-01-14 11:52:52#37 2008-01-14 13:09:14
Re: de ce il iubesti?pentru ca nu are nimeni voie,absolut nimeni,sa ma critice sau sa ma jigneasca,pentru ca in public nu ma cearta sau nu ma insulta chiar daca o merit,pentru ca am fost mereu pe primul plan in viata lui si pt ca si-a dedicat toata viata mie si caminului nostru mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #38 2008-01-14 13:13:43
Re: de ce il iubesti?il iubesc pentru ca ma face sa ma simt iubita si ma sprijina si e interesat de lucrurile care imi palc si chiar daca ne certam si nu e prea bine intotdeauna tot simt ca imi bate inima tare cand ma gandesc la el si ca abia astept sa-l vad si sa-i spun cat de dor mi-a fost de el...si imi palce ca ma face sa ma simt in siguranta langa el si mai ales iubita.imi palce cand face lucruri marunte care conteaza foarte mult si cand ma supara cineva vine si vorbeste cu mine ca si cand as fi un copilas si ma face sa rad si incep sa imi revin si imi aminteste ca nu merita sa ma consun pt nimicuri...il iubesc ! Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|