|
Nu esti logat.
Retete in imagini-76#1426 2008-09-02 21:50:03
Re: Retete in imaginicam asa ma gandeam si eu, dar nu stiam cum exact ms, persi ma apuc acuma Offline #1427 2008-09-02 21:50:25
Re: Retete in imagini
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1429 2008-09-03 20:03:42
eu reteta o stiu asa.. Offline #1430 2008-09-03 21:18:07
Re: Retete in imaginiinseara am facut salata de vinete...cu maioneza...cam multa am scapat, moartea ficatului :f?rv?nad: noroc ca nu fac des "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#1431 2008-09-03 21:19:24
Re: Retete in imaginiYummiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #1432 2008-09-03 21:20:40
yumi e pentru salata sau farfurii? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1434 2008-09-03 21:22:32
Re: Retete in imaginimaioneza de casa sau cumparata? Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #1435 2008-09-03 21:23:16
Re: Retete in imaginimultumesc frumos! (am chinuit 4 oua pana mi-o iesit maioneza - din 2 pana la urma ) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1436 2008-09-03 21:26:22
Re: Retete in imaginioiiiiii vleau si eu ... cu rosiile alea , mai merge oleaca de sare peste ele ... as baga vreo 10 felii Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #1437 2008-09-03 21:32:08
Re: Retete in imaginida', pai sare am scapat eu destula in salata...rosiile asa numai bine echilibrau...bine, nu-s eu la prima incercare, am facut salata de multe ori...dar maioneza ori imi iese, ori nu... acu' mi-o iesit si am zis si eu sa ma laud ...Mie imi place salata sa fie calduta chiar si imi place cum miros vinetele "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1438 2008-09-03 21:33:52
Re: Retete in imaginiWildhoney, prajitura aia cu frisca (imaginea cu prajitura taiata) cu ce este? Se poate reteta, te rog? Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-03 21:34:04) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #1439 2008-09-03 21:36:43
Re: Retete in imaginipreferata mea salata de vinete pe tata k sa'l fac sa nu manance multa ii spun k vanata e cea mai toxica dintre toate legumele si nu e indicata in cantitati mari si ia taica'miu o lingura si'mi paseaza castronul Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #1440 2008-09-03 21:38:09
Re: Retete in imaginilasa ...ca lui ii mai faci , eu sunt musafira , trebuie sa ma rasfeti Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #1441 2008-09-03 21:46:08
la cat de rar fac...mai vede el salata vara viitoare "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1442 2008-09-03 21:47:49
Re: Retete in imaginici rea esti bre ... lasa asa , bun bun ...da'i cu portia Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #1443 2008-09-04 00:15:11
Re: Retete in imaginihai ca nu-s rea...numa' un pic lenesica de cand cu multa munca....da hai ca-ti fac si tie "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1444 2008-09-04 05:15:13
Re: Retete in imaginivreau si eu o reteta de ciulama cu piept d epui si ciuperci proaspete VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|