Retete in imagini-81
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
Re: Retete in imagini
FRIED CHICKEN (KFC) si CARTPFI AURII
-1 pept de pui(sau aripioare) -250 ml Kefir(sau lapte batut sau iaurt sau smantana) -faina -sare,boia,piper,chilly,usturoi deshidratat,ceapa deshidratata
Se taie pieptul bucatele si se tine in apa cu sare 2-3 ore,apoi se trece prin Kefir si prin faina amastecata cu condimentele si se prajeste in baie de ulei.Se scot pe servetel absorbant.
Cartofii:
-cartofi cu coaja roz(cei albi se sfarama) -sare.praf de usturoi,curry,boia dulce
Se pun la fiert cartofii taiati cubulete in apa cu sare.Cand incep sa fiarba se da focul mai mic si se lasa exact 10 minute.Scoatem cartofii,ii strecuram si apoi ii condimentam.Ii amestecam miscand strecuratoarea si ii prajim in ulei incins.Se scot pe servet.
Ambele sunt super bune si usor de facut.
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
- Sidoni@
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-09
Andra123 a scris:FRIED CHICKEN (KFC) si CARTPFI AURII
-1 pept de pui(sau aripioare) -250 ml Kefir(sau lapte batut sau iaurt sau smantana) -faina -sare,boia,piper,chilly,usturoi deshidratat,ceapa deshidratata
Se taie pieptul bucatele si se tine in apa cu sare 2-3 ore,apoi se trece prin Kefir si prin faina amastecata cu condimentele si se prajeste in baie de ulei.Se scot pe servetel absorbant.
Cartofii:
-cartofi cu coaja roz(cei albi se sfarama) -sare.praf de usturoi,curry,boia dulce
Se pun la fiert cartofii taiati cubulete in apa cu sare.Cand incep sa fiarba se da focul mai mic si se lasa exact 10 minute.Scoatem cartofii,ii strecuram si apoi ii condimentam.Ii amestecam miscand strecuratoarea si ii prajim in ulei incins.Se scot pe servet.
Ambele sunt super bune si usor de facut.
Ce bine arata, mai ales cartofii... mi-e asa pofta, de abia astept sa fac si eu pt puiu meu. Ms pt reteta
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
Tzatziki Ingrediente: 500 g iaurt 3 catei de usturoi 1 castravete mare 1 lingura de otet/zeama de lamaie 50 g unt sare Preparare:Castravetele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in bucati mici sau se da pe razatoare (si se lasa la scurs). Usturoiul se piseaza mujdei iar untul se topeste. Intr-un bol mare se amesteca iaurtul, usturoiul, castravetele bucati, otetul si sarea. Adaugati untul topit si amestecati bine pana amestecul se uniformizeaza. Se lasa in frigider pentru cel putin o ora inainte de a-l servi. Mentiuni:Decorat cu masline, felii de castravete, morcov sau ardei.
Var 2. Ingrediente: 500 gr iaurt gras,1-2 castraveti mari (verzi), 2-4 catei de usturoi (dupa gust),1 lingura otet rosu,1 lingura ulei de masline,1/4 lingurita sare. Preparare: Castravetele se curata de coaja si de seminte daca sunt mari, se da pe razatoarea mare si se lasa la scurs. Usturoiul cu sarea se bat bine si se amesteca cu castravetele stors. La amestecul obtinut se adauga iaurtul si incet ,incet uleiul si otetul. Se amesteca bine si se da la rece timp de 4-5 ore. Daca dorim putem adauga castraveti murati, tocati foarte, foarte marunt si bine scursi de zeama sau marar proaspat tocat fin.
Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-12 21:47:55)
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
cam slab cu gatitul in ultima vreme
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
rrammonna a scris:cam slab cu gatitul in ultima vreme
Io acum incep sa ma implic in activitate ... sint foarte entuziasmata ... sper sa am cu ce sa demonstrez ... sau nu, asta in caz ca se mananca inainte sa apuc sa pozez ce fac
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- cocoleta
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
am obosit cautand printre retele cine imi da si mie retata la pananasi ?
- persifona
- Vizitator
- persifona
- Vizitator
Papanasi cu dulceata si smantana
Ingrediente:
- 450 gr branza vaci - 2 oua - 1 pliculet zahar vanilat - un varf de cutit de bicarbonat stins in 2 lingurite de zeama de lamaie - faina cat cuprinde
Mod de preparare:
Puneti toate astea intr-un vas
si amestecati cu mixerul
si adaugati faina pana cand compozitia nu se mai lipeste de maini teoretic. La mine se tot lipea, asa ca pana la urma am pus niste faina pe-o bucatica de parchet (da, noi folosim parchet pentru asa ceva, nu radeti ) si luam cam 2 linguri de compozitie si le treceam prin faina, apoi formam bilele in palma. Dupa ce le formati, faceti o gaurica in centru, ca sa fie in forma de covrig. Nu uitati ca pentru fiecare cerculet de papanas sa faceti si o biluta din coca, care va fi capacul. Poze din aceasta etapa nu am, pentru ca eram singura acasa si manjita de faina pana la cot, mi-era imposibil sa mai fac si poze. Intr-un final, treburile trebuie sa arate cam asa.
Apoi se incinge bine suficient ulei, cat sa acopere papanasii, intr-o tigaie si se pun la prajit.
Daca e cazul, ii intoarceti si pe partea cealalta
si cand sunt gata, ii scoateti pe o farfurie acoperita cu servetele, ca sa se scurga de ulei. Evident, faceti la fel si cu capacele de papanasi.
Papanasii cand au fost gata..
1.toti papanasii cu capace cu tot, inainte de a fi umpluti
2, 3. gata de servire, cu dulceata si smantana. Din pacate smantana Zuzu e cam compacta, asa ca nu arata spectaculos.
- evilpink
- Banat
am cumparat niste creveti congelati cine imi da si mie o idee cum sa ii gatesc ?
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- cocoleta
- Hero member
super merci mult te iubesc
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
evil, cat sunt de mari ? sunt decorticati ?
- evilpink
- Banat
decorticati sunt si sunt cam micuti am cumparat doar o punga sa vad daca ne plac.daca ai o idee baga
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- persifona
- Vizitator
evilpink a scris:am cumparat niste creveti congelati cine imi da si mie o idee cum sa ii gatesc ?
Fa-i cu paste. Ii calesti nitel in unt si ii amesteci cu pastele pe care in prelabil le-ai facut cu ceva sos de rosii.
Sau tata in week-end i-a facut pane (da-s cam migalosi, mai ales daca sunt f mici) si am mancat cu garnitura de paste cu sos. Daca te hotarasti pt pane, sa ii lasi la marinat vreo 1-2 ore, ca se mai duce din mirosul ala puternic.
Coco spor la treaba si sa-mi spui cum ti-au iesit
- evilpink
- Banat
hmmm dar cu un orez nu merg?
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
pai cu astia mici poti face orez cu creveti : cum faci pilaful obisnuit, cu supa de pui, doar ca spre sfarsit pui crevetii, mazare congelata, un pic de parmezan daca ai si storci lamaie sau cu paste ; cea mai simpla reteta : in ulei de masline pui usturoi feliat, putin ardei iute daca va place, apoi crevetii, si la sfarsit storci lamaie si presari patrunjel + pastele fierte mai fitos : cocteil de creveti : ii fierbi (cat sa-si schimbe culoarea, ca altfel devin cauciucosi), ii scurgi si-i racesti, pe o farfurie pui salata verde taiata, grapefruit decojit, crevetii si un sos cocteil ( ori din magazin, ori il faci tu din maioneza + putin kecthup - ideea e sa fie roz); merge si sos de iaurt + mustar
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|