Retete in imagini-92
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Re: Retete in imagini
ca tot veni vorba de ficatei....cum se pot praji fara sa pocneasca? mie imi plac la nebunie ficateii prajiti...dar m-am fript de nenumarate ori cu ulei incins care a sarit cand pocneau, mi-am pictat si peretii.... asa ca prefer sa nu mai fac...am acoperit si cu capac, i-am dat si prin faina si nimic...
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
nicolle_rox a scris:ca tot veni vorba de ficatei....cum se pot praji fara sa pocneasca? mie imi plac la nebunie ficateii prajiti...dar m-am fript de nenumarate ori cu ulei incins care a sarit cand pocneau, mi-am pictat si peretii.... asa ca prefer sa nu mai fac...am acoperit si cu capac, i-am dat si prin faina si nimic...
eu le putin si putina apa la tigaie, cu capac la foc mic, asa nu ies nici crocanti , nici nefacuti, si se inabusesc bine. si sare sa nu pui pe ei ca se intaresc. dar asta cred ca ca stii
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
nicolle_rox a scris:ca tot veni vorba de ficatei....cum se pot praji fara sa pocneasca? mie imi plac la nebunie ficateii prajiti...dar m-am fript de nenumarate ori cu ulei incins care a sarit cand pocneau, mi-am pictat si peretii.... asa ca prefer sa nu mai fac...am acoperit si cu capac, i-am dat si prin faina si nimic...
fiindca au apa in ei si de cate ori vor intra simpli in conbtact cu uleiul ies asa...poti pune un capac peste in timp ce se parjesc
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- skumpi
- Vizitator
- skumpi
- Vizitator
Alina Delia a scris:nicolle_rox a scris:ca tot veni vorba de ficatei....cum se pot praji fara sa pocneasca? mie imi plac la nebunie ficateii prajiti...dar m-am fript de nenumarate ori cu ulei incins care a sarit cand pocneau, mi-am pictat si peretii.... asa ca prefer sa nu mai fac...am acoperit si cu capac, i-am dat si prin faina si nimic...
fiindca au apa in ei si de cate ori vor intra simpli in conbtact cu uleiul ies asa...poti pune un capac peste in timp ce se parjesc
da...capacu cea mai buna solutie
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
O reteta de salam de biscuiti are cineva?
- milana
- Sr. member
- De la: orasul de pe deal
- Inregistrat: 2006-09-14
eu am inca salam de biscuti in frigider de sambata facut iti pot spune cum il fac eu, desi cred ca doar prima oara m-am uitat la reteta, apoi l-am facut "dupa ochi" 1/2 kg de biscuiti populari (adica sa nu fie din aia subtiri, dulci si moi, gen PetitBeure), iar daca pui 1kg de biscuti atunci dublezi cantitatile de mai jos: 3 linguri cacao 250gr zahar, 1/2 pachet margarina, 1/2 cana apa, 300 gr. miez de nuca (rahat sau nuca de cocos),rom (dupa gust) Se sfarma biscuitii in bucati mici, se amesteca cu nuca; Din zahar se face un sirop , peste care se toarna cele 3linguri de cacao, apa, margarina si romul; Aceasta compozitie se toarna peste amestecul de biscuiti, rahat si nuca amestecandu-se pana ce biscuitii inghit tot siropul si se inmoaie. Se ruleaza intr-o folie si se pune la rece.
Ultima oara a fost editat de milana (2008-10-20 20:23:38)
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
camysh a scris:skumpi, unde e reteta de pui cu vin si ananas? si ana, vreau si eu reteta de ciocolata de casa
chiar...ciocolata de casa...de cand n-am mai mancat...stie cineva o reteta buna buna sa ne zica si noua?
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
ionela a scris:chiar...ciocolata de casa...de cand n-am mai mancat...stie cineva o reteta buna buna sa ne zica si noua?
Eu am facut odata. Jaaalee! Nu a iesit deloc.
S-a rezolvat cu Medicina?
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
nop...am lasat-o. is la ecologie acum am gasit eu o reteta de ciocolata,fac maine...zice asa 500 g zahar 500 g lapte praf 50 g cacao 100 g unt 200 ml apa 1 esesnta de rom se pune apa la fiert impreuna cu zaharul; in momentul in care incepe sa fiarba se mai lasa 4-5 min pe foc, amestecandu-se cat sa se topeasca zaharul. apoi se adauga untul, amestecand mereu iar mai apoi se pune esenta de rom dupa care se toarna incet peste laptele praf amestecat cu cacao si se mesteca pana devine o crema omogena dupa care se toarna intr-o tava unsa cu unt si in care am pus o foaie de pergament. trebuie amestecata repede pt a nu se intari inainte de a fi turnata in tava. la alegere se pot pune alune, migdale, stafide...
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
ananasul se poate din compot, nu?
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
ionela a scris:nop...am lasat-o. is la ecologie acum am gasit eu o reteta de ciocolata,fac maine...zice asa 500 g zahar 500 g lapte praf 50 g cacao 100 g unt 200 ml apa 1 esesnta de rom se pune apa la fiert impreuna cu zaharul; in momentul in care incepe sa fiarba se mai lasa 4-5 min pe foc, amestecandu-se cat sa se topeasca zaharul. apoi se adauga untul, amestecand mereu iar mai apoi se pune esenta de rom dupa care se toarna incet peste laptele praf amestecat cu cacao si se mesteca pana devine o crema omogena dupa care se toarna intr-o tava unsa cu unt si in care am pus o foaie de pergament. trebuie amestecata repede pt a nu se intari inainte de a fi turnata in tava. la alegere se pot pune alune, migdale, stafide...
mama la jumatate de kg de zahar a pus 250 gr de lapte praf si a iesit f bun, cred ca si apa era mai putina. stiu ca am transcris sambata reteta si a facut si a iesit chiar buna...nu cred ca trebuie 500 gr de lapte
iubesc si sunt iubita
- skumpi
- Vizitator
camysh a scris:ananasul se poate din compot, nu?
da normal
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
merci skumpi am notat si reteta ta ionela, merci
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
skumpi a scris:Alina Delia a scris:nicolle_rox a scris:ca tot veni vorba de ficatei....cum se pot praji fara sa pocneasca? mie imi plac la nebunie ficateii prajiti...dar m-am fript de nenumarate ori cu ulei incins care a sarit cand pocneau, mi-am pictat si peretii.... asa ca prefer sa nu mai fac...am acoperit si cu capac, i-am dat si prin faina si nimic...
da...capacu cea mai buna solutie
poi capac pun mereu....dar cand il ridic... bum bum bum mai ales ca trebuie sa-i intorc de pe-o parte pe alta...
avem smileys noi
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
pai poarta si manusa..acuma noah..ei cer sacrificii ca sunt buni ..
Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-10-21 10:42:11)
Cine rade la urma....gandeste mai incet
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|